Back to Question Center
0

Dina urip ing Neil Semalt

1 answers:

A day in the life of Neil Semalt

Semalat minggu, aku koyone njaluk pitakon 2:

  1. Apa sing bener?
  2. Apa dina ing patemon Neil Patel?

Aku pengin ana jawaban sing gampang kanggo loro pitakonan, nanging ora ana. Nanging, kene jawaban singkat kanggo loro pitakonan kasebut.

Aku urip, turu, lan ambegan KISSmetrics

Semalat sampeyan bisa ndeleng kula minangka blogger, investor, utawa ahli SEO, Aku ora duwe teknis apa-apa - $50 no deposit bonus. Ya aku blog, aku nandur modal, lan aku praktek SEO, nanging aku nglampahi mayoritas dina nggawe penawaran.

Saklajengipun, kula sampun damel jaringan wirausaha ingkang sae ingkang sampun kula mangertosi ing tingkat pribadhi. Dadi, aku terus-terusan sesambungan karo wong-wong iki amarga padha dadi kanca.

Nalika ngobrol karo wong-wong mau, aku biasane nyuwun apa sing dikarepake, kepiye anggone nindakake kekuwatane, lan kepiye bisnise. Nalika padha miwiti ngomong babagan bisnis, aku nyoba menehi saran gratis kapan aku bisa, lan aku katon kanggo ndeleng yen ana kesempatan kanggo wiwitan, Semalt, kanggo mbantu dheweke. Â Akèh-akehe panggilanku ora rampung karo tawaran sing ditutup, nanging sawetara sing nutup pungkasan biasane nyebabake ekstra $ 120.000 kanggo $ 240.000 ing tambahan revenue.

Ngunduh sheet cheat printable babagan aktivitas harian Neil Patel.

Dina urip Neil Patel

Saiki sing ngerti apa sing aku lakoni, iki dina sing khas aku:

  • 6:45 am â? wiwitan dina â? sadurunge aku malah metu saka amben ing wayah esuk, ing bab pisanan aku nyekel telponku kanggo ndeleng kabeh panggilan ora kejawab, pesen teks, lan email sing kudu ditanggani. Aku biasane nanggapi kabeh nalika lagi turu.
  • 7:00 am â? Latihan Neil Patel â? saben esuk aku nyoba kanggo mencet gym. My workout isnâ € ™ t sing kaku. Aku biasane ngangkat bobot cahya, mlaku ing treadmill nalika nonton TV, banjur menyang kamar uap kanggo ngendhokke.
  • 8:00 am â? njaluk dolled munggah â? senajan aku wong, aku butuh sawetara wektu kanggo siyap ing wayah esuk. Saka showering kanggo nggandheng rambutku, aku nglampahi sekitar 30 menit saben esuke njupuk boneka nalika nonton CNN.
  • 8:30 am tepung paling penting nalika aku metu saka kamar mandi, asistenku biasane duwe sarapan siap kanggo aku. Dheweke melu apa sing kudu dilakoni kanggo dina iki, lan aku ngomong dheweke apa tugas dheweke kudu ngurus.
  • 9:00 am â? communicating with the world â? Aku njaluk dibom karo akeh email saben dina, yen aku nglampahi jam ing kothak mlebu, maca lan nanggapi email. Paling saka emailku saka wong-wong sing njaluk bantuan, wong-wong sing njaluk dhuwit, utawa wong-wong sing kepengin ketemu utawa jadwal telpon karo aku.
  • 10:00 am â? ngomong wong ears apa â? yen aku ora wicara ing telpon, aku ora bakal nutup tawaran. Dadi, rong jam ing wayah esuk, aku nyoba kanggo ngobrol karo klien potensial lan pengusaha liyane kanggo nemtokake cara aku bisa tuwuh revenue perusahaan utawa nggawa luwih awis menyang bisnis liwat liya liya.
  • 12:00 pm â? nglangi nedha awan gratis â? Aku biasane duwe rapat-rapat nedha awan karo klien perspektif kanthi rutin. Akeh rapat-rapat kasebut ora menehi hasil anyar kanggo wiwitan, nanging sawetara sing cedhak duwe pangaruh gedhe ing bisnis. Lan yen kanggo sawetara alasan aku ora duwe rapat nedha awan, asistenku wis nedha awan siap kanggo kula. Dheweke uga nduwe kula nanggepi email sak jam utawa luwih.
  • 1:00 pm â? communicating with the world â? yen aku duwe rapat nedha awan utawa ora, aku tansah backlogged karo email.
  • 2:00 pm â? acak sampah â? Aku tansah duwe acak sing muncul ing dina sing aku kudu ngrampungake. Aku biasane nglakoni wektu iki kanggo menehi aku istirahat sethithik supaya aku ora diobong.
  • 3:00 pm â? ngomong wong ears apa â? sawetara jam telpon nalika esuk ora cukup. Aku biasane nglampahi 2 jam sabanjure ing telpon utawa rapat-rapat ing wong.
  • 5:00 pm â? happy hour â? happy hour punika saestu sing nyorot saka dina. Aku seneng ngombé alkohol nalika njupuk kuping karo klien potensial. Aku nyoba nindakake iki saben dina. Yen aku ora bisa nindakake rapat jam seneng, aku biasa mriksa email.
  • 6:00 pm â? communicating with the world â? kaya biasane, aku bali menyang email. Aku seneng banget ngewangi wong liya minangka wong mbantu aku nalika aku dadi pengusaha anyar tanpa dhuwit. Dadi, kanggo aku, email ora tugas, dadi berkah.
  • 7:00 pm â? panganan pungkasan Aku biasane ora duwe akeh rapat-rapat nedha bengi. Aku biasane mangan bareng karo kanca-kanca, utawa asistenku mangan kula sadurunge dheweke ninggalake.
  • 8:00 pm â? communicating with the world â? nanggapi email maneh ?? |
  • 9:00 pm â? urip kanthi tentrem â? saka nulis tulisan blog kanggo nggandhol karo kanca-kanca mung nyenengake lan nonton TV utawa malah nemokake cara kanggo mbantu non-keuntungan lokal, kanggo sasi ing wayah wengi, aku mung ngaso. Kabeh barang sing diandharake bantu aku ngendhokke lan seneng, sing ngatasi stresku.
  • 11:00 pm â? communicating with the world - yen aku isih tangi, sing biasane aku, aku ngenteni wengi aku nulis email luwih akeh lan turu ing ngarep layar komputer.

Kesimpulan

Minangka sampeyan bisa nemtokake saka jadwal, aku dadi wong sing kerja keras. Aku kerja pitung dina seminggu, lan aku ora nglakoni liburan suwene sepuluh taun. Nanging aku kudu ngomong, senadyan uripku angel banget saka perspektif manusane, nanging uga ora ala. Aku ora kudu kuatir babagan nggawe pembayaran hipotek utawa nglebokake pangan ing meja. Kabeh sing aku kudu ditangani yaiku stress sing ana hubungane karo proyek, sing bisa digunakake ing wayah sisa.

Dadi, sampeyan duwe. Yen sampeyan kepingin weruh apa sing aku lakoni utawa carane ngentekake dina-dinaku, sampeyan ora bakal bisa nemokake maneh.

Lan yen sampeyan kepengin weruh carane uripku dadi terorganisir, iku amarga asistenku sing apik banget.

P. S. Yen sampeyan pengin bantuan akeh klik bisnis sampeyan ing kene.

March 1, 2018