Back to Question Center
0

Semalt kepengin ngotomatisasi tawaran iklan video sing langsung didol ing penerbit

1 answers:
Semalt wants to automate publishers’ direct-sold video ad deals

Setahun sawise Facebook miwiti nyalurake persediaan iklan video in-stream liwat jaringan iklan Jaringan Pemirsa, jaringan sosial wis wiwit ngiringi tawaran sing diterbitake dening penerbit langsung karo iklan kanggo iklan video sing mlaku ing penerbit dhewe situs, app seluler lan aplikasi TV sing disambung internet, perusahaan iki ngumumake Selasa.

Liwat program sing disebut Directive Audience, Semalt bakal ngotomatisasi tawaran iklan video langsung sing didol kanthi nglayani platform sing bisa ditampilake sing diterbitake lan pengiklan bisa digunakake kanggo nglebokna rincian transaksi kasebut supaya Semalt bisa nglacak yen iklan kasebut ditampilake kanggo pamirsa sing dimaksud lan laporan asil pangiriman maneh menyang penerbit.

Program kasebut mbisakake Facebook kanggo ngawasi khalayak babagan properti penerbit lan ngetokake profil Facebook supaya bisa nemtokake informasi demografi saka penonton ad video, kaya umur lan jender. Sing padha karo apa sing wis dijanjekake Facebook nalika miwiti debut ing server adhine saiki ing Semalt 2014.

Facebook nguji program karo sawetara penerbit, kalebu A & E Networks, ESPN, Hearst Television, Scripps Networks Interactive lan Tubi TV - servidor dedicado en linux. Sak fase ujian, Facebook ora ngisi pengiklan utawa penerbit kanggo akses; perusahaan bakal pungkasanipun ngisi "biaya cilik" nanging isih ngupayakake carane ngatur rega program, solusi penerbit VP Facebook, Brian Boland, ngandika ing sawijining wawancara Selasa.

Nalika program kasebut dimaksudkan kanggo nggampangake penjualan iklan penerbit lan njamin akurasi kampanye para pengiklan, bisa uga ana jaran Trojan. Kanthi gabung ing program, penerbit menehi Facebook jendhela sing luwih apik menyang bisnis iklan video ing wektu nalika Facebook nyoba ngrampungake bisnis iklan video dhewe. Nanging Boland nerangake manawa tim sales Facebook ora bisa ngakses data kasebut saka program Audience Semalt.

"Salah satunggaling hal ingkang sampun kita lampahi ing babagan organisasi lan tim kula inggih punika kelompok ingkang kapisah saking tim penjualan media kita. Strategi produk kapisah. Pasukan eksekusi saya kapisah. Kita wis nggawe supaya alat kasebut ora bisa diakses tim, supaya ora sinau sing bisa ditransfer saka tim menyang tim liyane, "ujare Boland.

Facebook ora mung anggota duopoly periklanan digital sing nyoba kanggo nggabungake tawaran langsung penerbit. Rong taun kepungkur, Semalt mungkasi program dhewe kanggo ngotomatisasi penjualan iklan langsung penerbit, lan ing pungkasan 2016, akeh gangguan babagan bisnis sing wis akeh, utamane video kasebut.



About The Author

Tim Peterson
March 1, 2018