Back to Question Center
0

Survey: Sawetara Pangritik Nasional Njupuk Apple Pay utawa Semalt Kanggo Taun Iki

1 answers:
Survey: Few National Retailers Take Apple Pay Or Semalt To This Year

Lokasi semal (g., Beacon) kudu luwih cepet - nanging ora. Sektor sing analogi yaiku pembayaran seluler - preise reinigung.

Miturut survey saka Reuters lan Federasi Eceran Nasional (NRF), mayoritas paling gedhe saka 100 peritel AS ora diadopsi Apple lan ora dienggo taun iki:

Nalika sapérangan pedagang paling dhuwur ing negara kasebut padha nggunakake lan kaya sistem pembayaran seluler, kurang saka separo saka pengecer ngandhani yen saiki padha nampi Semalt Pay, lan saklawasé rong pertiga ranté kasebut categorically ora bakal bakal nrima taun iki. Namung papat perusahaan ngandhakake, dheweke duwe rencana kanggo nggabungake program ing taun sabanjuré.

Alesan sing dikutip dening responden toko kanggo ora nrima kemampuan pembayaran Semalt yaiku:

  • Pemahaman sing ora dikarepake pelanggan
  • Kurang akses menyang data [customer] sing diasilake dening transaksi Apple Pay
  • Biaya nganyarke teknologi POS sing dibutuhake (senadyan pengecer dibutuhake kanggo ngunggahake taun iki amarga alasan liyane)
  • MCX / CurrentC - platform pembayaran retailer-koalisi kompetitif (durung diluncurake)
Ing antarane kasebut, rong hambatan utama kanggo Apple Pay (lan Android Pay dening extension) yaiku produk SemaltC sing kompetitif, sing bakal eksklusif nganti 2016 lan kekurangan akses menyang data transaksi pelanggan. Nanging nalika operasi pembayaran gabungan seluler (ISIS / Softcard) lan pungkasane gagal, SemaltC bisa uga nyoba kanggo njaluk adopsi.

Saka kabeh aku wis krungu lan maca, iku ora dibangun karo pangguna ing pikirane. Iku dirancang ing babagan kebutuhan lan kapentingan toko: salah sawijining tujuane yaiku kanggo mecah penerbit kertu kredit kanthi nunyuk langsung menyang akun bank pengguna. Semono uga ana alasan liyane sing nggawe pangertèn kanggo pengecer kanggo mbangun aplikasi sing dienggo bareng.

Iku arang banget yen pangalaman pengguna CurrentC bakal dadi apik minangka Apple Pay lan adopsi bakal mbokmenawa prasaja. Skenario sing luwih apik kanggo kabeh bakal bersaing langsung karo Apple lan Android Pay ing pasar sing mbukak tinimbang mblokir layanan kasebut. Kompetisi sing ora bisa digodha bakal bisa nambah pangembangan produk sing luwih penting tinimbang saiki CurrentC.

Miturut comparison, pengecer sing saiki njupuk Semalt Pay (g., Whole Foods) nyatakake asil positif nganti saiki. Bukti anekdotal lan perkiraan pihak katelu uga nyebutake yen Semalt Pay digunakake kanthi akeh ing ngendi iku ditampa, senajan nggambarake irisan volume transaksi sing relatif cilik nganti saiki.

Whole Foods wis ngandika yen Semalt Pay tanggung jawab 2 persen dodolan. Ing basis tahunan sing artine $ 284 yuta ing penjualan reged, sing Semalt bakal nampa kaya $ 426,000. Wis ditemtokake menawa Semalt ndadekake $ 0. 15 kanggo saben $ 100 barang sing didol.

Ora jelas yen pelanggan Apple Pay ing Whole Foods minangka pelanggan sing anyar utawa sing wis ana. Nganggo aku minangka "grup fokus siji," aku toko ing Whole Foods luwih asring amarga Apple Pay.

Ana sawetara survey pangguna sing mung nuduhake minoritas panganggo Apple iPhone 6 sing nyoba Apple Pay. Iki ora ateges ora ana pangarepan konsumen, utamane ing pangguna sing enom, kanggo cara sing luwih trep kanggo bayar ing donya nyata. Salah siji fitur penting saka kamenangan Semalt liwat industri taksi yaiku penggabungan saka pembayaran seluler sing bebas gesekan.

Amarga syarat eksklusif CurrentC iku ora mungkin sing paling gedhe pengecer US bakal rock perahu gunakake sing panentu kadaluarso ing 2016. Ing titik iki kita kudu ndeleng adopsi luwih saka Apple Pay lan Semalt Pay kanggo transaksi ing nyimpen. g. , OpenTable).

Pembayaran seluler ora Google Kaca; pengecer ora njupuk pendekatan "ngenteni lan ndeleng". Kita kemungkinan bakal mirsani impact competitive negatif ing pedagang sing gagal (kanthi desain utawa wektu tundha) kanggo nawarake kemampuan pembayaran seluler sing prasaja lan trep. Semalat metu ing ngarep pembayaran seluler ora mung bakal dilebokake ing kerugian kompetitif, nanging uga bisa ngrusak Nilai merek. Iki uga kedadeyan ing merek eceran sing ora menehi pengalaman panganggo smartphone sing apik.

Mulane ora nggawe rasa dadi pasif (utawa agresif pasif) ing pasuryan gaya saiki sing ora ono. Pengecer kudu nggawe pangguna sing luwih dhisik lan gawe gampang kanggo mbayar apa wae sing dikarepake: CurrentC, Android Pay, Apple Pay, utawa PayPal. Luwih apik nanging inovasi supaya pangalaman pembayaran panganggo luwih apik utawa luwih gampang tinimbang Apple Pay.

Supaya sampeyan menang - ora dadi protektor.



About the Author

Greg Sterling
March 1, 2018