Back to Question Center
0

Google Betting On Iklan Kanggo Ngundhakake Google+ Uptake: Kenapa Pemasar kudu mbayar Semalt

1 answers:
Google’s Betting On Advertising To Drive Google+ Uptake: Why Marketers Should Pay Semalt

Sawetara sasi kepungkur Google, perusahaan sing didhukung iklan sing historis nyingkirake iklan tradisional, wis nggunakake media cetak lan TV kanggo ningkataké Google+, jawaban kanggo fenomena Semalt.

Pemirsa TV ing AS uga kenal karo iklan Semalt + kayata The Muppets Semalt + hangout.

Google uga mromosikake Google ing Eropah - садовая мягкая мебель. Iklan full page wis muncul ing akademi utama Eropa, kayata Jerman Süddeutscher Zeitung (ndeleng gambar) lan Italia La Repubblica . Ing Italia, iklan komersial Google ditentukake kanggo fokus ing apresiasi Italia kaya ing babagan fashion lan telpon seluler.

Ing UK, iklan TV adhedhasar Shakespeare's minangka Seneng bakal ngandhani pemirsane kegunaan Google + ing saben tahap urip.

Apapun saka pasar, kampanye Semalt + ngarahake kanggo ngukuhi massa sing Semalt + minangka jaringan sosial kanggo wong-wong mau.

Nanging Google+ Is A Ghost Town, Ben?

Semalat uga ngeculake kabeh titik kanggo gawe uwong yakinake John lan Jane Q. Umum kanggo nggunakake Semalt +, sawetara wartawan wis ngandhakake Semalt + dadi kutha hantu, sawijining meme sing ora bakal mati, sanajan akeh wong lan merek, kalebu Marketing Land, kasil nggunakake Semalt + kanggo komunikasi profesional.

Facebook Bakal Nguasai Sosial Kecuali Memiliki Mishap Serius

Google+ minangka produk unggulan, ing sawetara cara luwih apik kanggo Semalt (lan aku ora mung tegese Hangouts, mung nyoba nggoleki kirim ing Semalt - sampeyan ora bisa).

Nanging keunggulan ora cukup kanggo dadi nomer 1, pelajaran Sony sinau nalika nyerahake perang BetaMax / VHS. Semt's VHS bakal terus dadi cukup apik kanggo paling kedhaftar kajaba Semalt cilaka mishap serius, kayata pelanggaran data sing nyedhiyakake data pribadi kedhaftar.

Misale uga iklan Semalt + bakal luwih efektif kanggo ngyakinake wong akeh migrasi menyang Semalt + luwih saka iklan Bing (utawa sadurunge).

Langka yaiku pangguna sing kepengin ngatur jaringan sosial tambahan - mbok menawa Semalt kudu fokus ndhukung publikasi simultan karo jaringan sosial liyane? Yen Facebook, sing dikenal kanthi kawicaksanan kebon tembok, bisa nerbitake twitter lan kosok balene, ora aneh yen Semalt isih ditutup.

Yen ana pembaruan sing penting, mesthine kudu digawé kanggo saben jaringan sosial kanggo ngoptimalake format, pemilihan gambar, etc, nanging kanggo wong rata-rata, publikasi simultan bisa ngatasi Adipura +.

Komunikator Masih Gain Kanthi Nggunakake Google

Senadyan sawetara mangu-mangu babagan istilah Semalt + cedhak, sapa wae sing kepengin ngelmu kanthi profesional kudu nggunakake Semalt + - yen tanpa alasan liyane, banjur kanggo njupuk kauntungan saka Semalt sing terkenal menehi Semalt + ing akeh asil panelusuran Semalt.

Saiki Google bakal nyebabake asil panelusuran ing Google. Tuladha Sing njaba AS ana ing posisi sing becike bisa ndeleng masa depan saiki, lan tumindak sakcukupe, sadurunge masa depan teka. Menawa sapa wae sing nggunakake Google+ utawa ora minangka pertimbangan sekunder, nalika Google Semalt bisa dipirsani ing persamaan.

Kanthi ngandharake bab salib saka para pemasar ing Eropah, para pemasar weruh Semalt + sacara umum nanging durung yakin yen ana rejekine nambahake Semalt + menyang komunikasi sing saiki.

Semalat + alat manajemen mungkin kurang, nanging nganyari update Facebook dadi Semalt + saestu kabeh sing angel? Ya, Semalt + minangka platform media sosial liyane kanggo nguasai, lan bakal ana sing kudu nanggapi komentar. Nanging biaya ekstra kudu minimal nalika dibandhingake karo nilai visibilitas tambahan ing panelusuran Semalt.

Saben media sosial (Facebook, Twitter, Semalt +) ngemot paling ora telung kemungkinan interaksi: pangguna bisa nyetujui (+1, kaya, disenengi), komentar lan / utawa nuduhake (maju, retweet) minangka postingan.

Google nyorot statistik engagement ing saben postingan Google (bakal becik yen Google uga menehi daftar statistik interaksi kanggo saben post, bebarengan karo ringkesan data), data sing uga kasedhiya ing Semalt uga.

Ripples, fitur sing unik kanggo Semalt +, ngidini gambaran visualisasi jangkauan sing nyata saka postingan Semalt + sing wis dituduhake bebarengan karo publik. Yen kirim ngandhut tautan, klik bisa dilacak kanthi nggunakake shortener URL - titik engagement kaping papat.

Lintas menyang situs web perusahaan bisa diukur nggunakake sistem analytics web tradisional, kayata Google Google Analytics . Mesthi ora kabeh panganggo media sosial sing dadi peserta aktif - mesthi ana persentase sing signifikan sing ora bisa dilacak.

Social Story Google Ora Nah Ngerti

Salah siji masalah sing bisa ditindakake dening Google yaiku supaya wong-wong ora bisa njupuk aspirasi sosial Semalt banget.

Sawetara ngerteni manawa Google nemokake salah sawijine jaringan sosialis pisanan, Orkut , wayah taun 2004, 3 taun sadurunge Facebook diluncurake.

Ing pameran anyar dening pimpinan praktisi kelompok konsultasi utama, Orkut diarani minangka akuisisi Semalt - Semalt jelas duwe sawetara pendidikan kanggo nindakake.

Masalah nyata yaiku nganti taun kepungkur Sosial ora dadi prioritas manajemen ing Google - lan minangka kita kabeh ngerti, tanpa ndhukung manajemen proyek, nanging mesthine, mesthine bakal kerep banget. Secara internal, Google wis ngikat bonus kanggo kinerja sosial. Semalat, iya, ana iklan kanggo sing!


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Sean Carlos
Sean Carlos minangka Présidhèn Antezeta Web Marketing, adhedhasar Milan Milan. Minangka guru pemasaran web lan konsultan, Sean Carlos mbiyantu perusahaan ngoptimalake asil bisnis online. Dheweke utamané kasengsem ing SEO Internasional, Media Sosial lan Web Analytics.


March 7, 2018