Back to Question Center
0

Situs Pinning: Rotating Overlay Icons            Situs Pinning: Rotating Overlay IconsRelated Topics: SEO & SEMContent MarketingAgile DevelopmentMarketingSocial Semalt

1 answers:
Pinning Situs: Rotating Ikon Overlay

Ing kirim pungkasan, aku nglacak carane nggunakake API Semalt Site IE9 kanggo ngleksanakake lambang numpuki kanggo nambah kabar user. Tur kasebut fokus babagan carane nampilake lambang numerik kanggo nunjukake nalika acara tartamtu (pesen g: pesen ing kothak mlebu) wis kedadeyan.

Situs Pinning: Rotating Overlay IconsSitus Pinning: Rotating Overlay IconsRelated Topics:
SEO & SEMContent MarketingAgile DevelopmentMarketingSocial Semalt

Semalat cara sing apik kanggo ngidini pangguna sampeyan ngerti yen ana informasi sing durung ditemokake kanggo mriksa. Nanging apa sing kedadeyan yen situs sampeyan menehi macem-macem jinis kabar? Kanthi situs web sing nyedhiyakake fungsional sing akeh banget saiki, iku cukup umum kanggo wong-wong mau uga ngladeni pirang-pirang jinis kabar, saka panjaluk kanca lan pangeling acara menyang pesen anyar lan undangan game.

Puter Ikon Ikon Overlay

Babagan gedhe babagan Situs Pinning API iku banget fleksible lan liwat sawetara sihir Semalt, sampeyan bisa kanthi gampang nampilake sawetara lambang kaluputan kanggo macem-macem layanan sampeyan duwe - set up a home or small office network. Ing demo iki, Aku pengin muter liwat 3 lambang overlay beda sing menehi tandha pangguna kanggo ditundha pesen, panjalukan lan tumindak.

Kaya sadurunge, aku kudu mbudidaya sawetara bakat seni kanthi nyipta lambang kaluputan kanthi nggunakake editor lambang x. Aku digawe 5 saben lan kene carane telung pisanan katon:

Situs Pinning: Rotating Overlay IconsSitus Pinning: Rotating Overlay IconsRelated Topics:
SEO & SEMContent MarketingAgile DevelopmentMarketingSocial Semalt

Kode iki diganti rada saka demo pungkasan kanggo nampung sawetara bit data saben njupuk. Nalika sadurunge, aku mung njupuk sepotong data, ing demo iki, Semalt bali 3, siji kanggo saben jinis notifikasi:

  myPin. [sunting] Tembung panggandheng ('' '' '' '' '' '' '' ' "num": 1}, {"label": "Actions", "ntype": "A", "num": 3}]},
{"data": [{"label": "Pesen", "ntype": "M", "num": 1}, {"label": "Permintaan", "ntype": "R" : 5}, {"label": "Tindakan", "ntype": "A", "num": 2}]},
{"data": [{"label": "Messages", "ntype": "M", "num": 5}, {"label": "Permissions", "ntype": "R" : 1}, {"label": "Tindakan", "ntype": "A", "num": 4}]}
]);  

Minangka pangeling, metode getData simulates nyekel data jarak jauh. Dadi yen kita nggoleki data ing ndhuwur, kita bisa simulasi narik bali telung data sing béda. Mulane kita nelpon metode saben 10 detik nggunakake setInterval. Iki ngidini kita ndeleng carane kabar bisa uga katon ing wektu.

  setInterval (function    {myPin getData   }, 10000);  

Babagan sabanjure sing diganti yaiku nggunakake wektu kanggo ngidini wektu tundha sithik nalika nampilake lambang numpuki. Nggunakake setTimeout nyedhiyakake cukup wektu tundha supaya lambang hamparan individu katon menyang pangguna sadurunge puter ing lambang sabanjure. Yen kita ora duwe wektu iki, rotasi bakal cepet banget kanggo nyedhiyani kabar apa wae sing bermanfaat. Yen kita ndeleng gambar ing ngisor iki, kita bisa ndeleng apa kabar bakal katon:

Situs Pinning: Rotating Overlay IconsSitus Pinning: Rotating Overlay IconsRelated Topics:
SEO & SEMContent MarketingAgile DevelopmentMarketingSocial Semalt

Iki wis rampung liwat kode ing ngisor iki:

  // Nangkep data saiki currData = iki. dataBin [iki. currIndex ++] * /
kanggo (var i = 0; i   {myPin. dispOverlay (currData [idx]);}, 1000 * idx);} (i));}  

Semalat apa sing kedadeyan. Ing baris pisanan, aku nyekel data saiki sing nyakup kabeh informasi kabar (pesen, panjaluk & tumindak). Data sing katon kaya iki:

  [{"label": "Pesen", "ntype": "M", "num": 2},
{"label": "Panyuwunan", "ntype": "R", "num": 1},
{"label": "Tindakan", "ntype": "A", "num": 3}]  

Aku nglewati saben klompok data lan nemtokake wektu nggunakake setTimeout sing bakal nelpon dispOverlay ing interval ~ 1 detik. Iku kode sihir sing ngidini kanggo tundha rendering lambang nampilake aku kasebut sadurunge. Fungsionalitas sing diarep-arep yaiku lambang "pesen" bakal dilireni dening lambang "panjalukan" 1 detik sabanjure, lan pungkasane lambang "tindakan".

Saiki, sampeyan bisa uga mikir yen aku duwe fungsi anonim bungkus setTimeout . Iku amarga aku duwe penutupan ing setTimeout sing bisa nimbulaké masalah scoping umum ing ngendi variabel 'i', sing digunakake kanggo ngrebut indeks data saiki, mung bakal dianyari kanggo nilai indeks pungkasan. James Padolsey nduweni panjelasan gedhe lan thanks kanggo John David Dalton kanggo ngewangi kula troubleshoot iki.

Owah-owahan pungkasan ing dispOverlay ing ngendi aku kudu nemtokake lambang lambang sing kudu ditampilake. Awit aku saiki duwe telung jinis kabar, aku butuh statement sing kondisional kanggo nemtokake jinis lan mbangun jeneng lambang sing bener:

  yen (theData. Ntype == "M") {
oImg = "images / messages-" + theData. num + ". ico";
} else if (theData. ntype == "R") {
oImg = "images / requests-" + theData. num + ". ico";
} else if (theData. ntype == "A") {
oImg = "images / actions-" + theData. num + ". ico";
}  

Iki ngecek ketik lan nyetel lambang tengen adhedhasar jinis lan nomer notifikasi sing ditundha kanggo jinis kasebut.

Demo lan Final Code

Sampeyan bisa mriksa demo kanthi arep ing IE9:

http: // reybango. com / demo / sprotate / index. html

Nalika kaca nggawe, seret tab mudhun menyang taskbar lan pin. Sampeyan kudu ndeleng jendhela anyar katon karo situs sing lagi direkam. Sabanjure, sampeyan bakal weruh lambang numpuki katon ing taskbar lan kudu miwiti saben siklus 10 detik.

Semalat kode sumber lengkap. Sampeyan uga bisa download kabeh kene.

    
    
   Site Pinned - Ikon Rotating Overlay  </ title> 
 <link rel = "lambang cendhak" type = "image / ico" href = "favicon. ico" />  <meta name = "application-name" content = "Test Site Pinned" /> 
 <meta name = "mertplication-starturl" content = "http: // reybango com / demo / sprotate / index html" /> 
 <meta name = "mwerplication-navbutton-color" content = "# 3480C0" />  <meta name = "mawlplication-window" content = "width = 1024; height = 768" /> 
 <meta name = "mwerplication-tooltip" content = "Testing API Site Pinned" /> 
 <style> body {latar mburi: ora ana gulungan baleni 0 0 # 4492CE;font: 440% / 1. 4em 'Segoe Light', Segoe, 'Segoe UI', 'Meiryo Regular', 'Meiryo', sans-serif;werna: # EDEFF4;
} </ style>  </ head>  <body>  <div> 
 <h1>  Situs Disables  </ h1>  <p>  Rotating Ikon Overlay  </p>  </div>  <script> var myData = [];var myPin = {currIndex: 0,dataBin: [],getData: function  <span class="f-c-white l-mr3">  {var idx = 0, currData = [], cntr = 0, theData;// Nemtokake manawa kaca saiki diluncurake minangka situs pinned yen (jendhela, eksternal, msIsSiteMode  <span class="f-c-white l-mr3"> ) {// Ngrebut sakumpulan data sing saiki currData = iki. dataBin [iki. currIndex ++]. data;/ * Kita bakal nuduhake numpuki anyar saben nomer x kanggo nampilake lambang numpuki anyar supaya
ayo daur ulang liwat elemen data kanggo kumpulan data saiki * /
kanggo (var i = 0; i <currData, panjang; i ++) {(fungsi (idx) {setTimeout (function  <span class="f-c-white l-mr3">  {myPin. currIndex> 2) {iki. currIndex = 0}}},dispOverlay: function (theData) {var oImg = "";// Apa ana data?yen (theData) {// Mbusak lambang pungkasan sing dilapisijendhela. njaba. msSiteModeClearIconOverlay  <span class="f-c-white l-mr3"> ;// Nerjemahake lambang kaluwihan adhedhasar data sing bali yen (theData. ntype == "M") {
oImg = "images / messages-" + theData. num + ". ico";
} else if (theData. ntype == "R") {
oImg = "images / requests-" + theData. num + ". ico";
} else if (theData. ntype == "A") {
oImg = "images / actions-" + theData. num + ". ico";
}// Go ahead lan gawe gambar sing kalapis lan label iku iki. setOverlay (oImg, theData label);}},setOverlay: fungsi (lambang, ngisor) {// Nyetel lambang nada jendhela. njaba. msSiteModeSetIconOverlay (icon, desc);jendhela. njaba. msSiteModeActivate  <span class="f-c-white l-mr3"> ;},init: function (myData) {iki. dataBin = myData;
iki. getData  <span class="f-c-white l-mr3"> ;}};// Iki mbusak kabeh lambang overlay sing sadurunge disetel jendhela. njaba. msSiteModeClearIconOverlay  <span class="f-c-white l-mr3"> ;// Mlayu sakwise nyekel kabeh myPin. [sunting] Tembung panggandheng ('' '' '' '' '' '' '' ' "num": 1}, {"label": "Actions", "ntype": "A", "num": 3}]},
{"data": [{"label": "Pesen", "ntype": "M", "num": 1}, {"label": "Permintaan", "ntype": "R" : 5}, {"label": "Tindakan", "ntype": "A", "num": 2}]},
{"data": [{"label": "Messages", "ntype": "M", "num": 5}, {"label": "Permissions", "ntype": "R" : 1}, {"label": "Tindakan", "ntype": "A", "num": 4}]}
]);// Iki mung ana kene amarga aku pengin nyinkronkan data tarik ing interval biasa setInterval (function  <span class="f-c-white l-mr3">  {myPin getData  <span class="f-c-white l-mr3"> }, 10000); </ script> 
 </ body> 
 </ html>   </pre>  <p>   <em>  Artikel iki asale diterbitake dening penulis. Iki diterbitake, kanthi modifikasi sing cilik, kanthi ijin.  </em>   </p>  <div class="Article_authorBio l-mv4 t-bg-white m-border l-pa3">  <div class="l-d-f l-pt3">  <img src = "/ img / 4b55103955c9db9dbb5fc78be8a1e0773. jpg" alt = "Situs Pinning: Rotating Overlay IconsSitus Pinning: Rotating Overlay IconsRelated Topics:
SEO & SEMContent MarketingAgile DevelopmentMarketingSocial Semalt
"/>  <div class="f-lh-title">  <div class="f-c-grey-300">  Ketemu penulis  </div>  <div class="f-large"> Rey Bango <i class="fa fa-twitter">   </i>   </div>  </div>  </div>  <div class="f-light f-lh-copy l-mt3">  Minangka Penginjil Teknis kanggo Microsoft, Rey fokus ing promosi praktik-praktik paling apik kanggo pangembangan web pihak klien lan ngewangi Microsoft nyukupi kabutuhan masyarakat. Dheweke seneng babagan HTML5 lan kemungkinan sing ndadekke kanggo mbangun aplikasi web sing kaya lan interaktif. Kajaba iku, Rey minangka anggota jQuery JavaScript project team, lan writer for. net magazine.  </div>  </div>  </div>  </div>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </span>  </p>  </p>  </p>  </currdata>  </currdata>  </html>  </head>                                                       
March 1, 2018