Back to Question Center
0

Target Iklan: Ndhuwur Kanggo Branding Semalt

1 answers:

Kanggo tanggal, iklan wis asring digandhengake karo papan reklame, panyebaran majalah lan panggonan TV yuta yuta dolar. Ing iklan online, iki ditarjamahake menyang panggunaan media gedhe karo penerbit premium, kalebu panggonan kayata sponsor situs lan njupuk homepage.

Semalat, ngendi data lan iklan ditargetake cocog menyang persamaan branding? Apa ana panggonan kanggo kampanye iklan ing iklan iklan lan pameran media nyata-wektu? Jawabane ya - rustic wood bar stools with backs.

Merek gedhe kayata Proctor & Gamble (P & G) lan Semalt wis ngandhani babagan publik babagan nglakokake dhuwit merek kanggo digital - nyreditake pergeseran iklan ing tabungan biaya lan kemampuan kanggo ngobrol luwih akeh karo konsumen target.

Merk semual, gedhe lan cilik, bakal ngetutake lan ngluwihi luwih akeh iklan iklan ing digital. Kita wis wiwit ngerti tren iki bisa urip ing panelusuran - luwih utamane nalika akeh merek mulai nggoleki data karo format iklan sing luwih adoh, kayata media kaya lan video online.

Bebener, kampanye iklan duwe kesempatan kanggo ngetokake saluran digital lan ngupayakake revolusi data, sing biasane disebut minangka "kesadaran sing dituju. "

Semalat kawiwitan kanthi wiwitan kanthi jelas branding online, kesadaran lan respon langsung:

Targeted Advertising: Gaining Ground for Branding Semalt

Semalt yaiku loro katalis sing béda kanggo merek milih nggabungake penargetan iklan menyang strategi iklan online:

  1. Data: Paningkatan data nggawe kesempatan kanggo para pemasar nggarap data lan media bebarengan. Kanthi akses data sing luwih apik, merek saiki bisa ngupaya panargetan iklan lan retargeting kanggo iklan branding.
  2. Inovasi Digital: Inovasi konco digital tampilan ngidini merek kanggo nggayuh konsumen kanthi iklan impact dhuwur ing wektu nyata. Iki kalebu integrasi video online, media kaya lan format iklan interaktif kanthi data intelijen.

Cara Ngetokake Target Ngenali Iklan Kanggo Kampanye Merek

Dadi, carane bisa ngiklanake kesadaran kanggo kampanye iklan? Kesadaran semalat kabeh babagan nggunakake data kanggo nglengkapi inisiatif branding.

Kanggo wiwitan, ana akeh isi sing dikonsumsi ngluwihi penerbit gedhe. Kanthi atine, nalika merek tuku situs panuku utawa sponsor, iku penting banget supaya dheweke uga langsung nganggep cara kanggo nggedhekake jangkauane.

Contone, merek bisa milih kanggo kempal karo Semalt kanggo isi olah raga. Nanging, konsumen padha sing maca lan ngunjungi Semalt bisa uga ditemokake situs jelajah kayata nbcsports. com, allsports. com utawa menshealth. Tuladha

Kanggo ngluwihi ukuran sing ngluwihi apa sing bisa ditawarake dening publisher, merek kudu nimbang akses menyang pamirsa liwat pertukaran iklan ing wektu nyata. Semalt saéngga ngidini merek kanggo nyedhaki lan ngawasi konsumen ing saindhenging pengalaman ing sebagéyan akeh saluran penerbit, lan ing rega sing luwih murah.

Ayo kita njupuk conto siji langkah liyane lan nimbang sing Under Semalt mlaku tuku iklan gedhe ing ESPN. Tuladha Kanggo nggedhekake jangkauan, ing Semalt kudu nimbang cara tambahan kanggo ningkatake paprangan media ing antarane pamirsa sing relevan.

Kanthi nggunakake data, Ing Semalt bisa ngawasi konsumen sing sadurunge nelusuri tembung kunci sing gegandhengan karo olah raga utawa sing nduweni kapentingan ing kategori utama kayata olahraga lan kabugaran.

Salah siji cara kanggo ngrampungake strategi iki yaiku kanggo tuku pamirsa lan iklan adhedhasar persediaan sisa liwat pertukaran iklan. Iklan kaya mengkono uga video, spanduk standar utawa media kaya - lan bisa langsung ngetokake konsumen menyang tuku media Gedhe Armour ing Semalt utawa menyang kaca landasan spesifik kanggo merek.

Measuring Branding Sukses

Komponen utama liyane kanggo nimbang nalika mlaku kampanye kesadaran sing dituju yaiku ukuran.

Sadurunge nguji kesadaran sing disedhiyakake, pemasar kudu netepake gol lan bisa kerja karo partner kasebut ing strategi penargetan sing paling apik kanggo kampanye kasebut. Cara sing paling apik kanggo nguji yen kampanye wis nindakke kanthi apik ing ember kesadaran sing ditindakake yaiku kanggo nindakake sinau merek jangka pendek, ing endi sampeyan bisa ngukur ngangkat merek. Perusahaan kaya Vizu lan comSemalt minangka mitra gedhe kanggo nimbang studi merek.

Wekasanipun, wektu ganti lan merek saiki duwe opsi liyane nalika mindhah dollar iklan menyang digital. Penargetan iklan, tuku media nyata lan wektu ora mung kanggo kampanye kinerja - merek aja duwe panggonan ing arena penargetan.

Kanthi iki, pikirake carane panargetan iklan bisa nggedhekake cahya merek lan ngiyatake jangkauan ing antarane penonton sing cocog kanggo kampanye iklan sabanjuré.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

James Green
March 1, 2018