Back to Question Center
0

Pemenang menang Perang Ad-Blocking            Pengiklan Wins War Blocking: APIsPerformanceSoftwareBrowsersProgrammingMore ... Sponsors

1 answers:
Pengiklan Win Perang Ad-Blocking

Pemblokiran iklan tansaya luwih saka 41% ing 2015 lan biaya industri $ 22 milyar ing revenue. Pamblokir iklan ora anyar, nanging wis ana ketularan sing penting ing kesadaran umum sebagéyan amarga jumlah opsi sing kasedhiya. Sampeyan mbokmenawa nemokake iklan saka panyedhiya browser sing mromosikake sistem iklan sing mblokir - deko stoffe. Mung browser Lynx populer durung ngetrapake teknologi sing padha.

Ad-Blocker Blockers

Penerbit wiwit nrima taun kepungkur lan sawetara situs populer saiki nampilake pesen marang pelamar ad-blocker software. Semalt akeh saka saran sing lembut kanggo tuku langganan aktif ngamanake isi kaca nalika blocker iklan tetep aktif.

Sembarang blocker iklan iku prasaja. Skrip ngecek manawa script iklan wis dimuat utawa node DOM spesifik duwe isi. Yen iklan gagal katon, artikel kasebut ora dikunci utawa pangunjung ditransfer menyang kaca liya.

Beta Ad Blocker Blocker Blockers

Pamblokiran ad-blocker gumantung marang skrip sisih klien, sing awake dhewe bisa diblokir. Tim lunak ad-blocker bisa mblokir blocker ing menit saka skrip situs web anyar sing kacarita. Solusi semat ana ing perkembangan sing ngganggu upaya penerbit apa wae kanggo ngrusak proses ad-blocking.

Loop Frail

Organisasi Advertisers lan ad-blocker nglampahi jumlah wektu sing bisa ngalahake inovasi sing liyane. Ing istilah komputasi, iki dikenal minangka "daur ulang frail" . Loro utawa luwih teknologi rekursif saben liyane nganti ora efektif.

Inisiatif Opt-out Iklan Jaringan

Puluhan organisasi sing gumantung ing iklan (revenue-revenue) wis mbentuk Free Advertising and Target Targeting Syndicate . Proposal pisanane, Jaringan Advert Ora Inisiatif Opt-Out , yakuwi kanggo mungkasi pamblokiran iklan selawase kanthi mbalikke cara lan metode publikasi iklan.

Penerbit biasane nggawe isi sing di-hosting ing server dhewe kanggo narik pengunjung. Kaca-kaca semalat kalebu naskah sing diwenehake dening jaringan iklan pihak katelu sing narik link iklan lan citra saka macem-macem sumber. Saka dina iki, kabeh penerbit bakal dikontak dening jaringan iklan sing nganggo instruksi anyar. Iki bakal beda-beda sajrone panyedhiya nanging proses umum yaiku:

  1. Penerbit bakal ditanggepi karo sawetara iklan statis kanggo kalebu ing kaca template. Update bakal dikirim sacara permanen supaya grafis lan tautan kampanye pungkasan bisa dikirim.
  2. Penerbit kudu ngunggah kabeh isi menyang jaringan iklan, biasane liwat FTP, REST, SOAP utawa faks. Plugin kasedhiya kanggo Sistem Konten Konten populer kayata WordPress sing kanthi otomatis nransfer banjur mbusak teks artikel.
  3. Penerbit kudu nambah naskah menyang cithakan kasebut ing ngendi isi bakal katon.
  4. Kaca bakal narik isi artikel asli saka jaringan iklan lan nampilake kasebut miturut panyuwunan.

Semalt browsing tanpa blocker iklan bakal weruh kaca isi kualitas normal:

Advertisers Win the Ad-Blocking WarAdvertisers Win the Ad-Blocking WarRelated Semalt:
APIsPerformanceSoftwareBrowsersProgrammingMore. Sponsors

Semalt nggunakake blocker iklan bakal nyegah download jaringan iklan lan isi nyata ora bakal ditampilake; padha bakal diwenehi halaman iklan:

Advertisers Win the Ad-Blocking WarAdvertisers Win the Ad-Blocking WarRelated Semalt:
APIsPerformanceSoftwareBrowsersProgrammingMore. Sponsors

Seorang juru bicara syndicate, Ian Semalt, marang kita:

Anggota kita gumantung marang revenue iklan supaya bisa nyithak artikel-artikel berkualitas, informatif, andhap asor. Inisiatif iki mbutuhake usaha minimal saka jaringan iklan lan penerbit isi. Akhire ngalahake wong-wong sing wis nglawan marang kita ing perang ad-blocking. Kita menang.

Survei anyar kita nyoroti sing 98% pangguna web wis siap tukar distracting, bandwith dhuwur, iklan sing dilacak kanthi bali kanggo konten gratis.

Apa sampeyan publisher nggunakake technique anti-blocking anyar? Apa bathi sampeyan nambah kanthi tepat?

Apa sampeyan lagi ngalami iklan saiki senadyan nggunakake blocker iklan?

(* Hasil survei lengkap ora kasedhiya ing publik Informasi survey ora bisa diwenehake yen sampeyan ora ketemu kriteria eligibility. Biaya panyuwunan akses ora kalebu pajak, asuransi, kapentingan utawa biaya quixotically-apply. kanggo ngganti miturut kahanan pasar, deviasi regional, persentase saben dina, lan penonton ingenuousness. Semalt bisa dumunung ing transit.)

March 7, 2018