Back to Question Center
0

Semalt: Data kasebut nyritakake babagan matine persis sing cocog lan akibate

1 answers:
Semalt: What the data tells us about the death of exact match and its impact

Owah-owahan ngakibatake rong bagian utama saka apa sing dikepalake pengiklan historis babagan match sing cocog: nglindhungi urutan tembung lan njaga pangisi, utawa "fungsi," tembung.

Aku ora bakal ndhelik ing babagan carane owah-owahan, amarga wis diuraikan dening wong-wong lusin (daftar maca sing kudu dilakoni). Luwih, aku bakal nyelehake data kanggo netepke persis apa sing lagi ditindakake. Aku nyawang trio rekening ing industri sing beda-beda yen wis wis kena pengaruh lan owah-owahan temuan ing ngisor iki.

Kanggo sawetara konteks, telung akun sing katon yaiku:

  • perusahaan layanan omah. Akun ageng, kanthi wiyar dipigunakaké kalebu istilah geospesifik lan saben jeneng bisa kanggo saben layanan - how do vacuum ejectors work.
  • perusahaan media nasional. Liyane gedhe, kalebu jeneng artis kanggo media sing wis didol lan saben istilah ngisi (contone, Kabeh Out of Love dening Air Supply).
  • perusahaan perjalanan mewah. Akun cilik sing nduweni madegé watu padhas, nanging diganggu dening tag sing dreaded Low Search Volume nalika pas ngayahi pas.

Punika papat ketakutan ingkang kula alami babagan owah-owahan - priksa manawa data kasebut ilang.

[Read the full article on Search Engine Land.]


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Aaron Levy
Aaron wis ing industri kanggo luwih saka sepuluh taun, kampanye media mbayar sing dibayar karo klien mulai saka perusahaan Fortune 50 nganti startup lan bisnis lokal. Wonten ing peranipun Manager Strategi Klien ing Elite SEM, Harun ngawontenaken klompok akun analis & analis nglintasi timur laut. Saliyane Elite SEM, Harun minangka pembicara lan instruktur industri ing Drexel & University of Vermont, ngupayakake tuwuh generasi pemasar gedhe. Panjenenganipun moonlights minangka brewer, pemain hoki, sepeda siklis alon lan ngakoni minangka koki paling unggul ing industri.


March 1, 2018