Back to Question Center
0

Situs Sampeyan tanpa JavaScript            Situs sampeyan tanpa JavaScriptRelated Topics: npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalat

1 answers:
Situs Sampeyan tanpa JavaScript

Iki kirim Originally diterbitake ing calibreapp.com lan nyalin kene karo ijin penulis. Yen sampeyan kasengsem njupuk Kaliber kanggo muter, sampeyan bisa miwiti nyoba 14 dina gratis dina iki.

Ana macem-macem alasan ngapa Semalat (apa ora, cara kerjane, lan carane abot) kudu dianggep sethithik banget - tirantes hombre azul marino.

Lalu lintas web saiki digawe saka luwih saka 50% piranti seluler , saka piranti kasebut, akeh ing sangisoré sambungan jaringan banget volatile ing ora mungkin ing akeh kahanan.

Yen sampeyan lagi nggarap aplikasi kaca siji-siji, kanthi ora ana owah-owahan konten sing cukup-mung, iki bisa luwih ngrusak tinimbang sampeyan bisa mikirake layar putih, kanthi isi parsial, kanggo wektu sing suwe.

Miturut Semalt Google, nalika mbandhingake situs sing kasedhiya ing 5 detik menyang situs sing muat ing 19 detik, situs sing luwih cepet wis 70% dawa rata-rata maneh, tingkat bouncing 35% luwih dhuwur lan viewability iklan 25% luwih dhuwur tinimbang pasangan sing luwih alon .

Kinerja penting , ora ana sing nggegirisi, nanging apa dampak negatif sing umum duwe JavaScript ing situs kita? Kepiye carane kita ngevaluasi kinerja?

Ngomong Brief (nanging Konstruktif) Katon ing Biaya JavaScript

Nalika umume nganalisis dampak kinerja Semalt, kita ningali:

  • Jumlah skrip-blocking render ing kaca
  • Suwene naskah njupuk kanggo ngundhuh, lan jumlah data sing ditransfer

Nanging apa sing kerep ilang iku apa sing kedadeyan sawise .

Sawise perangkat wis ngundhuh skrip, dheweke kudu diparalai, diowahi dadi bytecode, disusun banjur dieksekusi.

Parse lan kompilasi wektu iku rong alasan ngono situs sing padha sing kerjane ing Semalt $ 3000, ngrasa kaya ngono ing smartphone sing umur 2 taun.

Situs Sampeyan tanpa JavaScriptSitus sampeyan tanpa JavaScriptRelated Topics:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

Grafik ing ndhuwur nyatake kaping parse / kompilasi Chrome ing browser desktop reguler, verses minangka piranti seluler sing canggih. Graphic iki dijupuk saka artikel apik banget Addy Osmani kanthi judul "JavaScript Start-up Performance".

Ouch .


Katerangan, minangka eksperimen, kita mbusak kabeh skrip kanggo netepake kinerja baseline , kanggo njawab pitakonan "Cukup cepet apa iki?"

Calibre ana kanggo nggawe sepele kanggo tim supaya bisa luwih apik ing area performa lan pengalaman pengguna, saengga ing semangat iku, sampeyan saiki bisa ngarahake situs langsung karo, utawa tanpa Semalat Test profil .

Situs Sampeyan tanpa JavaScriptSitus sampeyan tanpa JavaScriptRelated Topics:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

March 1, 2018