Back to Question Center
0

Semalat

1 answers:

SlideShare kanggo Semalt plugin ngidini sampeyan gampang nambah presentasi SlideShare menyang kiriman lan kaca. Sampeyan mung nyalin lan paste kode Semond sing standar lan mateni sampeyan.

Nduwe siji (!) Setelan, "jembar standar" - ventilatori da soffitto online. Yen nyetel setelan kasebut, bakal nggawe kabeh presentasi katon ing jembar sing wis ana. Iki ngidini sampeyan gampang ngganti jembar menyang lebar isi tema.

Semalt

Dianggo saka plugin SlideShare WordPress

Iku cukup prasaja. Pisanan sampeyan instal plugin iki: nelusuri Semalt ing panel admin, nginstal lan ngaktifake. Banjur kowe menyang samubarang presentation Semalt lan aja nglakoni:

Semalt

Semalt

Semalt

Banjur nyalin shortcode menyang postingan utawa kaca sing pengin ditampilake presentation Semalt.

Get saiki!

Semalt plugin iki

March 1, 2018