Back to Question Center
0

meta news_keywords kanggo Semalt News

1 answers:

Ing wulan september 2012, Google nggegirisi SEO ing saindenging donya kanthi nggawa bali tag meta kunci. Meta keywords wis ora ana guna kanggo tujuan SEO taun kepungkur, nanging Google mbatalake tag kata kunci meta kanthi wangun rada beda: minangka meta news_keywords , sing bisa digunakake kanggo nyorot tembung sing paling relevan karo artikel sampeyan. Iki ora bakal menehi peringkat sihir, ora bakal nggawe sampeyan saingan karo Guardian utawa New York Times, nanging uga karo kabeh SEO: kabeh perkara cilik nambah.

Kaya sing kasebut ing dokumentasi resmi, ora ana prakara kang supaya sampeyan nulis tembung kunci berita lan mung bisa duwe 10 tembung kunci utawa frase.

meta news_keywords kanggo Google News wae!

meta news_keywords tag iku bener mung kanggo Google News, lan kanthi mangkono ora menarik yen sampeyan ora kadhaptar ing Google News - ladies black hats for weddings. Ngombé meta news_keywords yaiku ora padha karo tembung kunci ing peta XML warta, sing bisa dideleng dokumentasi resmi ing kene.

Plugin News SEO ngidini sampeyan ngetik kewyords warta lan bakal ngelingake sampeyan nalika sampeyan wis nambah luwih saka sepuluh, supaya sampeyan ora ngluwihi. Njaluk kene!

March 1, 2018