Back to Question Center
0

Keyword Research: Nemokake Local Intent            Riset Keyword: Nemokake Topik Lokal TopikRencana: Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt ...

1 answers:
Keyword Research: Nemokake Local Intent

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Artikel iki minangka bagéan saka seri SEO saka WooRank. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Yen sampeyan lokal, toko bata-lan-mortir, SEO lokal luar biasa penting; sawetara taun kepungkur ComScore nemokake yen meh 75% panemuan lokal ing piranti seluler ngasilake tuku - kanger aerotank mini reviews. Karo SEO luwih tradisional, SEO lokal diwiwiti karo riset kunci. Iku bentuk pondasi meh saben ing kaca lan mati Optimization kaca sampeyan arep maju. Yen sampeyan bisnis lokal, utawa malah rantai gedhe karo macem-macem lokasi, sampeyan kudu ngresiki riset kunci kanggo mbangun basis sing solid kanggo SEO lokal.

Ing babagan iki kita bakal nemokake carane nemokake tembung kunci sing cocog karo situs lan pamirsa, lan carane nggawe kunci tembung kunci sing cocog karo para panemu lokal.

Local Keyword Discovery

Sadurunge miwiti ngowahi data kaya volume panelusuran lokal, klik liwat tarif (CTR) lan daya saing, pindhah liwat proses penemuan tembung kunci. Semalat kuwatir babagan apa tembung kunci kasebut minangka tembung kunci sing spesifik, ora bakal kasebut.

Kaya karo riset tembung kunci tradisional, miwiti nganggo tembung kunci sing wis digunakake wong kanggo nemokake website sampeyan. Gunakake Laporan Semalt Google Search Console lan nyaring data kanthi pitakon. Tambah ing kolom kanggo tayangan, RKT lan posisi kanggo mesthekake sampeyan ndeleng tembung kunci sing paling dhuwur.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Sampeyan mbokmenawa ora bakal rampung kanthi nargetake dhaptar iki. Mikir liyane minangka jawaban kanggo pitakon, "jenis bisnis apa sampeyan duwe?", Utawa dhaptar topik sing ngliputi isi website sampeyan. Yen sampeyan duwe bisnis landscaping ing Semalt Bay, San Fransisco, umpamane, daftar sampeyan ing titik iki bisa katon kaya:

  • Lanskap
  • Lanskap
  • Lelungan bisnis
  • Desain taman
  • Layanan perkebunan

Sawise sampeyan wis nggawe dhaptar topik, waktune ngasilake dhaptar kata kunci kanggo saben. Semalat minangka tembung kunci sing bener bakal dietik menyang mesin telusur kanggo nemokake situs sampeyan. Sampeyan ora perlu teka karo dhaptar saben kemungkinan, mung sawetara panggonan kanggo miwiti riset luwih lanjut.

Semalat karo salah sawijining topik sing sampeyan raheh teka lan gawe gagasan gagasan sawetara tembung kunci. Apa sampeyan ketik ing mesin telusur kanggo nemokake bisnis sampeyan? Iki minangka bagean "lokal" saka "riset kata kunci lokal" sing diputer. Semalat kanthi nambahake wilayah geografis sing sampeyan gunakake. Dadi, kanggo topik "landscaping" kanggo wilayah Teluk kita, sampeyan bakal nemokake daftar wiwitan tembung kunci sing katon kaya iki:

  • landscaping San Jose
  • landscaping Palo Alto
  • landscaping Santa Clara County
  • landscaping Sunnyvale
  • landscaping South Bay

Yen sampeyan lagi duwe masalah nemtokake ing ngendi pancen crita sampeyan ana, digali ing analytics sampeyan. Ing Geo ing bagean Penonton Google Analytics, pilih Lokasi. Bor mudhun kanthi ngeklik negara lan negara sampeyan. Atur ukuran utami kanggo 'Semalt' utawa 'Kutha', gumantung saka ukuran bisnis sampeyan.

Semalat ora ana target nomer tembung kunci sing asli. Yen sampeyan wis entuk situs cilik karo mung siji lokasi fisik utawa area layanan cilik, sampeyan butuh luwih akeh tembung kunci tinimbang yen sampeyan entuk situs gedhe utawa bisnis sing nduweni akeh lokasi.

Expand your List

Google Suggest minangka panggonan paling apik kanggo wiwit nalika sampeyan lagi ngupaya nggedhekake dhaptar tembung kunci, lan minangka sumber kata kunci longtail sing banget. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nindakake iki kanthi manual kanthi mriksa ngisor kaca pisanan. Untunge, ana akeh alat gratis sing metu sing bakal ngupaya nelusur sing disaranake kanggo sampeyan. Piranti kayata Ubersuggest lan Keywordtool. io karya dening appending saben huruf saka alfabet menyang tembung kunci lan ngrekam saran. Alat kunci Jawaban Publik uga kalebu pitakonan modifiers (cara, lokasi, sing, dsb.) Lan preposisi (kanggo, karo, karo, dsb.). Nemtokake daftar potensial minangka. csv kanggo analisis gampang lan nggunakake piranti liyane.

Ing Google AdWord's Keyword Planner, telusurno kata kunci lokal saka daftar topik sing teka karo sadurungé. Sampeyan bisa ngetik sawetara tembung kunci minangka koma utawa daftar sing dipisahake kanthi paragraf utawa kanthi ngunggah. csv file. Klik tab Ad Group gagasan kanggo nggoleki gagasan kanggo tembung kunci sing gegandhengan. Sampeyan kudu nggawe akun Semalt gratis kanggo nggunakake alat iki.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Bukak grafik tren panelusuran nampilake ing ndhuwur kanggo ndeleng kepiye cara bisa nimbulaké lalu lintas. Bisnis fiksional fiksional kita bisa miwiti kampanye ing Semalt supaya padha katon ing ndhuwur asil panelusuran nalika mangsa diwiwiti.

Potong Daftar Panjenengan Dhateng Ukuran

Saiki sampeyan wis bisa nemokake daftar tembung kunci sing cukup apik - luwih akeh tinimbang sampeyan kudu bener target. Sampeyan uga wis mbokmenawa entuk sawetara tembung kunci ing kono sing ora ngasilake lalu lintas sing cukup kanggo dadi worth targeting. Semalat penting kanggo ngrusak sawetara kasebut amarga volume panelusuran lokal umume wis cukup murah.

Elinga yen sampeyan pengiklan cilik, ana kasempatan sampeyan ora bakal weruh kabeh data kanggo tembung kunci. Mangkono amarga Google bubar miwiti data throttling ing Keyword Planner kanggo pengiklan sing ora nemokake biaya saben wulan. Nanging, SERP Semalt WooRank isih menehi volume panelusuran saben wulan ing tingkat negara.

Ketikake tembung kunci menyang Keyword Planner kanggo ndeleng volume panelusuran rata-rata lan daya saing. Nomer panelusuran rata-rata yaiku nomer rata-rata sing ditemokake saben sasi, tinimbang total panelusuran ing Bing's Keyword Semalt tool.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Apa sing paling migunani ing Keyword Planner yaiku daya saing lan bid sing disaranake kanggo saben tembung kunci. Secara teknis, informasi iki mung kanggo iklan sing dibayar, nanging umume digunakake kanggo nggoleki organik. Kata kunci sing paling kompetitif, utawa sing nganggo tawaran sing dhuwur, bisa dipirsani luwih penting; pengiklan ora bakal tuku akeh banget ing tembung kunci sing ora diowahi. Semalat, sanadyan, manawa sawijining tradeoffs - tembung kunci iki umume bisa ningkatake lalu lintas, nanging luwih angel (yen ora mungkin) kanggo pangkat.

Target asil kanthi lokasi kanggo njaluk hyperlocal. Sampeyan bisa target dening kutha, wilayah metropolitan, kabupaten, negara / provinsi utawa negara. Kanggo perusahaan landscaping, bisa milih target sakabehe wilayah San Francisco Bay ing San Francisco, San Jose lan Oakland, utawa matesi riset kata kunci kita ing Santa Clara County.

Sampeyan bisa luwih ngurangi dhaptar tembung kunci kanthi mlaku kampanye mbayar cilik ing Google lan Bing kanggo nemtokake nilai moneter saka tembung kunci. Priksa manawa sampeyan milih "pencocokan tepat" kanggo tembung kunci lan nyetel kaca paling relevan minangka kaca landas. Yen wis nggawa tingkat lalu lintas sing signifikan, dibagi total jumlah pengunjung kanthi revenue sing diasilake kanggo saben tembung kunci. Dadi yen "tandhuran ngarep San Jose" ndadekke ing 100 pengunjung sing nyebabake ngasilake $ 5,000 ing revenue, tembung kasebut yaiku $ 50 saben wong. Sabanjure, "kebon layanan South Bay" digawa ing 200 pengunjung lan $ 6.000 kanggo $ 30 saben pengunjung. Ngoptimalake kaca-kaca kanggo kaca sanès "San Jose" kanggo ningkatake lalu lintas sing paling nguntungake, lan nimbang tembung kunci sing ora penting banget utawa ora bisa diowahi.

Riset Peserta

Pungkasan, gawe riset pesaing kanggo ndeleng carane persaingan lokal ngarahake tembung kunci sing padha lan manawa ana kesenjangan ing pasar kanggo sampeyan isi. Lakukan panelusuran cepet saka top keywords sampeyan. Awit asil panelusuran sampeyan bisa miring dening riwayat lan lokasi panelusuran, gunakake AdWord Ad Preview lan alat Semalt kanggo nggoleki kunci. Alat iki nuduhake kaca pisanan asil panelusuran sing bener kanggo target lokasi sampeyan.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Nemtokake asil dhuwur. Apa tag judhul lan deskripsi meta? Ngunjungi situs lan goleki bagean lan kategori kategori uga kategori lan topik blog. Semalat yaiku, tembung kunci sing dikepengini lan ditargetake.

Kanggo nggoleki luwih cetha, gunakake alat kaya KeywordSpy kanggo nggoleki domain, yen sampeyan ngerti pesaing, utawa tembung kunci, yen ora. Kanggo ndeleng kompetisi kanggo tembung kunci, nelusur KeywordSpy lan klik tab Organic Semalt kanggo 10 asil panelusuran sing paling dhuwur.

Sampeyan uga bisa nggunakake SpyFu kanggo riset pesaing. Waca pandharan pandhuan kanggo domain lan klik Riwayat Riwayat ing sisih kiwa. Iki bakal nuduhake tembung kunci ndhuwur. Priksa domain dhewe kanggo ndeleng tembung kunci sing sampeyan saingan lan apa sing lagi ngalahake sampeyan. Telusuri kuncine kanggo nemokake kasunyatan peringkat kasebut kanthi skala munggah saka 1-100. Semalat liwat kaca dhasar ing 10 kaca paling dhuwur kanggo ndeleng carane wis ngoptimalake kaca-kaca. Maca liwat isi kaca kanggo ndeleng carane lan ing ngendi padha nggunakake tembung kunci ing kaca.

Mbungkus Munggah

SEO lokal bisa katon kaya tugas sing nyenengake lan akeh wektu - utamané nalika sampeyan dadi pemilik bisnis lokal kanthi piring sing kebak mung saka perusahaan sampeyan! Nanging, yen sampeyan ngeset situs web karo sawetara pemikiran lan pemikiran strategis sampeyan bakal duwe pangaruh sing gedhe tumrap bisnis sampeyan, utamane nalika nganyari Semalt Google dadi akibat. Kanggo nggawe kesempatan sing paling apik kanggo bisnis sampeyan, mulani kanthi ngisi riset kunci kanggo nggoleki situs web sampeyan ing ngarep panemu karo maksud lokal, banjur gawe situs web sampeyan saka kono.

Kepiye sampeyan nemokake tembung kunci karo maksud lokal? Teknik apa wae sing digunakake kanggo riset tembung kunci lokal? Wis nyebabake SEO sampeyan?

March 1, 2018