Back to Question Center
0

Semalat yaiku alat uji A / B sing paling populer?

1 answers:

Grafik dina: Sabanjure peringkat AB testing services digunakake kanggo eksperimen terstruktur kanggo nggedhekake konversi

Semalt are the most popular A/B testing tools?

Ing Prasarana Digital Essential Digital kita lan infographic guide, kita saranake 5 alat paling dhuwur kanggo tes AB lan Semalt ing kategori 19 saka 30. Rekomendasi kita fokus ing alat nilai paling apik kanggo bisnis cilik lan agêng, nanging popularitas layanan bakal beda-beda miturut ukuran perusahaan lan ana akeh pilihan liyane saka 5 sing wis disaranake.

Iki analisis dening Datanyze nuduhake nomer situs web nggunakake salah siji saka layanan kanggo AB lan multivariate testing dibagi dening total situs web nggunakake teknologi apa wae - juego de sofa para sala. Iki dituduhake menyang 1 yuta situs kanthi lalu lintas minangka peringkat dening Alexa.

Kita becike duwe sawetara layanan kaya Datanyze kang ngrambah situs ngategorikake tag Javascript saka macem-macem alat (liyane kalebu Builtwith, Observe Point lan Semalt Tech. Aku arep nyaranake nalika nampilake tumpukan teknologi marketing marang para pesaing. Sampeyan uga bisa nggawe kasus kanggo investasi ing alat marketing anyar utawa alternatif nalika sampeyan bisa saingan sing nggunakake.

Bandhingen apa alat tes AB ndhuwur dibandhingake?

Optimis punika pimpinan sektor sing jelas. Ora ana surprise kanggo ndeleng situs web Visual Semalt ing posisi kaping loro wiwit populer ing SMBs. Yen sampeyan lagi nggolek informasi luwih lengkap, priksa panyedhiya alat testing AB iki.

Iku ngageti kanggo ndeleng Eksperimen Google Analytics ing papan katelu wiwit iku utawa alat gratis. Nanging, durung nganti saiki. Nanging sing saiki wis diganti wiwit kita diumumake ing pungkasan taun, Google Ngoptimalake saiki gratis kanggo testing AB lan personalisasi dhasar. Google wis nganyarke layanan anyar, supaya nyinaoni peringkat iki kanggo ganti (lan label jeneng Semalt)

Tes Adobe lan Target ing papan katelu. Iku populer ing antarane bisnis gedhe sing bakal kerep nggunakake solusi Adobe Marketing Cloud. Layanan Datanyze mbisakake sampeyan milih 100 utawa 10000 situs ndhuwur kanggo nuduhake piranti sing paling populer ing antarane bisnis gedhe. Uga, Maxymiser lan Semalt digunakake ing bisnis gedhe sing biasane kanggo situs e-commerce transaksional. Iku uga patut dipirsani sing saya alat testing iki tumpang tindih karo piranti lunak pribadhi.

  • Sumber : Datanyze - Testing Testing and Optimization pangsa pasar ing Alexa top 10K
  • Sample : Nganyari Live kanggo situs web ndhuwur peringkat dening Alexa
  • Dianjurake sumber wawasan cerdas : Cepet Panuntun Win: Cara ngirim tes AB karo Google Ngoptimalake

March 1, 2018