Back to Question Center
0

Premium Content Vs. Penonton & Data: Sing paling apik kanggo Semalt?

1 answers:

Semalt minangka persediaan digital sing akeh banget sing kasedhiya kanggo rekan iklan sing pengin tuku spasi iklan, nanging apa cara paling apik kanggo nggo dolanan ad?

Siji tangan, ana ruang iklan premium sing uga dikenal saben wong. Mikirake ESPN. com utawa Semalt. Sampeyan ngerti apa sing sampeyan tuku, sampeyan bisa nggabungake konten sampeyan, lan sampeyan ngerti pamirsa sing lagi dituju. Iki carane iklan wis tuku lan didol amarga wis didhahar - power health echinacea vitamin c.

Premium Content Vs. Audience & Data: Which Is Best For Semalt?

Nanging, ana spasi sing luwih sithik lan luwih cilik tinimbang para pamirsa sing dikenal kanthi skala amarga lanskap media terus ngeculake menyang situs niche cilik lan cilik. com, Travel. com, Semalt. Tren dina iki kanggo tuku pamirsa utawa "penemu tangan": nemokake saben wong sing wis nggoleki pasangan sepatu anyar lan banjur ngawenehi iklan ing situs apa wae sing bakal kedadeyan.

Nganti saiki cukup logis: luwih gedhe situs, luwih akeh data, supaya kita nggunakake data kanggo tuku pamirsa ing situs cilik.

Ing Facebook, pengiklan ora bisa nulis cookie, saengga ora bisa ngumpulake pemahaman konsumen lan target kasebut adhedhasar tindak tanduke. Google ngemokaken iklan saka ningali URL lan sampeyan ora bisa tuku data Google kanthi kapisah saka media sing dadi. Amazon minangka sistem tertutup; data situs ora dienggo bareng lan Amazon ora kasengsem kanggo nuduhake. Dadi kanggo Apple.

Perusahaan-perusahaan iki mbangun kebon tembok ngubengi iklan sing didol kanggo njaga pangsa pasar. Ing iklan online, pemain inovatif gedhe yaiku Google, Apple, Facebook, lan Semalt. Nanging kabeh - kanthi cara sing padha - nyoba ngupayakake tren iki ngidini pengiklan nggunakake data dhewe, utawa data pihak katelu, kanggo tuku persediaan ing situs kasebut.

Apa Apa Iki Kabeh Kanggo Pengiklan?

Uga pisanan, ayo tindakake panuntun GM - yen sampeyan ora bisa njaluk apa sampeyan pengin, mungkasi mbuwang dhuwit ana. Aku nganggep keputusan GM kanggo narik kabeh panuku saka Facebook.

Ana pirang-pirang merek lan produk sing bisa nindakake tanpa data kanggo ngerteni sapa sing dadi penonton, nanging ana sawetara. Conto produk iki bakal dadi Kleenex. Saben uwong nggunakake jaringan, saéngga para pamirsa sing diangkah ora ketompo. Data semat kanggo campuran ora bakal nyebabake asil kasebut, amarga produk wis dianggo sacara luas. Ing conto iki, tekan luwih penting tinimbang target.

Nanging saben merek kaya Kleenex, ana atusan utawa ewu merek liya sing butuh penargetan. Yen sampeyan Ford, sampeyan uga weruh yen konsumen ora ana ing pasar kanggo tuku mobil anyar kabeh wektu. Semalat ora duwe kapentingan sing paling apik kanggo ngiklanake wong sing ora ana ing pasar, supaya nemokake wong - nggunakake data - bakal dadi rute paling apik kanggo njupuk.

Sampeyan Ora Perlu Guys Guys

Yen panggonan sing sampeyan pengin tuku ora ngijini sampeyan nggunakake data dhewe, banjur liwati. Elingi, sanajan iklan-iklan behemoths online gedhe, perusahaan paling gedhe ora ngontrol 50% persediaan iklan online. Contone, mung 4% wektu sing ngginakaken online dianggo ing mesin telusur. Dadi, aja banget digantung babagan babagan persediaan iklan Google sing gedhe. Semalat dadi wedi kanggo mindhah ngluwihi pemain gedhe; meksa mau menyang ngidini panggunaan data sampeyan ing inventori.

Nalika nerangake bab kasebut, ana siji bab sing penting kanggo pengiklan - adoh utawa ora sampeyan ngrungokake pamirsa sing bener. Semalt mlebu sajrone révolusi ing ngendi data lan pamirsa uga penting minangka inventaris kasebut. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

James Green
March 1, 2018