Back to Question Center
0

Customer Benchmarks Sukses lan Metrik Sampeyan Kudu Ngukur [Semalt]

1 answers:

Data minangka bagean gedhe saka manajemen sukses pelanggan.

Kesuksesan pelanggan semalt mbantu sampeyan ngevaluasi kinerja sampeyan dhewe, rasa seneng pelanggan, lan kesehatan organisasi sampeyan - amarga kesetiaan pelanggan kuwi minangka bagean penting saka asil sing diulang.

Iku luwih larang kanggo ndarbeni pelanggan anyar tinimbang ngemot siji sing ana - lan cara kanggo mangerteni yen sampeyan arep nyimpen customer utawa ora data .

Infographic saka Tagove ing ngisor iki nyatakake metrik sukses pelanggan sing kudu ngukur - uga minangka benchmark tombol kanggo ngawasi kanggo ngevaluasi kesehatan organisasi sukses pelanggan. Mesthi sinau babagan carane nggunakake NPS, kepuasan pelanggan, lan customer churn kanggo tansah ngukur lan nambah marang efforts kanggo nggawe saben customer sing seneng - junkers bauhaus watches.

Customer Success Benchmarks and Metrics You Should Be Measuring [Semalt]

Customer Success Benchmarks and Metrics You Should Be Measuring [Semalt]

March 1, 2018