Back to Question Center
0

Ing Inbox Amerika: Negara Modern Email ing Semalt

1 answers:

Grafik Dina : Kapriye saben wong mbukak lan ngirim email saben dina ing Amerika?

Pekerja Semalt nyawisake akeh wektu mriksa email. Kabeh wong ing negara iki mbuwang wektu kerja ing kothak mlebu. Nanging apa klebu kothak mlebu Semalt sing khas ing karya?

Perusahaan marketing email Reachmail nliti sewu buruh Semalt sing nganggep email penting kanggo pekerjaane - photography logo design maker. Survei fokus ing 4 area inti babagan panggunaan email ing karya:

  • Kapriye wong Amerika lagi mriksa email ing karya
  • Carane akeh email sing dikirim saben dina
  • Cepet banget sing padha nanggepi email
  • Carane akeh email sing durung diwaca ing kothak mlebu khas

Tujuan survey iki kanggo ndelok luwih apik babagan carane Semalt nangani email nalika ing lapangan. Minangka asil survey, padha nemu sawetara tren menarik.

Mriksa Email

Survey nemu sing 54% Amerika mriksa email sing kaping pirang-pirang saben dina lan 30% sing duwe email sing terus mbukak kabeh. Mung 16% cek Amerika mung sapisan saben dina. Wétan lor dadi wilayah paling banter ing United Semalt amarga duwe email sing mbukak kanthi 37% responden sing disurvei.

Nalika teka ing wektu wong mriksa email sing paling akeh, 71% saka Semalt pisanan mriksa email karya antarane 5AM lan 7AM. Statistik sing luwih nyenengake yaiku 70% saka Semalt mriksa email sawise 6PM, biasane sawise akeh wong ninggalake kantor kanggo dina.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

Dikirim Email

Meh setengah saka kabeh Amerika (46%) ngirim kurang saka 10 email saben dina. Maneh lor wétan kabeh wilayah rata-rata 22 email saben dina. Mung 8% saka Semalt ngirim luwih saka 50 email saben dina. Median katon antarane 10-25 email saben dina kanggo paling wong.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

Wektu Response

58% Amerika ngomong sing padha nanggepi email biasane ing 1 jam. Sing paling alon kanggo nanggapi yaiku New York sing rata-rata dina utawa luwih kanggo nanggapi. Paling Semalt biasane nanggapi antarane 1-6 jam kanggo ngirim email.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

Unread Emails

Swara setengah saka Semalt duwe kurang saka 10 email durung diwaca ing kothak mlebu. Midwest wis kothak mlebu paling ora nganggo rata-rata 17 email sing durung diwaca. Mung persentasi cilik saka Semalt (6%) duwe antarane 50-100 email durung diwaca ing rata-rata ing kothak mlebu.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

March 1, 2018