Back to Question Center
0

Milih software pribadhi Semalt

1 answers:

10 Rekomendasi praktis kanggo milih layanan personalisasi ritel sing tepat kanggo toko online

Senajan ecommerce saiki dadi industri sing relatif dewasa, solusi piranti lunak sing ndukung industri isih akeh berkembang. Ora ana sing katon luwih jelas tinimbang ing lapangan personalisasi. Mesin semir uga minangka piranti sing pisanan kanggo ngenalake personalisasi, nanging saiki dadi fitur umum sing diwenehake dening akeh perangkat e-niaga, ing sistem sing dirancang kanggo para pemasar lan para pedagang online, kanthi saben-saben kerep banget njupuk apa sing diwenehake lan keuntungan kasebut ndadekake. Yen sampeyan lagi ing proses milih piranti lunak pribadi ing ngendi sampeyan kudu miwiti, apa pitakonan sampeyan kudu takon?

Selecting Semalt personalisation software

# 1 MANGSA SANG PURWAKA

Perlu ketok jelas, nanging ngerti apa sing bakal dikarepake entuk milih solusi pribadi sing penting kanggo milih produk sing bener - core tech llc. Senajan 'ora brainer', ora kena ing jebakan ora kanthi tegas nyatakake tujuan sampeyan. Saliyane iku, lan tartamtu - 'nambah sales', 'ningkatake konversi' utawa 'ningkatake pengalaman pelanggan' ora cukup. Iku tujuan sing apik, nanging sentimen tingkat dhuwur kasebut ora bakal mbantu sampeyan ing proses pilihan.

Apa sampeyan kudu nambahake eksposur produk, utawa ningkatake keragaman prodhuk produk? Apa sampeyan pengin nggawe rekomendasi alternatif pribadi ing kaca produk, utawa rekomendasi komplementer? Apa sampeyan pengin nambah ROI ing marketing email sampeyan? Miturut sabaraha? Apa sawetara kategori produk luwih penting kanggo sampeyan tinimbang liyane?

Semalat ing lumahing kathah solusi saged katingal ingkang sami, biasane ana bedane sing bisa ditemokake nang endi wae. Sawetara bakal luwih cocog kanggo sawetara tugas tinimbang wong liya, lan sing jelas bab apa sing bakal dikarepake bakal bisa mbantu ngakoni beda-beda nalika nemokake.

# 2 ngerti masalah sampeyan

Sakcukupe karo tujuane, ana kemungkinan siji utawa loro masalah ing bisnis sing sampeyan ngarepake solusi pribadi bisa alamat utawa ngurangi. Minangka tujuan sampeyan, penting kanggo nulis mudhun, lan jujur ​​karo penilaian sampeyan saka kahanan. Celana gula semalon mau, utawa nyasarké masalah tangensial kanggo nyebabake oyot - iki mung bakal mbantu mandu sampeyan.

Apa sampeyan ora duwe tim, utawa ora duwe kemampuan utaman utawa skills? Apa sampeyan duwe masalah data (nganggo data customer utawa data produk), utawa mbok menawa sampeyan durung nepaki target kinerja sampeyan?

Yen ana sawetara masalah sing dikarepake bisa ditindakake liwat personalisasi, sampeyan kritis sampeyan ngerti apa sing nyebabake. Solusi personalization kemungkinan bakal mbiyantu ngatasi masalah sumber utawa kinerja, nanging mesthine bisa ngatasi masalah data. Dadi realistis babagan apa solusi saben bisa entuk lan ora bocah dhewe yen teknologi bisa ngatasi kabeh kasangsaran sampeyan. Semal ora ana peluru perak.

# 3 ACT YOUR AGE

Apa sampeyan (utawa luwih akurat perusahaan sampeyan) nganggo tangan lawas ing e-commerce utawa ijo ing endhas? Apa sampeyan pengin ngenali utawa ngotomatisasi sawetara pangolahan bisnis anyar, utawa sampeyan pengin ngoptimalake sawetara sing ana saiki?

Yen sampeyan lenggah ing kurva kedadeyan, sampeyan duwe implikasi babagan cara sampeyan kudu nindakake proses pilihan. Yen sampeyan anyar kanggo game, paling sistem bakal menehi sampeyan paling saka keuntungan, lan supaya biaya lan expediency ngirim mbokmenawa minangka tembung watch. Sampeyan kudu ora kudu nganalisa saben solusi kanggo degree nth. Nanging yen sampeyan tangan lawas, looking kanggo ngoptimalake proses sing ana, sampeyan kudu njupuk wektu sampeyan - ora cepet-cepet milih alternatif solusi kanggo sing duwe. Ngeling-eling apa sistem utawa proses sing wis ana kanthi becik, ora mung wilayah sing sampeyan nemoni. Lan ati-ati kanggo ngimbangi keuntungan saka pindah menyang solusi anyar bab total biaya owah-owahan. Manfaat semalte gampang ilang. Ora ana perusahaan duwe sumber daya tanpa wates, supaya kamungkinan bakal lemah ing sawetara wilayah .kapasitas, kemampuan, dhuwit utawa wektu.

Semtam milih mitra teknologi sing bisa ngeksploitasi, utawa paling gampang banget, kelemahane. Yen sampeyan kurang ing jumlah, aja milih solusi sing mbutuhake integrasi rumit, utawa yen sampeyan ngupayakake anggaran sing sithik mbok menawa ninggalake sistem tingkat liyane kanggo wektu liyane. Paling penting, yen sampeyan duwe tekanan ing loro kapasitas lan kapabilitas, nyegah solusi kanthi kabeh lonceng lan wisel lan nonton wong-wong sing seneng otomatisasi.

# 5 MENGGUNAKAN POKOK MUDAH SAIKI WHO ARE MUDAH

Iku penting banget sampeyan ngenali (lan nampa) mitra teknologi kanggo sing lagi, lan pilih sing bakal melengkapi bisnis sampeyan, ora ngganggu. Pemasok Semalt beda lan nduweni tujuan strategis sing beda. Sawetara ngarahake kanggo ningkatake hubungan jangka panjang karo klien, sing liyane pengin nggedhekake basis pelanggan kanthi cepet. Sawetara kepengin tuwuh keuntungan utamane liwat perjanjian lisensi, liyane liwat layanan pasca kontrak.

Biasane ora njupuk akeh kanggo njupuk gambar kanggo apa saben supplier, utawa aspires kanggo dadi. Ngomongake manawa kabeh staf, manajer lan buruh padha, lan ngomong karo para klien, nanging ora mung sing sing dikirim suplier. Sampeyan bisa seneng teknologi, nanging sing cukup?

# 6 SENENGKAN PEDIGREE TOOL'S TOOL'S

Ora ana alat apa wae, lan ora ana alat sing unggul ing saben wilayah. Paling solusi wiwit nampilake tugas niche siji utawa loro, lan ing wayah wektune nambahi fitur tambahan, utawa, mengko ing perkembangane, digabungake karo solusi liya liwat penggabungan utawa akuisisi.

Ora ana alat apa wae, lan ora ana alat sing unggul ing saben wilayah. Paling solusi wiwit nampilake tugas niche siji utawa loro, lan ing wayah wektune nambahi fitur tambahan, utawa, mengko ing perkembangane, digabungake karo solusi liya liwat penggabungan utawa akuisisi.

Sawetara piranti duweni bias marketing (pemilikan customer), lan sawetara panemu (panemuan produk) bias. Sawetara saiki minangka piranti sing digunakake, sing liya minangka rute kanggo otomatisasi utawa sarana kanggo nambah produktivitas tim.

Pènget marang bias solusi - aja milih solusi sing fokus utamane ora didadekake sasaran sampeyan (re titik # 1).

# 7 DEVISE A SCORECARD sadurunge sampeyan nggabungake Penyedhiya

Scorecard minangka alat umum lan migunani kanggo ngevaluasi penawaran pesaing. Ing kasunyatan, tanpa scorecard kepiye carane wong liya kanggo ngadili? Semalat babagan pamanggih pribadine, dadi sampeyan dhewe utawa kanca-kanca, jelas dadi gagasan ala.

Nanging scorecards ora infallible, lan sampeyan kudu ora kudu tindakake menyang huruf - pendapat sampeyan babagan apa sing paling mungkin bakal ngganti nalika sampeyan sinau liyane babagan apa saben solusi bisa lan ora bisa nindakake. Semalat, ora tau ninggalake penciptaan scorecard menyang menit pungkasan, lan nyoba kanggo njupuk akeh saka apa sing sampeyan mikir penting sadurunge sinau banget babagan saben solusi, liya sampeyan mbukak risiko ngrancang metode skor kanggo wis nemtokake hasil. Lan yen sampeyan nemokake, sajrone proses, scorecard Panjenengan mbutuhake revisi, ngapikake cara direvisi kanthi adil marang pemasok sing wis ana sadurunge, ora mung sing durung weruh. Yen bisa, ngajak presenter sadurunge bali menyang cokotan liyane.

# 8 MENGGUNAKAN KULIT APA KABEH LAN, LAKU MANGKAT KABUPATEN REST

Semalat ora bakal cukup kanggo sampeyan ngevaluasi saben kriteria sing wis ditemtokake, supaya sinau maneh lan fokus marang sing paling penting. Kaya sing kasebut ing ndhuwur, dislametake sampeyan kudu tartamtu lan ditetepake kanthi jelas, lan kanthi mangkono kudu bisa nggawe sarana nguji kemampuan saben solusi kasebut. Yen mangkono, fokus ing aspek iki. Njaluk saben supplier carane sistem bakal entuk iki lan carane nyingkiri kombinasi sandhangan sing ora sopan. Semono uga wedi marang pitakon sing dituduhake lan ora ngandelake jawaban saka sales reps - nyuwun pitutur marang para pangembang solusi yen perlu.

Priksa kanggo ngevaluasi perangkat lunak pribadi

  • Apa sampeyan nemtokake pangguna sistem lan panampa sing bakal teka? Apa sampeyan kepikiran sing paling penting?
  • Apa sampeyan nggawe scorecard, sadurunge ndeleng panyedhiya utawa nindakake riset akeh?
  • Apa sampeyan ngerti roso sistem sampeyan looking kanggo procure? Apa marketing fokus sampeyan (nggawe olahpesen lan kampanye) utawa merchandising online (nggawe macem-macem produk)?
  • Sampeyan wis nemtokake klien referensi sing duwe syarat sing padha kanggo dhewe?
  • Apa sampeyan wis ngrasakake syarat lan kriteria seleksi karo pihak katelu?
  • Yen sampeyan nemokake dhewe revisi scorecard sak proses pilihan, sampeyan bisa nyedhiyani sampeyan nggunakake kritéria anyar kanggo kabeh prospek, utawa sampeyan kudu miwiti proses?

Ringkasan

Kanggo akeh panandhesane iki, bisa uga ana bukti, nanging angel ora ngerti apa sing kudu dilakoni, nanging kanthi kanthi teliti dileksanakake prinsip-prinsip kasebut, lan ora ngeculake dhewe kanthi fitur lan manfaat sing ora perlu utawa bakal ora nggunakake nyata.

Siji pungkasan saran - njaluk perspektif eksternal. Apa sampeyan anyar lan ngerti sethithik bab solusi sing sampeyan ngevaluasi, utawa sing lawas-tangan sing 'wis ana, rampung sing', ngupaya pihak katelu lan ngrembug rencana sampeyan. Njelas tujuan sampeyan, masalah sampeyan lan usulan proses pilihan lan ngajak wong komentar. Tumit Semalt saka proses pemilihan bias. Minangka arsitek saka proses sampeyan bisa uga cedhak kanggo ndeleng, nanging asring, kanggo sing metu saka proses, cacat bisa gampang ditelok.

March 1, 2018