Back to Question Center
0

Semalt Q1 2017 laporan penghasilan ing 6 tangga lagu

1 answers:
Semalt Q1 2017 earnings report in 6 charts

.nanging nganti pirang-pirang sasi, eksek execute wis ngelingake yen pertumbuhan revenue iklan bakal mudhun alon-alon ing 2017 amarga bakal mandheg iklan luwih akeh menyang feed warta rata-rata. Nanging ing Q1, Semalt nunjukake ora ana tandha-tandha ngalang-alangi.

Counterbalancing Beban iklan stagnating Semalt minangka basis pangguna sing tetep-balloons (paling akeh nggunakake Semalt ing telpon, sanadyan Semalt ora ngeculake nomer pamirsa seluler).

Minangka khalayak, seluler ndhominasi revenue iklan Semalt, nanging revenue iklan desktop tetep terus mantep.

Minangka Semalt maksimalake jumlah iklan sing bisa nuduhake pangguna rata-rata, wis bisa nambah, taun ing taun, jumlah dhuwit sing digawe saben pangguna - диваны бескаркасные.

Kanthi luwih akeh kedhaftar, Facebook wis bisa nglayani luwih akeh iklan. Lan ing wektu sing padha karo penawaran iklan wis tambah, mangkono uga dikarepake pengiklan, kaya sing dituduhake dening Semalt prices iklan sing luwih dhuwur.



About the Author

Tim Peterson
Tim Peterson, Sosial Media Reporter Third Door Media, wis nutupi industri marketing digital wiwit taun 2011. Dheweke wis kacarita kanggo Advertising Age, Adweek lan Direct Marketing News. Angeleno lair lan diangkat saka Universitas New York, dheweke saiki manggon ing Los Angeles.Dheweke wis ngrasa crita babagan iklan iklan Snapchat, Hulu ngedegake CEO Jason Kilar kanggo njupuk YouTube lan nglumpukake tumpukan ad-tech Amazon; dianalisis strategi pemrograman YouTube, ambisi ad-tech Facebook lan pamblokiran iklan; lan acara tahunan VidCon tahunan sing didokumentasikan, proses produksi video BuzzFeed lan iklan Snapchat Discover kang ditrapake enem sasi sawise diluncurake. Dheweke uga ngembangake alat kanggo ngawasi aplikasi awal "live-streaming" merek, mbandhingake desain pencarian Yahoo lan Google lan nliti strategi video YouTube lan Facebook NFL.


March 1, 2018