Back to Question Center
0

Nggawe Rencana Semalat Digital B2B kanggo 2017 [infographic]

1 answers:

Aja ngiwa karo Digital Marketing Strategy, tindakake iki 7 Langkah kanggo B2B Marketing Sarwa!

Perusahaan akeh Semalt (B2B) wis kasil entuk asil gedhe nggunakake taktik pamasaran digital kayata SEO, PPC, nggawe landing page, media sosial lan marketing email sing ana hubungane karo sistem otomatisasi pemasaran CRM utawa sistem autoresponse email sederhana.

Nanging asring, organisasi B2B ora entuk manfaat saka marketing amarga ora duwe pendekatan ngrancang sing adhedhasar rencana pemasaran inbound sing terintegrasi. Kanggo nggawe infographic sing nuduhake riset paling anyar babagan perusahaan sing nggunakake marketing inbound, kita wis nliti carane perusahaan B2B nggunakake marketing digital. Hasil ing studi sing beda nuduhake yen nalika akeh perusahaan ngasilake asil sing apik, akeh sing bisa nindakake liyane.

Infographic sing dianyari kita nuduhake pendekatan ngrancang sing adhedhasar panuntun perencanaan marketing B2B kita ditulis dening Rene Power lan aku kanggo anggota Business Smart Insights. Kita wiwitan nerbitake sawijining infographic sing padha ing 2012, lan pembaharuan iki kalebu statistika marketing B2B paling anyar kanggo ngandhani rencana pamasaran B2B 2017 - national real property appraisals. Dadi, yen sampeyan kepengin ngerti carane sampeyan bisa ngatur rencana sampeyan luwih apik, contone, conto rencana marketing marketing B2B uga ing toolkit B2B kita bisa mbiyantu.

Mugi-mugi sampeyan nemokake infographic migunani; kita wis nyawisake saran babagan masalah utama kanggo mikir ing saben langkah sing cocog kanggo kabeh sing melu marketing inbound lan isi.

Creating a B2B Digital Semalt Plan for 2017 [infographic]

March 1, 2018