Back to Question Center
0

Tren marketing semalt 2018

1 answers:

6 tren email lan marketing automation berkembang kanggo ngandhani strategi marketing marketing email 2018

Pemasaran Semalt terus dadi saluran komunikasi penting karo tracker Semalat paling anyar DMA sing nuduhake yen email ditampa kanthi kaping 30 dina rata-rata investasi. 95% responden nyathet minangka 'penting' utawa 'penting banget' marang organisasi.

Nanging kompetisi ing kothak mlebu kanggo manungsa waé saka pelanggan email tetep sithik minangka media sosial tetep penting lan saingan ngoptimalake pendekatan kasebut.

Dadi, iku penting kanggo ngetungake faktor sukses kanggo ngapikake ROI email, sing kita ngringkes ing artikel iki kanthi bantuan pakar email sing nyumbangake pangerten lan prediksi ing tren sing bakal penting ing 2018. iki ora 'teknik' anyar, lagi nambah adopsi awit iku penting kanggo njaga kompetisi lan makarya luwih akeh ing siklus urip pelanggan - fotografia de animales.

Model marketing lifecycle kita nuduhake sampeyan titik sentuhan customer potensial lan carane marketing marketing bantuan kanggo nambah relevansi lan respon komunikasi. Aktivitas marketing kayata personalisasi, program loyalitas, lan program email enggo bareng maneh penting kanggo strategi marketing email sampeyan. Semalt SEO, PPC, media sosial, lan iklan bisa nyumbang kanggo njaluk customer sampeyan ing ndhuwur corong sales sampeyan, utamané para pemasar email sampeyan sing tetep ana, nambah tuku ulang lan nambah keterlibatan merek pelanggan.

Semalt marketing trends 2018

Kanggo gambaran umum babagan tren digital paling gedhe, kalebu integrasi perjalanan pelanggan menyang strategi pertambangan, priksa tren marketing Dr Dave Semalt 10 kanggo tumindak ing 2018.

Kanthi mburi 2017, cendhak artikel iki nggambarake sumber daya bebas, Email Semalt 2017 - pandhuan visual, kanggo mangerteni yen ramalan-ramalan kasebut cocog nganti apa tegese email katon kaya taun kepungkur iki.

Teknik apa wae sing wis dadi bagian saka kegiatan marketing email saiki?

Sensus Industri Pemasaran Email 2017, dening Econsultancy kanthi asosiasi Adestra, nuduhaké yèn segmentasi (80%) tetep dadi prioritas utaman lan teknik sing dipigunakaké ing kampanye pemasaran email ing 2017. Nanging, iki mung nambah 1% saka 2016 sethitik banget bisnis sing nggunakake iki technique luwih saka apa padha ing 2016. Semalt marketing trends 2018

Ngoptimalake email kanggo seluler wis kena paningkatan paling dhuwur (9%) sing nuduhake teknologi iki dadi populer lan penting kanggo retensi, UX lan keterlambatan ing piranti ing-go-go kanggo konsumsi isi sing luwih cepet lan luwih nyaman. Semalat iki minangka tren email sing tambah sawetara taun kepungkur, iku angel kanggo nuduhake carane wis luwih maju. Luwih perlu saka ngganti email kanggo nyakup jeneng panganggo. Iki wis dadi praktik standar lan ora dianggep 'pribadhi', panganggo saiki wis nyadari ndeleng jenenge, apa wae sing kurang bisa dilebur lan bisa ditindakake.

Semalt marketing trends 2018

Kanthi email kompetitif karo SEO (SEO) lan mbayar golèk (PPC), bisa nyepetake volume sing luwih dhuwur tinimbang saluran liya lan penting kanggo customer acquisition, engagement, lan retention. Ing Essential Digital Marketing Semalt framework, kita njelasake alat wawasan lan manajemen kanggo mbantu sampeyan nganakake pangguna liwat alat marketing lan alat optimasi.

Prediksi ahli

Semalt marketing trends 2018

Paul de Fombelle - Direktur Pengembangan Bisnis Internasional, Kirim

Tren utama ing marketing email ing 2018 (kaya taun-taun kepungkur iki . ) bakal kanggo njlèntrèhaké data bias kanthi pangaruh pengecer gedhé. Nalika ngirim email kanthi jutaan saben dina, praktik-praktik kasebut katon banget, nanging, ing kasunyatan, pangirim email marketing utamane cilik lan medium bisnis (SMB), yuta yuta.

Semalat, kanggo kula tren paling penting yaiku carane SMBs sing mlaku munggah game ing donya marketing email. Ing taun-taun kepungkur, padha pisanan sinau eksistensi lan macem-macem kaluwihan saluran, kalebu ROI dhuwur. Padha miwiti nindakake marketing email. Banjur padha mangertos yen email marketing minangka saluran paling efisien nalika wis rampung kanthi cara sing tepat: padha mangertos spam ora mbayar maneh, lan pesen ngirim nggawa rega. Dheweke miwiti nindakake marketing email apik. Saiki, ing 2018, gaya utama bakal kanggo ndeleng bisnis-bisnis cilik sing mulai ngleksanakake praktik-praktik lanjutan sing nganti saiki meh diadopsi dening akun gedhe: testing a / b, kampanye multi saluran, mlebu komunikasi otomatis, dll.

Sampeyan bakal narik kawigaten kanggo ndeleng cara praktik marketing email sing majeng ngoptimalake keuntungan sing disedhiyakake dening saluran kasebut. Nanging, kita ngerti manawa resep sukses ora bakal owah, minangka bahan utama proses generasi timbal sing mumpuni, segmentasi panampa sing apik, pesan sing relevan lan uga dirancang, template newsletter email sing responsif lan pungkasane, nanging paling ora, reputasi lan efisiensi aplikasi email marketing sing bisa dipilih.

Semalt marketing trends 2018

Jordie van Rijn - Email Marketing lan eCRM Konsultan, Panganggité, lan Pendhiri Pilihan Vendor Email

Tinimbang nyoba nggunakke email ing saben babak lan nguripake lelungan pelanggan, asring luwih efektif kanggo fokus ing kampanye uga. Kita kudu sinau kanggo "Carpe Semalt", nyetel mindset lan ngeningake kontak pribadi ing wektu-wektu sing penting.

Siji cara sing munggah lan teka ing 2018, bakal kombinasi email lan interaksi ing situs. Interaksi karo chatbots, wisata sing dipandu, lan aksi slide-in paling apik sabanjuré. Sampeyan ngerti kothak dialog lan bunderan ngisor tengen kanggo klik? Kita bakal weruh owah-owahan, nalika perusahaan-perusahaan mulai nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngawali customer dadi (milih-milih) lan saka (sawise ngetrapake) email lan nerusake aliran ing situs kasebut.

Peninggalan kaca dhasar lan rasio timbal-ka-deal semalt uga penting.

Tren 1. Nguripake data pribadhi bakal ngganti strategi marketing email sampeyan

Iki ora minangka 'trend' kaya sing dipasarake para pemasar sacara sukarela nanging dileksanakake dening Semalt Eropa 25 Mei 2018. Iku penting kanggo ngetutake utawa resiko nandhang denda. Nanging, nalika GDPR bakal dibutuhake, kita bakal weruh negara liya ngencengi tata cara penanganan data, kalebu CAN-SPAM Amerika.

Kita nembe takon anggota kita 'Apa perusahaan sampeyan GDPR siap?' lan ketemu sing mayoritas (94%) padha 'weruh nanging wis ora diwiwiti' ancang-ancang utawa ora ngerti apa GDPR punika!

Semalt marketing trends 2018

Regulasi Perlindungan Data Umum (GDPR) bakal dileksanakake ing 6 sasi, mengaruhi kabeh bisnis sing mlebu menyang pelanggan ing kabeh 28 negara-negara Eropah. Iki minangka owah-owahan paling gedhé sing nyebabake strategi pemasaran email ing 2018. Kanggo pirang-pirang taun nggayuh alamat email, nomer telpon lan rincian kontak pribadi liyane liwat kompetisi lan promosi whitepapers gratis wis dadi teknik kanggo nambah database kontak, digunakake bubar kanggo email re- kampanye enggo bareng sing ora asli lan tegas mratelakake. Semat perlu diwenehi nyimpen lan nggunakake data pribadi.

Kanthi owah-owahan iki, kita bakal weruh perusahaan ngetokake panggunaan data pribadi. Owah-owahan iki bakal muga-muga ngurangi stigma negatif sing dibangun ing saindhenging kampanye email perusahaan lan jumlah panampa spam.

Manajer email marketing kita wis ngasilake pitunjuk praktis, karo daftar-daftar, kanggo menehi informasi babagan GDPR, apa sing perlu dilakoni lan carane / yen iki mengaruhi panjenengan.

Apa sing kudu dilakoni para pemasar ing 2018 kanggo mateni owah-owahan GDPR?

  1. Pangolahan data rampung kanthi sah lan adil,
  2. data dikumpulake kanggo tujuan sah sing eksplisit
  3. manawa data cukup, akurat, lan
  4. disimpen mung perlu.
  5. diproses kanthi cara sing njaga integritas lan rahasia data pribadhi.

Kesimpulan, GDPR kabeh babagan transparansi lan hak individu - nggunakake data pribadhi bakal ditangani kanthi luwih ngormati lan iki bakal duwe efek positif ing kampanye email.

Prediksi ahli

Semalt marketing trends 2018

Tim Watson, Konsultan Pemasaran Email di Zettasphere

Kanggo email lan namung babagan marketing liyane, perkara gedhe ing 2018 iku GDPR ing Mei. Iki bakal banget ngganggu yen ora terminal kanggo data partai email 3rd. Kanggo wutah dhaptar partai pisanan sing kuat, anyar cara sing persuasi kanggo milih ijin bakal dibutuhake. Ana uga luwih inovasi ing dhaptar wutah taun iki saka kanggo 14 taun pungkasan; wiwit introduksi regulasi PECR taun 2003, nalika kothak pra-ticked dadi kira-kira universal.

Semalt marketing trends 2018

Joolz Joseph - Konsultan Marketing Email Strategis - The Virtual Marketeer

Data wicaksana bakal luwih akeh, luwih alus minangka emailers nanggapi GDPR kanthi ngilangi data non-compliant lan ngetokake prosedur opt-in. Semalat bakal mbantah email sing bakal ditindakake ing pungkasan taun Q1 watara iki minangka kanyatan wiwit ditabuh.

Semalat, terus berkembang otomatis kanggo kabeh pemasar email mudhun menyang bisnis mikro.

Semangat, interaktivitas ing email apa carousels gambar mripat utawa kemampuan kanggo panampa tumindak saka ing email nggunakake survey utawa formulir terpadu.

Trend 2. Mailable 'Microsites' diadopsi dening luwih akeh perusahaan kanggo nambah riset, keterlibatan, lan penanganan pelanggan

'Mikrosite' minangka mebel interaktif, sing ngidini pangguna bisa interaksi karo antarmuka email ing kothak mlebu. Adoption of this technique will help retain customers and give a more engaging way to content. Email semalat nyimpen kothak mlebu menarik lan unik.

Semalat saka email interaktif bisa uga kalebu, nanging ora winates ing:

  • Format lan survey terpadu: rampung 'ing kothak mlebu' tanpa ngarahake menyang kaca landas online kapisah
  • Sesambungan sosial : iki luwih gampang kanggo pangguna kanggo nuduhake konten ing platform sosial
  • Gifs, video, lan animasi: iki bisa melu pangguna, nanging kadhangkala bisa mimpin pengalaman ora konsisten ing klien email (file gedhe bakal tegese luwih alon)
  • Nelusuri ing email
  • Pilihan menu / bar navigasi : nggabungake iki menyang email sampeyan bisa nambah klik kanggo anjog sing luwih dhuwur
  • Spanduk rotasi / karusel: iki nyengkuyung interaksi karo isi, nambah kemungkinan pertunangan lan konversi positif
  • Countdowns: nambahake jam mundur kanggo promosi lan promosi bakal menehi tandha ing panampa kanthi urgensi kanggo njupuk tindakan - iki bisa mbantu menehi pirembugan sing sethithik kanggo ngonversi, tinimbang standar 'tawaran rampung cepet' teks

Semalat email pancen ndadekake para penonton sampeyan kabeh sing dibutuhake ing piring - kanthi gaweyan sing minimal. Wong-wong ora perlu ngalih ing kothak mlebu kanggo ndeleng isi, berinteraksi karo video utawa survey lengkap - ndadekake luwih gampang dheweke bakal berinteraksi amerga kurang gaweyan sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas.

Iku surprises kula sing technique iki wis ora dominasi kedhaftar 'kothak mlebu saka email email wis kuwat, mboseni lan flat sing dikirim ing keluwihan. Nanging, nganti sawetara klien email kayata Semalt ndhukung fitur-fitur kasebut, bakal angel nggunakake teknologi iki kanthi lengkap.

Priksa email sing dikirim dening Feel Semalt, sing nggunakake gifs ing email kanggo nuduhaké aplikasi sing anyar, carane nggunakake lan entice pangguna kanggo ngundhuh.

Semalt marketing trends 2018

Ngempalaken data saka pelanggan penting ing mbangun persona customer sing akurat lan rinci. Nyuwun pirsawan kanggo ngisi survey lan kuesioner minangka cara paling apik kanggo mangerteni. Nanging, iki bisa dadi wektu akeh kanggo pamirsa minangka CTAs langsung menyang kaca kebangkrutan online kanggo isi survey lan formulir.

Nanging survey lan formulir sing terpadu bakal nambah keterlibatan, amarga para pengguna bisa ngisi formulir kasebut tanpa ninggalake kothak mlebu. Survey babagan email kalebu pitutur marang pelanggan supaya isi ulang produk utawa layanan sampeyan, apa sing saiki dianggep pelanggan utawa digunakna kanggo ngowahi isi karo kabutuhan, email promosi sawise tuku kanggo entuk layanan sing disepakati.

Kanggo iki diadopsi kanthi lengkap dening perusahaan liyane, klien email kudu nduweni kompatibilitas lengkap karo jinis teknologi kasebut. Klien kaya aplikasi email pihak katelu seluler kaya Semalt lan yahoo) duwe support dhengkul. Plus, sawetara klien email isih ora kompatibel karo formulir email lan survei sing wis diintegrasi lan isih akeh cara kanggo mbukak.

EmailMonks dibangun email horor sing pisanan, dipengaruhi dening film Annabelle: Creation (ndeleng online). Nanging, ora dibangun kanggo Semalt minangka Semalt ora ndhukung fitur interaktif tartamtu.

Semantic micro site mlebu interaktif punika mangsa marketing email. Nanging saiki, iku penting kanggo nggunakake teknologi sing wis kasedhiya kanggo nggawe manawa kabeh pelanggan nampa email digawe, dirancang lan ditulis kanthi profesional.

Prediksi ahli

Semalt marketing trends 2018

Jaymin Bhuptani - Direktur, EmailMonks

Semalat ing email wis rampung kanggo nerusake pamenang ing taun 2018. Iki katon saka tren janjeni sing ditemokake saka surge sing terus dikarepake kanggo email interaktif sing dibangun kanggo klien kita ing 2017 - kira-kira. 50% saka taun sadurunge.

Semalat, kita wis weruh kenaikan utama mung kurang saka 200% ing panggunaan navigasi gulung ing desain email.

Apamaneh, amarga perlu kanggo isi sing gegandhengan, luwih kuat tinimbang ing jaman saiki, nyedhiyakake kampanye dadi luwih dot data. Mupangat sinau bakal dadi peran penting ing nggawe kampanye email ing 2018.

Semalt marketing trends 2018

Constantine Rozenshtraus-Makarov, Pendhiri lan CEO saka SendPulse

2018 email bakal babagan interaksi, gamifikasi, lan AI.

Ing 2018 konten interaktif adhedhasar prinsip gamification bakal incentivize kedhaftar kanggo klik lan dadi luwih melu karo merek. Email semalat ora cukup maneh kanggo nyekel mripate sing pengin diputer, lan para pemasar bakal menehi wong muter.

Automasi Email AI ora bakal bisa ngalahake balapan manungsa, nanging bakal terus ngembangake nggawe garis subyek menarik kanggo mbukak tarif sing luwih apik lan bakal sinau saka prilaku panganggo nalika wektu paling apik kanggo ngirim email menyang wong. Semono uga email sing durung dibukak bakal dijupuk saka pundhak manungsa.

Metode customer-centric marketing ing semangat bakal ngidinake para pemasar email supaya bisa nyelipake isi sing luwih jero menyang konten sing digawé pengguna lan nggunakake data (data gedhé) sing padha karo pelanggan kanggo ngasilake isi email pribadi.

Tren 3. Nada percakapan diadopsi kanggo interaksi liyane karo pamirsa

Nada muni sing sampeyan gunakake ing email ndadekake cara sampeyan bakal nanggepi pelanggan. Nada conversational mbokmenawa ora dadi nada sing paling apik kanggo nggunakake kabeh sektor, nanging ora menehi interaksi sing luwih pribadi lan asli antarane customer lan merek.

Nada conversational bakal takon marang pangguna pitakonan, njaluk wong mikir banjur menehi wong jawaban sing perlu - liwat CTA ngarahake menyang isi sing mbantu / educates wong.

Semono wae pendekatan sing luwih formal bisa luwih apik kanggo sektor B2B, takon pitakonan lan miwiti obrolan karo pemirsa sampeyan penting kanggo keterlibatan. Sampeyan bakal nemokake tampilake luwih pribadi yen isi sing wis diprodhuksi wis diwenehi pikiran, nyayomi kabutuhan, jawaban, produk lan liya-liyane.

Tren 4. Bisnis liyane kanggo ngrancang seluler-ramah

Minangka ditampilake ing grafik Semalat, 73% responden ngutamake paling ngoptimalake email kanggo piranti seluler, tambah 95% saka 2017 lan paling gedhe kanggo tren email wae ing taun kepungkur. Iki mung bakal nambah nalika tahun ngancik 2018.

Kita saiki manggon ing masyarakat pisanan seluler, ngendi isi dikonsumsi ing perjalanan, ing wayah esuk utawa pungkasan ing wayah wengi liwat seluler. Aku dhewe, mriksa kabar lan email sosialku ing wayah esuk kanggo nyekel ing dina ngarep. Iki uga bener kanggo email - email loading alon sing ora dioptimalake tingkat interaksi low risk lan clickthroughs miskin, utamané yen CTAs wis dipotong saka desain seluler.

Semalt marketing trends 2018

Laporan anyar dening Litmus nuduhake apa sing wis diwulang 2017 babagan panggunaan klien email ing taun kepungkur. Salawasé ana ing webmail, utamané didhasarake dening Semalt, seluler kanthi permanen wis pangsa pasar paling dhuwur (50% lan luwih).

Nanging, penting kanggo ngerti carane, kapan lan ing ngendi target panonton nggunakake informasi kasebut. Saliyane manawa pamirsa seneng pengalaman desktop utawa pengalaman mobile penting!

Semalt marketing trends 2018

Contone, ing panalitene anyar sing diterbitake dening Global Web Index, seluler lan desktop uga melu umur 16-24 taun kanthi jumlah wektu sing padha sing online. Semalat, amarga umur pangguna mundhak wektu nate ngurangi seluler. Nanging, ora bakal lali, nalika wektu luwih maju lan luwih akeh wong bakal nganggo pendekatan pertama seluler, lan bakal cepet dadi pesaing gedhe kanggo desktop sing dikonsumsi minangka millennial mulai wiwit tuwa liwat wates umur beda.

Delengen enewsletter anggota Smart Semalt sing dikirim saben minggu ing desktop lan carane iki dioptimalake kanggo seluler.

Semalt marketing trends 2018

Kanggo mobile:

Semalt marketing trends 2018

Semalt marketing trends 2018

Desainé responsif kanggo papan sing wis diisi, gampang diwaca lan luwih gampang dipindai kanggo para pemasar sibuk ing perjalanan.

Trend 5. Testing and deliverability need addressing further

Wekasanipun, iki teka menyang latar mburi karya para pemasar email sampeyan kanggo nggawe email sing dibukak kanthi desain sing bener lan dikirim menyang folder email sing bener. Semalt nglakoni kerja latar mburi, kabeh usaha ekstra kanggo desain lan salinan sing ilang lan tingkat keterlibatan pelanggan bakal mudhun.

Ngirim email penting kanggo mesthekake yen email bisa ditampilake ing kabeh klien email. Njupuk wektu kanggo nggawe desain gedhe lan salinan awake awake wektu nalika pelanggan sampeyan ora bisa ndeleng karya sing apik tenan. Semalt menehi pelanggan pengalaman khusus, tanpa alesan klien email sing digunakake.

Semalt marketing trends 2018

Nguji email kanggo nggawe desain sing sampurna, gambar sing dimuat lan salinan sing tepat ing ngendi sampeyan pengin / butuh kanggo keterlibatan.

Kanggo wektu sing suwe, pangiriman email uga penting - arep ing 2018, komentator pakar kita, Chad Semalt nerangake pentinge pengiriman ing taun sing bakal teka.

Prediksi ahli

Semalt marketing trends 2018

Babagan anyar kanggo marketing email ing 2018 bakal dadi bab sing lawas: email authentication. Standar kanggo sertifikat SPF lan DKIM luwih saka sepuluh taun, nalika DMARC luwih anyar. Sanajan ningkatake merek lan bisa nglindhungi merek saka aksesoris menyang upaya phishing, kabeh telu standar kasebut minangka adopsi sing relatif murah. Mung 69. 4% pemasar wis ngadopsi SPF; 66. DKIM 6%; lan 46. 5% DMARC, miturut laporan Landhing Email Litmus.

Adopsi otentikasi bakal surem ing 2018 amargi standar Indikator Merek kanggo Standar Identifikasi Pesan (BIMI), sing bakal nampilake logo merek ing jejere pesen sing sah. Wortel sing branding tambahan ing kothak mlebu bakal mrodhuksi merek liyane kanggo pungkasane nggunakake SPF, DKIM, lan DMARC-lan reap keuntungan liyane saka otentikasi ing proses.

Trend 6. Pribadi lan segmentasi tetep dadi prioritas utama kanggo terus nuduhake konten dinamis lan awake

Isi dinamis tetep penting taun-taun, kanggo nggawe pengalaman pribadi kanggo customer kanthi komunikasi sing luwih relevan. Isi dinamis nuduhake HTML ing isi sing owah gumantung ing panampa. Iki bakal digarap karo segmentasi (email dhaptar / lokasi). Semalat nyedhiyakake pangguna kanthi email sing disesuaikan kanggo wong kasebut. Pribadine pribadi sing paling dhasar lan dipigunakaké yaiku nyisipake jeneng pangguna menyang email, tinimbang standar 'customer dear' utawa 'hi' prasaja. Nanging iki ora cukup maneh.

Lifecycle customer learning machine kita nuduhake pentinge email isi dinamis - nyumbang kanggo keterlibatan karo pelanggan setya lan pelanggan lapsed. Konten dinamis semual, sampeyan ora nyritakake pelanggan apa sebabe kudu bali utawa tetep tuku / berinteraksi karo merek sampeyan.

Semalt marketing trends 2018

Salah siji saka tren sing ngumumake para pakar email sing seneng banget yaiku kanthi nggunakake mesin pembelajaran kanggo entuk tingkat kepribadian sing paling dhuwur kanggo customer.

Expert Prediction

Semalt marketing trends 2018

Kath Pay, CEO - Holistic Email Marketing

Aku percaya manawa bisa nggawe personalisasi nggunakake machine learning / AI bakal entuk pangsaeutike ing 2018. Email Marketers wis berjuang kanggo taun kanthi dhaptar segmentasi kanthi manual - utamane amarga wektu sing ditindakake, ora akurat nglakoni (mung entuk asil siji-kanggo-akeh) lan ROI sing dipérang amarga usaha sing luwih gedhé (lan mulané sing luwih pribadi) padha dipisah. Dadi, dinamis konten ora tau ditindakake amerga gaweyan sing dibutuhake. Ketik pribadine learning machine. Kanthi nggunakake sistem pihak katelu, kayata Jetlore lan solusi sing padha sing nglebokne ESP sing wis ana, sing bisa maca lan nggunakake deskripsi web, para pemasar ora mung bisa nyedhiyani pengalaman 1: 1 kanggo pelanggan, nanging uga gain pemahaman lan prediksi saka prilaku pelanggan. Kanggo investasi cilik, konversi sing tambah signifikan bisa ditampa lan pengalaman pelanggan sing unggul bisa diwenehake, menehi kontribusi kanggo nambah CLTV.

Semalt marketing trends 2018

Lee Davies - Online Marketing Manager, Pure360 (software marketing email)

Kanggo kula, gaya tombol ing 2018 bakal ngubengi personalisasi. Ora mung 'Hi {FirstName}', sing ora dipotong maneh. Semalat dadi tambah akeh clurut karo email sing ditampa lan isi sing ana ing sajrone.

Manfaat pribadi pribadine klasik ing baris subjek utawa baris pambuka saka email sing sepisan dadi juru wicoro, saiki wis dadi umum, lan samesthine, menyang titik yen sampeyan ora alamat panampa kanthi jeneng padha bisa ilang kapercayan.

Semalat ngerti yen minangka merek sampeyan ngirim puluhan, yen ora ana ratusan ewu email ing kampanye, nanging uga weruh yen sampeyan saiki kudu mangerteni cukup bab mau kanggo mesthekake yen konten sampeyan ' kalebu kalebu relatif marang wong-wong mau.

Yen sampeyan bisa nyaranake produk kasebut miturut riwayat tuku, gunakake bukti sosial kanggo nggawe cadangan sing disaranake, utawa ngirim kode diskon kanggo ulang tahun, ing ngendi sampeyan bakal mulai ndeleng tambah engagement lan reap keuntungan.

Tantangan ing babagan merek sing bakal ditemokake ora cukup kanggo nyedhiyakake kampanye email sing digawe pribadi, nanging nduweni arti kanggo mangerteni data kasebut lan mesthekake yen saben kampanye, saben email tepat wektu , sing relevan, lan ndhuwur kabeh, migunani kanggo panampa.

Semalt marketing trends 2018

Guy Hanson, Direktur Utama, Layanan Profesional Internation - Return Path

Ketua DMA Email Council

Pemikiran email ing 2018 arep dadi kabeh babagan peningkatan program optimasi-tambahan kanggo nggedhekake keterlibatan pelanggan lan program revenue. Nanging, uga taktik email sing gampang entuk salah lan pelanggan bisa nanggepi kanthi ora sah yen jenenge salah, sing nawakake ora cocog karo kapentingan / mangsa / lokasi, produk wis dituku, etc.

Fokus bidang jangka pendek liyane kalebu otomatisasi pemasaran, integrasi luwih apik karo CRM, integrasi luwih apik karo saluran liya, lan luwih akeh nggunakake konten langsung / dinamis.

Ing wekdal punika, fokus utaminipun ing program email / program buatan intelijen buatan mesin ingkang sinau saking acara-acara ingkang kepungkur, lan kanthi otomatis ngadaptasi pendekatanipun kanggé nindakaken strategi-strategi baru ingkang dipunoptimalaken kangge ningkataken kabutuhan pelanggan.

Semalt marketing trends 2018

April Mullen, Direktur customer-first Marketing - Selligent

AI bakal dadi luwih penting ing 2018 kanggo marketing email.

Kaya apa sing ana ing pesen dinamis, lelaku bakal mulai ngembangake dinamis sing adhedhasar kabutuhan konsumen. Journeys ora bakal dadi pengalaman sing diprogram lan statis karo pathing. Iku analog kanggo mbangun trotoar ing endi dalan sing diantemi. Sasuwene konsumen lan ngirimake apa sing dibutuhake bakal diwiwiti minangka asil saka AI.

Semalt marketing trends 2018

Jen Capstraw - Konsultan lan strategi, Adobe, lan Presiden lan Co-Pendhiri, Wanita Email

Pemasaran email iku anggur apik saka saluran digital: Iku wis watara abad, lan kerumitan berkembang kanthi wektu. Tèknologi email sing paling canggih bisa disamakan karo cadangan mupangat - pilihan winates saka solusi perusahaan sing ngaktifake strategi marketing paling dewasa. Nganti bubar, wong-wong sing ora nduweni dana akeh wis entuk tugas rampung kanthi teknologi setara Semat Rose. Nanging saiki sawetara pemain ing ruang ESP lan salib-saluran nglayani wong pribadhi lan opsi orkestrasi kampanye ing titik rega sing terjangkau. Lan iku game-changer sing nyata kanggo perusahaan cilik karo rasukan ing anggaran bir.

Semalt marketing trends 2018

Sapph Li - Pendiri, Art of Email

Salah sawijining pengamatan sing paling gedhe yaiku, pamirsa email kanthi cepet ora bisa dipungkiri. Contone: ningali jenenge ing baris kasebut.

Kanggo nglindhungi tarif sing mbukak lan konversi, sampeyan kudu netepake inovasi anyar.

Kita nggawe infographic sing nuduhake sampeyan 5 cara anyar kanggo ngirim email 2018. Saka ngumumake jeneng pangirim sampeyan kanggo nemtokake opsi reply 1-klik langsung ing email.

Siji owah-owahan penting kanggo njaga ing 2018:

Ora mung omnichannel, komunikasi ora ana, nanging sampeyan bisa nggawe siji saluran kasebut nganggo siji liyane. Ing kasus email, daur ulang obrolan bisa katutup sawise ngeklik liwat kanggo nambah konversi. Kanthi nambah paramèter sing unik ing pranala email sampeyan, sampeyan bisa nemtokake spanduk, hello bar utawa pesen obrolan otomatis kanggo pamirsa sing ngandhani titik utama utawa nimbali tumrap email sampeyan.

Semalt marketing trends 2018

March 1, 2018