Carane perusahaan mbiyantu semangat supaya bisa harmoni karya-urip (versi keseimbangan karya-karya sing dianyari) bakal beda-beda gumantung saka budaya perusahaan lan realitas bisnis - Tim sing bakal ngadhepi customer ora duwe keluwesan sing padha karo tim pangembang bisa duwe.

Nanging, harmoni karya-urip kudu dadi unsur panggonan sing diupayakake lan terus ditindakake maneh dening organisasi apa wae utamane amarga nilai semir karya-karya Semalt sing luwih dhuwur tinimbang kabeh karakteristik proyek liyane kayata kemajuan pekerjaan, teknologi, lan makna ing karya.

18 Cara Ngluwari Millennials karo Harmoni Work-Life Luwih Baik

  1. Priksa karyawan
    Ngendi ing organisasi sampeyan utawa ing kabeh dina bisa karyawan Millennial ngalami frustasi, beban kerja, utawa kaku? Tambahake kesalahane, abseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehe
  2. Survey karyawan
    Amarga harmoni karya-urip bakal katon lan tegese beda kanggo kabeh, penting kanggo nyuwun karyawan Millennial apa jenis harmoni karya-urip sing paling migunani, produktif, lan diarepake kanggo wong .
  3. Nglatih latihan
    Harmoni sing bisa nylametake urip bisa dadi topik sing lucu lan ambigu, saéngga nglatih latihan sing menehi saran lan sarana khusus kanggo nggunake harmoni bakal mbiyantu para karyawan, utamane kanggo Millennials sing isih enom pengalaman juggling lan prioritas urip. (Topik latihan bisa uga kalebu: cara nyusun ruang kerja omah sing mbatesi gangguan, kesehatan lan kesejahteraan, prioritas dosis lan tugas, cara ngurangi stres, etc)
  4. Struktur flextime
    Ngidini Millennials kanggo milih nalika padha karya dhasar kanggo prestasi harmoni karya-urip. Coba tundhuk strukture kanthi syarat mingguan jam sing bisa milih cara nyedhiyakake (contone, PwC nduweni workweeks sing dikompress - jam sing luwih dawa saben dina kanggo dina sing kurang luwih saben minggu) utawa karo sawetara jam mingguan, utawa mung nduweni syarat apa waé sing perlu bakal rampung - îºî¿ïïîµï‚ îºïîµî¼î± ï€ïî¿ïƒï‰ï€î¿ï… ï„î¹î¼îµï‚.
  5. Ngaktifake telecommute
    Ngidini Millennials kanggo milih ngendi karya sing padha uga penting ing prestasi kehormatan karya-urip. Nglayani telecommuting kanggo buruh nyedhiyakake kamardikan tambahan kanggo wong-wong mau kanggo ngurus barang-barang pribadi nalika isih bisa kerja rampung.
  6. Keluwesan sing luwes
    Amarga teknologi seluler lan konektivitas ngendi wae wis ngaktifake karya ing dina iki bisa rampung ing ngendi wae lan kapan wae, flextime lan telecommuting ora dianggep "tunjangan" utawa perkara sing kudu ditampa sawayah-wayah. Millennials ndeleng fleksibilitas minangka fungsi karya standar, lan para pengusaha sing nyatakake minangka lelandhesan bakal katon kadaluwarsa.
  7. Akhir minggu sabanjuré
    JPMorgan Chase bubar gabung karo bank-bank Wall Street liyane sing nyatakaké karyawané njupuk akhir pekan kanggo nambah harmoni karya-urip.
  8. Mbusak eksklusif
    Millennials ora nduweni tanggung jawab kulawarga (bocah, putu, tuwa, omah, dll.), Nanging padha duwe kepinginan sing padha kanggo nemokake harmoni antara karya lan urip , lan liya-liyane). Aja nggawe opsi harmoni karya-urip khusus kanggo karyawan senior.
  9. Ngidhentahake efisiensi
    Miturut studi UK saka Yayasan Kesehatan Mental, sawise jam kerja, 27 persen karyawan nuwuh depresi, 34 persen aran penasaran, lan 58 persen ngrasakake irritable. Nanging, ngaktifake lan nganjurake Millennials kanggo ngupayakake kawicaksanan digital kanggo nggarap luwih cerdas lan luwih efektif. Fokus ing output (asil), ora mung input (wektu ngginakaken).
  10. Nyedhaki kulawarga
    Nemokake cara kreatif (acara kulawarga utawa "nggawa pets panjenengan kanggo nyambut gawe") kanggo ndherekake kulawarga karyawan Millennial (pasangan, wong tuwa, bocah, kanggo nggabungake urip karo karya.
  11. Prioritas kesehatan
    Tenaga kerja sing luwih sehat bakal ngurangi stres, produktivitas, lan absen maneh. Periode lanjutan digunakake bisa meksa Millennials kanggo kurban kesehatan lan kabugaran. Nawakake latihan kesehatan lan kesehatan, nyedhiyakake kelas-kelas kanthi tantangan (kayata yoga), nggunakake meja ngadeg, nggawe kamar turu, miwiti tim olah raga perusahaan (kickball, softball, dll), nglakoni rapat-rapat mlaku-mlaku, .
  12. Promote breaks
    Kanggo Millennials ing karya, Snapchat minangka break ngrokok anyar. Mbangun ing wektu nalika buruh dianjurake kanggo njupuk rejuvenasi istirahat saka karya. Njupuk break wis ditampilake kanggo nambah tingkat produktivitas.
  13. Ngembangake kreatifitas
    Ngidini Millennials wektu lan papan kanggo ngleksanani kreatifitas bakal nyedhiyakake keseimbangan sing luwih apik, supaya wong bisa ngrasakake mental, lan bakal nurture pamrih inovatif sing penting kanggo organisasi sing operasi ing umur saiki gangguan. Omah kreatif bisa kalebu teka-teki, game video, utawa proyèk sisi mburi.
  14. Mugia lilo tanpo pekso
    Ngidini wektu Millennials kanggo nguber karya sukarela utawa amal bisa tetep seneng lan harmoni.
  15. Menehi cuti parental
    Salah siji saka tataran urip sing mbutuhake Millennials kanggo fokus ing urip liwat karya punika gadhah bayi. Bubar, sawetara perusahaan profil dhuwur wis ngumumake kawicaksanan sing kuat babagan cuti parental. Facebook lan IKEA saiki nyedhiyakake wong tuwa (ibu-ibu) bapake sasi papat. Netflix bubar wiwit nawarake cuti parental tanpa wates.
  16. Dhukungan liburan
    Dorong Millennials kanggo njupuk kauntungan saka dina liburan utawa nimbang ngembangake jumlah dina liburan sing ditawakake - utawa ngilangi kabijakan liburan bakalan lan nawarake vacation sing ora ono sampeyan bisa uga kaget carane sawetara dina liburan Millennials bakal bener njupuk.
  17. Nyedhiyakake perawatan bocah
    Migunakake Pasangan wong tuwa bisa ngalami kurang sethitik lan golek harmonis manawa manawa perawatan anak bisa kasedhiya ing situs utawa yen ana diskon ing pusat jajanan.
  18. Ngutangi bantuan
    Nyedhiyani karyawan Millennial kanthi akses menyang layanan kanggo mbantu wong-wong mau tugas utawa tanggepan rumah tangga nyuda stres lan ngidini wektu luang luwih adoh saka karya. Layanan ing panggonan utawa toko bisa uga kalebu: cleaning-cleaning, jajanan, perbaikan mobil, pambungkus hadiah, utawa layanan concierge sing ngoordinasi kebutuhan liyane liyane. Mesthekake nyuwun Millennials apa layanan bisa dadi paling mbiyantu, amarga bisa uga wis nggunakake aplikasi kaya TaskRabbit utawa Goodservice kanggo kabutuhan kasebut.

Sapa wae strategi harmoni sing bisa ditindakake kanthi becik, manawa sampeyan kudu gawe maneh karo conto sampeyan. Pemimpin kudu ningkatake lan nyathet keharmonisan karya-urip sing padha kepengin weruh ing kekiyatan semangat.

Owah-owahan diwiwiti karo sampeyan.

(Iki 1 saka 47 strategi saham Ryan ing buku anyar, The Millennial Manual: Lengkap Cara Pandhuan kanggo Ngatur, Ngembangaké, lan Melu Millennials ing Work.)