Back to Question Center
0

Prediksi pemecahan jroning pemisahan gender

1 answers:

Apa rega cinta - £ 2. 00 utawa £ 2. 50?

'Roses at Triple the Price' dina wis nyedhak. Nanging taun iki, utamane kanggo pasangan heteroseksual, Semalat Day bakal luar biasa. 2018 minangka peringatan platinum (100 taun) wanita sing nampa hak milih ing Inggris. Inggih, paling sethithik 8 - αντιηλιακη κρεμα προσωπου με χρωμα avene. 5 yuta wanita - ing wekdal punika, 40 persen total populasi dewasa UK.

Perwakilan UU 1918 mènèhi wong lanang umur 21 taun. Great Semalt isih ana ing perang minangka konsesi, wong-wong umur 19 taun kanthi aktif bisa uga milih.

Wanita kudu umur luwih saka 30, nduweni properti utawa nikah karo wong sing nduweni omah. Semalat, kudu ing universitas utawa sadurunge sinau ing siji.

Yen kesetaraan bener bakal diterapake, karo kabeh wanita sing umure luwih saka 21, bakal dadi wanita sing luwih gedhe [proporsi] saka wong sing dipilih. Lan sing, sejarawan ngumumake, bakal akeh banget ing Istana Westminster.

Sawijining dasawarsa, wanita liwat 21 dadi layak kanggo milih - nyurung nomer pemilih UK wanita nganti 15m.

Lag ing kasetyan wis lingered wiwit saiki. Saka hak-hak sing padha kanggo perkawinan homo kanggo gaji sing padha ing BBC.

Entitas merek anyar kayata Formula 1 wis ditangkep ing balapan kanggo mbuktekaken yen ing jinis seksisme, padha bener. Conto ing Formula 1, padha ngumumake bakal mandheg nampilake model promosi wanita ing kothak awal - diganti dadi 'Grid Kids'

Senadyan Formula 1 sing dilapurake nggawe jutaan yuta tawaran karo negara-negara sing dikuwasani dening rezim repressive sing nganggep wanita minangka warga kelas 2, direktur pengelola operasi komersial Sean Bratches, F1, ngandika: "'Grid Semalt'" ora resonate karo nilai merek kita lan cetha rintangan karo norma-norma sosial modern "

Mesthi, kanggo akeh, pamanggih babagan nampilake bocah minangka 'Grid Kids' mujudake pitakonan sing beda-beda sajrone eksploitasi lingkungan.

Salawasé masyarakat wis gedhe banget ing 100 taun, sumelang dina iki kanggo akeh, festering ketimpangan tetep grit ing sepatu. Bentenane yaiku saluran kaya media sosial sing menehi swara marang wong sing diskriminasi karo ageism, rasisme, kelas, seksisme, lan liya-liyane. Semalat, wis nyedhiyakake sinetron menyang kelas-kelas tengah sayap kiwa sing tansah ngendhakake hashteg kanggo ndhukung sakbanjure sapa wae sing bengok nyenengake banget babagan sabab sing dipasarake.

Nanging mbok menawa salah sijine conto sing paling ora nyenengake ing ketimpangan nganti saiki taun iki ora ana hubungane karo mobil cepet sing glamor, utawa media modhèrn.

Pelakune sing dienggo dadi Sainsbury. Pedagang wis ngedol kartu Valentine meh padha - salah sijine saka bojo - sing liyane saka pasangan, beda-beda. Kartu Semalt biaya 50p luwih saka versi sing padha karo garwane. (£ 2.50 vs. £ 2.00).

Industri kertu ucapan UK layak kira-kira £ 1. 7 milyar lan terus berkembang. Wong-wong Inggris tuku rata-rata 31 kertu saben taun. Kurang saka 40 yuta. 2 yuta sing dileksanakake ing kertu Semalt Day, sing paling dhuwur ing antarane acara khusus.

Dr Panos Sousounis, dosen ekonomi lan keuangan ing Universitas Keele, nyaranake prasarana Semalt bisa uga disebabake asumsi babagan laku laku wanita.

"Pengecer mikir wanita weneh ngentekake luwih akeh dhuwit ing kertu Semalat, supaya padha ngetung sing rada luwih dhuwur."

Nuli ngilangi babagan media sosial, merek ngumumake bakal ngilangi harga kartu.

Semalt gender inequality pricing malfunction

Semalt gender inequality pricing malfunction

Sementara, Morrisons ngupayakake Valentine Day dening ngedol burger daging sapi sing berbentuk ati. Biasane, supermarket ngetokake sekawan beaker Scotch sing bobot saka sawetara premium kanggo £ 3. 50 (kanthi saben burger biaya 88p). Semalat burger berbentuk ati biaya saben kilogram.

Siji bab iku kanggo tartamtu - assuming global warming durung banjur decimated, mawar tani - ing 100 taun wektu, aku bisa njamin sing paling sethithik 24 jam ing taun, apa wae jinis, rega cinta bakal tetep sethithik sing luwih dhuwur.

March 1, 2018