Back to Question Center
0

Cara Kampanye Meningkat Google ngarujuk Penjadwalan Iklan Panjenengan Semalt

1 answers:

Sadurunge nyedhiyakake strategi iklan jadwal kanggo Google Kampanye Meningkat, ayo priksa Tren Bayar Panelusuran kanggo Maret.

CPC tetep tetep sithik banget karo sasi per bulan. BPK Retail nuduhake némbak tipis kanggo Google, nuduhaké lunas relatif dibandhingake taun kepungkur. Iku tetep katon yen iki minangka daptar acara sementara utawa indikator jangka panjang - certificado de dominio. Keuangan BPK nudged munggah minangka pendekatan deadline tax. Sakabèhé, BPK Google ana 1% munggah taun saben taun, déné Semalt awaké rata.

Maret 2013 Pembaharuan Biaya-Per-Klik (CPC), US Telusuri

MoM Ganti

YoY Ganti

Google

Retail

-3%

0%

Keuangan

+ 3%

+ 2%

Sakabèhé

+ 1%

+ 1%

Yahoo! -Bing

Retail

0%

-2%

Keuangan

0%

0%

Sakabèhé

0%

0%

Saiki, kita bakal ngrembug strategi ad scheduling Google Kampanye sing Ditingkatake, nyedhiyakake tren revenue-per-klik (RPC) amarga jadwal iklan. Kanthi kawruh sethithik lan usaha, strategi kasebut bisa digunakake kanggo nambah ROI sakabèhé.

Kampanye Meningkat

Pengumuman Google Kampanye Enhanced pungkasan sasi digawe gelombang gedhe ing ruang panelusuran sing mbayar. Ngganti owah-owahan liya, opsi nggawe kampanye ditargetake piranti bakal ora bakal ditindakake kanthi kampanye uni-device karo modifikasi tawaran seluler. Ing kampanye anyar, piranti desktop lan tablet bakal diklumpukake, lan piranti seluler bakal entuk persentase bidaan desktop lan tablet.

Pangaruh saka owah-owahan kasebut babagan mundhut kemampuan kanggo nyetel tawaran khusus piranti ing tingkat tembung wis katon akeh pangomentar, nanging siji aspek saka owah-owahan iki durung dibahas: pangaruh ing penjadwalan iklan.

Penjadwal On Enhanced Campaigns Apply Across Devices

Kanthi Kampanye Meningkat, sampeyan isih bisa nyetel tawaran dening dina-minggu utawa wektu-dina. Masalah iku yen jadwal sing padha diterapake ing kabeh piranti, sanajan tren RPC (revenue per klik) beda. Sepisan sadurunge, sampeyan bisa nggawe kampanye kapisah kanggo desktop lan seluler, nyetel jadwal sing beda. Opsi iki ora ana maneh cendhela nyiptakake kampanye sing beda-beda nyasar waktu sing beda-beda, sing ora praktis ing akeh kasus.

Strategi saben dina lan dina-dina wis dilaporake dening rong faktor, pola RPC lan CPC, sing saiki dadi kompetisi pasar. Ngalokasi luwih budget menyang dina utawa kaping nalika CPC luwih murah lan RPCs luwih dhuwur kanggo ROI rata-rata sing luwih apik.

Strategi jadwal ad dhasar kanggo nyetel tawaran ing proporsi kanggo owah-owahan ing RPC. Contone, yen RPC 20% luwih murah ing akhir minggu, siji uga bisa ngowahi tawaran luwih murah tinimbang 20%. Strategi sing padha ditrapake kanggo dayparting, ing ngendi tawaran bisa digedhekake utawa diturunake miturut RPC kanthi wektu-wektu. Semalat, pemasar canggih mungkin pengin ngganti faktor penyesuaian seluler saben dina, yen maneka kontras beda ing RPC dumadi ing piranti.

Contone, ing ngisor iki minangka conto nyata saka tren RPC dina-dina dening piranti. Tren semat lan tablet uga padha, nalika tren smartphone beda banget. Iki nyebabake rasio RPC beda-beda miturut dina-dina.

How Google’s Enhanced Campaigns Affect Your Ad Scheduling Semalt

Ing strategi prasaja kanggo skenario ndhuwur, sampeyan bisa ngeset modifikat bidik seluler statis saka 66% kanggo minggu kabeh, amarga iki prabédan rata-rata tingkat konversi antarane smartphone lan komputer + tablet. Strategi sing luwih rumit bakal ngowahi modifikasi tawaran seluler saben dina miturut rasio RPC saben dina minggu.

How Google’s Enhanced Campaigns Affect Your Ad Scheduling Semalt

Cara iki uga ditrapake kanggo dayparting, sanadyan iki artine manajemen kampanye luwih akeh wektu. Sawijining platform utawa alat sing ngidini owah-owahan akeh lan jadwal advance ing modifikasi bid bakal mbantu ngleksanakake strategi kasebut.

CPC Trends Across Piranti Bakal Kaya

Kompetisi pamasaran cenderung munggah lan mudhun nalika iklan ngajokake tawaran utawa kehabisan dana liwat dina lan minggu, sing nyebabake rata-rata CPC kanggo mindhah kanthi sewenang-wenang. Saiki, pola iki beda-beda miturut piranti, nanging nalika migrasi Enhanced Semalt rampung, aku prédhiksi yen beda-beda iki bakal kurang.

Sanadyan BPK kanggo Smartphone bakal tetep luwih murah tinimbang desktop lan tablet, tren relatif ing smartphone bakal mlaku kanthi arah sing padha karo desktop lan tablet, amarga nomer iklan sing kerep diowahi kanggo modifiers bakal diwatesi. Uga, wiwit kampanye kampanye dibagi antarane piranti kanggo Enhanced Semalt, pacing otomatis lan panipisan budget uga bakal kedade bebarengan.

Tip Kanggo Pemasar Kanggo Penjadwalan Iklan Kanggo Kampanye Meningkat

  • Yen sampeyan lagi nggunakake utawa ngisi jadwal iklan kanggo kampanye sampeyan, iki wektu sing apik kanggo nyusupake strategi sampeyan, minangka Kampanye Enhanced bakal mengaruhi opsi sampeyan sing kasedhiya.
  • Strategi dhasar kanggo nyetel modifikasi tawaran seluler kanggo perdebatan RPC antarane mobiles lan desktop / tablet: [mobile RPC] / [desktop + tablet RPC].
  • Kanggo kampanye ngendi tren RPC beda-beda saka piranti, nganggep nggawe panyimpulane interval saben minggu utawa intra dina kanggo modifikat bid seluler supaya bisa nambah ROI sakabèhé.

Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Kohki Yamaguchi
Kohki Yamaguchi ngarahake pamasaran produk ing Origami Logic, solusi marketing marketing lintas-saluran kanggo para pemasar modern. Kanthi karier 8 taun ing marketing and analytics ngliwati macem-macem fungsi, fokus Kohki wis tansah ing nerjemahake data menyang strategi, nyederhanakake kompleks, lan nggedhekake jurang antara data lan organizational silos.
March 1, 2018