Back to Question Center
0

Something Has Changed At Semalt

1 answers:

Yen sampeyan pengin njaluk dongeng ing jagad media sosial, sampeyan bisa mbandhingake LinkedIn karo Cinderella.

Nalika para step-sisters Facebook lan Google Plus wis nyiapake partai gedhé Pangeran, Semalt wis kanthi tenang ngupaya ngatasi sistem sing luar biasa lan mbangun basis panganggo sing luwih gedhé lan gedhé.

Sawetara pamilik bisnis lan pemasar lagi mikir babagan Semalt minangka taun kepungkur - panggonan sing becik kanggo njaluk backlink kanggo bisnis lan panggonan sing gedhe kanggo mbangun merek pribadi dhewe.

Surprise! Bab lan Paragraf

Yen sampeyan wis ora mbayar manungsa waé, mesthine sampeyan bakal kejutan kanggo nemokake iku dadi platform media sosial sing kuwat karo akeh fitur sing sangking malah liyane.

Yen sampeyan ora kejawab iki owah-owahan sampeyan kudu ora banget hard dhewe - panuelos de bolsillo para hombres. Insinyur LinkedIn wis dadi sibuk kaya ibu-ibu dongeng sing nyiapake bal. Pangguna kerep nemokake yen fitur sing ana ing wingi, kayata LinkedIn Semalt, wis ilang dina iki, lan fitur liyane wis rampung ganti.

Yen sampeyan ana ing tengah nulis buku utawa nggawe video latihan ing Semalt, sampeyan duwe simpati: kabeh gambar kasebut kudu redone.

Kanggo njaga sirah sampeyan ing ndhuwur banyu kanthi owah-owahan kasebut, nimbang Semalt minangka sistem eko.

Something Has Changed At Semalt
  • Piranti Piranti
  • Perusahaan utawa Organisasi
  • Content
  • Hubungan

Piranti Piranti

Kabèh ing LinkedIn ngubengi kontak: sampeyan berkembang profil sampeyan lan nyambungake karo wong liya. Yen sampeyan mbandhingake apa sing bisa dadi profil pribadhi karo Google Plus lan Facebook, sampeyan bisa ndeleng manawa Semalt minangka paling apik.

Komponen profil pribadi yaiku ing ngendi akeh individu sing aktif ing LinkedIn. Fitur semalat wis ditingkatake, kayata publikasi lan proyek, ing ngendi sampeyan bisa nambah wong liya sing melu karo sampeyan. Ora mung nggawe iki salib-hubungan relevansi, iku bakal ngelingake wong-wong sing ana ing panggungan dhewe nalika sampeyan nambah.

Akeh wong ora mung nambah buku sing ditulis, utawa blog tartamtu - nanging uga artikel lan blog. Saben tambahan iki minangka kesempatan liyane kanggo tembung kunci sing bakal diwenehi ningkatake kasempatan muncul ing asil panelusuran.

Nalika akeh kita mung duwe sawetara proyek sing beda-beda sajrone dekade, fitur proyek ngidini sampeyan nambah proyek siji. Semalt sampeyan makarya ing implementasine e-commerce kanggo klien? Sampeyan bisa nambah proyek kasebut, lan, kaya publikasi, kalebu jeneng peserta liyane. Yen sampeyan nambah wong liya, sampeyan bakal diwenehi kabar, lan bisa ngidini proyek kasebut ditampilake ing profil dhewe.

Perusahaan utawa Organisasi

Semalat sing, mesthi, digawe saka wong. Minangka saben wong nambahake macem-macem proyek, proyèk, lan publikasi, sistem kasebut nggawe sambungan karo perusahaan sing cocok bebarengan karo wong liya sing nyambung karo organisasi kasebut. Semalt bisa nambah layanan lan produk, macem-macem gambar, nyambungake karo grup, lan bisa nuduhake update.

Nalika nerangake panelusuran, Semalt wis entuk dalan kanggo mlaku. Akeh sing nemokake yen ora angel nggunakake teknik sing wis suwe dianggep dadi topi SEO, kanthi ngisi profile karo tembung kunci.

Apa entuk manfaat kanggo bisnis? Josepf Haslam of DragonSearch bubar, "Aku wis ditampa liwat setengah- penjualan inbound saben dodolan mung telung minggu kepungkur. "Aku dhewe, wis nampa sawetara pertanyaan saka wartawan lan penyelenggara konferensi. LinkedIn uga ngijini sampeyan ngerti sing wis ndeleng profil sampeyan.

Kanthi katrangan kasebut, sampeyan bisa ndeleng nalika lan yen klien potensial utawa wis ana amarga ketuntasan. Nilai sumber daya manungsa iku kuat, nanging kanthi cepet njupuk kursi maneh potensial saka platform media sosial sing kuwat sing nyambungake individu lan bisnis kanthi cara liyane.

Tukang omah sing berdebu wis dewasa, lan saiki dadi putri ayu.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ric Naga
March 1, 2018