Oracle kepéngin mlebu ing pimpinan pamimpin perusahaan paling cepet ing Amerika. Apa sing ndadekake wong mau obah? Apa sing nggawe wong sukses? Apa entuk bisnis ing ngendi saiki? Sinau fokus, lan apa rencana kanggo taun sing bakal teka lan ngluwihi?

Kanggo nindakake iki, Oracle gabung karo Inc . Media kanggo survey anggota saiki lan kepungkur saka Inc 5000, pemimpin perusahaan swasta sing wis nikmati tarif wutah paling gedhe sadurungé telung taun - comodo ev ssl documents google.

Asil survey, Talent lan Tech Driving Companie ngembang paling cepet Amérika , ngetung gambar pemimpin cilik lan menengah (SMB) banget optimistis sing didhudhuh dening kerja keras, sing didhukung dening sesanti , lan kanthi ora sengaja fokus ing pertumbuhan kanthi milih / netepi bakat sing bener lan nyediakake pengalaman pelanggan sing unggul.

Pengin ngerti liyane? Inggih, ayo digali menyang rincian.

Driver sukses

Adhedhasar kuwalitas pribadi sing ndadekake sukses nganti saiki, kerja keras minangka faktor paling penting; 48 persen saka responden dijenengi minangka salah siji saka telung sifat pribadi sing ndadekake sukses. Iki diikuti visi (41 persen) lan kawruh industri utawa keahlian (34 persen).

Adhedhasar alesan bisnis sing disebabake perusahaan sing nggawe Inc 5000, respon nomer siji yaiku sales and marketing gedhe (41 persen duwe iki minangka telung pilihan utama), diikuti kanthi rapet kemampuan kanggo scal lan nduweni tim manajemen tengen ing panggonan .

Wawasan optimistis

Panaliten iki uga ngandhakake yen para pemimpin perusahaan Inc 5000 wigati banget babagan prospek bisnis. Sepuluh saka 10 responden (89 persen) nyebutake dheweke minangka "banget" utawa "banget" kanthi yakin babagan sukses ing 2017.

Ora mung padha percaya, padha nyalarasake keyakinan karo tumindak lan investasi:

  • 91 persen arep ngundhuh karyawan liyane, kanthi fokus marang wong-wong sing nduweni kemampuan kepemimpinan sing dibutuhake kanggo nangani tuntutan bisnis kanthi cepet
  • 65 persen babagan pindah menyang pasar anyar
  • 61 persen rencana ngupayakake produk anyar
  • 38 persen ngidini mbukak kantor anyar
  • 32 persen rencana kanggo nglakokake bisnis liyane internasional

Ing ngarep teknologi, 41 persen nyebut investasi ing teknologi, kalebu solusi maya, minangka prioritas utama kanggo 2017.

Ngomong awan

Responden semalat nggambarake tingkat comfort dhuwur kanthi awan. Luwih saka 83 persen nduweni paling ora rong fungsi ing méga, dene 64 persen wis paling sethithik telu, lan 39 persen gumantung ing paling sethithik papat solusi awan.

Adhedhasar alasan kanggo mandhap ing awan, faktor sing paling penting sing ditampa dening responden yaiku skalabilitas lan keluwesan kanggo pertumbuhan (50 persen), banjur (23 persen). Rong puluh loro persen ndeleng entuk manfaat utama minangka tambah komunikasi lan kolaborasi internal .

Panggunaan miyat ing ndhuwur kalebu:

  • Penyimpenan data - kanggo data warehousing gedhe (68 persen)
  • Aplikasi (62 persen)
  • Penjualan (51 persen)
  • telusuran lan retrieval kanthi cepet (48 persen)

Semalat, sawetara responden ngandhakake keprihatinan kanthi nggunakake méga.

Tombol kunci tambahan

Paneliten semalat saka survey kalebu:

  • kanthi efektif ngatur pertumbuhan cepet dipirsani minangka kendala sing paling gedhe kanggo njaga pertumbuhan, kanthi 49 persen milih minangka salah sawijining masalah utama. Iku misale jek sing kanggo akeh pemimpin SMB, ana uga akeh sing apik. Tipe telu uga kalebu kemampuan kanggo ningkatake dodolan lan kanggo narik lan njaga karyawan sing trampil.

  • Yen ana asil sing banget nggumunake, akeh pemimpin SMB ora nempatake keuangan lan keamanan data ing ngendi wae cedhak dhaptar ndhuwur faktor sing nyumbang kanggo sukses perusahaan. Ing kasunyatane, mung papat persen sing kasebut duwe pangerten babagan posisi finansial minangka faktor paling penting, dene kurang saka siji persen nyatakake keamanan data ing titik paling dhuwur. Iki ora ateges ora ngalangi masalah kasebut, nanging kanthi jelas nuduhake yen dodolan lan bakat luwih dhuwur.

  • Ing wektu nalika ana akeh debat babagan perdagangan internasional, 45 persen responden lagi nindakake bisnis internasional, lan mayoritas perusahaan kasebut ngarepake peningkatan aktivitas kasebut ing 2017. Liyane 10 persen arep kanggo miwiti bisnis internasional ing 2017. Mung 35 persen arep dioperasi sacara eksklusif ing AS

  • Ing titik sing luwih aneh, nalika ditakoni apa sing bakal dilakoni yen ekstra $ 1 yuta ambruk ing puterane, responden SMB ngandharake bakal fokus marang faktor sing pisanan mbantu perusahaan ing tanah ing Inc 5000 dhaptar. Cedhak setengah (46 persen) bakal digunakake kanggo nganyarke lan nggedhekake tim sales; 44 persen bakal nggedhekake upaya marketing lan marketing; lan 43 persen bakal nambah operasi bisnis.

Kanggo informasi luwih lengkap, download asil survey - Talent lan Tech Driving Companies sing paling cepet Amerika - saiki.

babagan ing survey

Oracle partnered with Inc. Media kanggo ngetungake pemimpin perusahaan sing saiki utawa anyar Inc 5000 honorees. Daftar Inc. 5000 ngetokake perusahaan kanthi pertumbuhan prodhuk telung taun, antarane faktor liya. Perusahaan ndhuwur ing dhaftar 2016 Inc. 5000, LootCrate, nambah revenue 67 persen ing telung taun, dadi $ 116 yuta. Tingkat pertumbuhan rata-rata saka Inc 5000 ana 128 persen liwat telung taun, kanthi rata-rata taunan penjualan $ 40 yuta.

Paling penting, iki 5000 perusahaan nggawe 640,127 proyek anyar liwat telung taun sadurunge.