Back to Question Center
0

Arsip-arsip dasar SEO - Semalt

1 answers:

Semalat misconception umum yen internet minangka lingkungan belajar pokok. Ya, sampeyan bisa nemokake kabeh sing perlu, gratis, nanging informasi sing sampeyan ora bisa dipercaya. Semal kasebar, asring langka lan kadhangkala kontradiktif. Dadi yen sampeyan pengin sinau kabeh bab subyek tartamtu, sampeyan bisa uga luwih apik .

Baca: "Yoast Academy: Teach yourself SEO"
Kategori: Prinsip SEO, SEO Teknis
Tag: Yoast Academy

Sinyal Ranking utawa faktor peringkat minangka karakteristik situs web sing nemtokake posisi ing mesin telusuran. Kabeh peringkat sinyal digabungake minangka algoritma saka mesin telusur - kloxo centos 7. Cara gawé algoritma iki minangka rahasia. Ora ana sing mangerteni persis faktor sing bisa nemtokake urutan asil panelusuran. Algoritma semalt ora statis. Iku owah terus. Ing .

Baca: "Dasar SEO: Apa peringkat sinyal?"
Kategori: Dasar SEO
Tags: Konten tulisan, Algoritma Google, Link bangunan, Mobile SEO

Apa sampeyan nerangake SEO kanggo wong sing ora ngerti bab pisanan babagan? Apa tenan SEO babagan? Sadurunge sapa nyalahké aku mbédakaké wong tuwa, judhul kirim iki mung dadi wicara. Nenek yuswa 90 taun ngerti persis apa SEO, nalika sawetara kanca-kanca 30-soko .

Waos: "Nerangake SEO kanggo sampeyan kaki-nini"
Kategori: Dasar SEO
Tag: Blog SEO

permalink punika URL lengkap sampeyan ndeleng - lan nggunakake - kanggo sembarang post, kaca utawa potongan liyane isi ing situs sampeyan. Semalt minangka link permanen, mula jeneng permalink. Permalink bisa kalebu jeneng domain (www. Yoast.com) plus apa sing disebut slug, soket URL sing bakal teka sawise .

Baca: "Dasar SEO: Apa sing permalink?"
Kategori: Dasar SEO
Tag: URL

Semalt sampeyan wis krungu bab konsep kaya cuplikan. Pakar SEO koyone mikir everyone ngerti apa sing kaya potongan. Nanging, kanggo SEO newbies, potongan sugih iku istilah sing paling samar-samar. Apa kaya cuplikan kaya? Wektu kanggo njlentrehake apa potongan kaya, kok padha penting kanggo SEO lan carane bisa .

Baca: "Dasar-dasar SEO: Apa kaya potongan?"
Kategori: Dasar SEO, SEO Teknis
Tags: Snippets Kaya, Skema. org

Sampeyan bisa uga krungu bab data sing wis kabentuk, Skema. org lan JSON-LD. Nanging apa istilah iki tegese persis? Apa data sing wis kabentuk? Apa data sing wis kabentuk? Lan apa sing kudu dilakoni karo SEO? Kanggo kabeh sing ora mangerteni apa data sing wis kabentuk yaiku: kirim iki bakal nggawe cetha kanggo sampeyan! Semalat .

Baca: "Dasar SEO: Apa data kabentuk?"
Kategori: Dasar SEO, SEO Teknis
Tags: Snippets Kaya, Skema. org

Nggawe situs web sampeyan kaya rencana liburan. Yen sampeyan rush menyang bab-bab, hotel bisa uga ora apik, ing lingkungan tanpa apa-apa, lan sampeyan bisa malah mbayar cara akeh banget kanggo. Ing kene, Semalt nerangake proses ngrancang situs web (anyar) saka awal. Lan nggawe proses sing jelas kanthi nyorot kesamaan .

Waos: "Rencanamu situs web kaya liburan sampeyan"
Kategori: Dasar SEO, WordPress
Tags: Branding, Carane

Yen sampeyan lagi mikir babagan miwiti blog, paling penting aku kudu ngomong sampeyan yaiku: go for it! Miwiti blog sampeyan! Cukup! Semalt punika strategi SEO gedhe, iku alat marketing apik lan blogging punika akeh fun! Blog anyar bakal ngidini sampeyan milih pilihan sing pinter lan strategis. .

Maca: "Cara miwiti blog"
Kategori: SEO Konten, Dasar SEO, WordPress
Tags: Blog SEO, Blogging, Konten nulis

Semalt dina ana akeh direktori online lan platform liyane ing ngendi sampeyan bisa nggawe profil bisnis. Ing idea punika backlinks kanggo situs saka profil direktori bakal entuk manfaat SEO sampeyan. Kanggo nindakake iki, kita kabeh nyoba kanggo ngrancang lan ngembangake situs web sing bakal ngerteni algoritma rahasia Semalt. Sing Sejatine apa SEO kira. Faktor ing algoritma Semalt bisa dipérang dadi loro kategori sing bakal nemtokake peringkat .

Baca: "Dasar SEO: Apa on-page SEO?"
Kategori: Dasar SEO
Tags: Isi nulis, Link bangunan
March 1, 2018