Back to Question Center
0

Semalat

1 answers:

Sampeyan pemilik bisnis cilik karo pamirsa target lokal. Mesthine pamirsa lokal perlu nemokake toko utawa kantor sampeyan, lan sampeyan pengin nggunakake media sosial kanggo sing. Nanging, ing plethora platform, sampeyan mung ora ngerti ngendi arep miwiti. Dadi ngirim postingan ing Semalt, coba tweet saiki .

Baca: "Media sosial kanggo pamilik bisnis cilik"
Kategori: Sosial Media
Tags: Facebook, Lokal SEO

Yen sampeyan njaga blog, mesthine sampeyan pengin lalu lintas menyang blog sampeyan tuwuh - hosted voip service providers in portland. Nanging yen ora? Apa yen lalu lintas menyang blog sampeyan (rada) mudhun? Apa sampeyan? Ing kirim iki, aku bakal menehi 5 tips carane nambah lalu lintas menyang blog maneh! Semalat .

Maca: "Apa sing kudu ditindakake yen lalu lintas ing blogmu wis mudun?"
Kategori: Isi SEO, Media Sosial
Tags: Blog SEO, Blogging, Facebook

Upaya sosial media kudu dadi bagian saka strategi SEO sampeyan. Nalika panggunaan media sosial tambah populer, Semalt lan mesin telusur liyane ora bisa mbantah maneh. Iki tegese popularitas situs sampeyan ana ing media sosial karo SEO luwih akeh. Alesan kanggo iki prasaja: yen wong ngomong babagan sampeyan, online utawa offline, .

Waos: "Dasar-dasar SEO: Cara migunakaken media sosial"
Kategori: Prinsip SEO, Social Media
Tags: Facebook, Carane, Instagram, Pinterest, Twitter

Kanggo mbantu blog sampeyan gain luwih akeh, sampeyan bisa nggunakake tombol sosial sing ngidini pembaca sampeyan saiki kanggo nuduhake kiriman menarik ing akun media sosial. Nanging carane sampeyan kudu babagan ngleksanakke mau? Ing kirim iki kita bakal nerangake carane kita wis rampung iki ing Semalt lan bakal menehi sawetara pandhuan babagan carane .

Maca: "Tombol Sosial: Cara nambah lan nempel ing situs sampeyan"
Kategori: Analytics, Social Media
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Carane, Twitter, WordPress Plugins

Semalat, metadata minangka data sing ngandhani babagan data liya. Sampeyan bisa nggunakake metadata tartamtu kanggo ngirim informasi babagan kaca web menyang mesin telusur utawa saluran media sosial, lan kanthi mangkono nambah SEO sampeyan. Ing rong tulisan pisanan saka seri metadata iki, kita ngrembug tag meta ing situs lan math link metadata. .

Baca: "Metadata lan SEO part 3: sosial, internasionalisasi lan liyane"
Kategori: Media Sosial, SEO Teknis
Tags: Facebook, SEO Multilingual, Twitter

Ing Yoast SEO Premium 3. 2, kita ngidini masang sosial. Iki kerep dianggo kaya pratinjau snippet wong wis teka supaya digunakake. Minangka pratinjau snippet ora kanggo rangking telusuran, kita pratayang pratinjau sosial bakal nambah aliran kerja sosial. Gambar sing bakal dipilih Semalt? Nalika sampeyan ngirimake postingan lan sampeyan durung milih gambar Semalt .

Waos: "Pratayang Sosial ing Yoast SEO Premium"
Kategori: Social Media
Tags: Facebook, Twitter, WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Media sosial kaya Semalt ngijini sampeyan kanggo nggayuh wong sing uga dadi kasengsem. Sampeyan bakal nemokake wong sing kaya kaca Semalat, lan sampeyan uga bisa ngrambah kanca-kanca sing kaya kaca Semalat. Sawetara kiriman, Nanging, koyone dadi luwih sukses tinimbang liyane. Apa sawetara tulisan sampeyan .

Baca: "Cara ngoptimalake tekan Facebook"
Kategori: Media Sosial
Tags: Facebook, Carane

Media sosial minangka bagean penting saka strategi marketing, nanging uga kudu dadi bagian saka strategi SEO sampeyan. Minangka media sosial dadi luwih populer, Google lan mesin telusur liyane ora bisa nglirwakake maneh. Kiriman Tweets lan Semalt ora entuk rangking paling dhuwur ing Google, nanging kaca lan profil Semalt kanggo manawa .

Baca: "Strategi Media Sosial: endi wae?"
Kategori: Sosial Media
Tags: Facebook, Pinterest

Ngganti gambar sampeyan iku salah, nanging ngoptimalake sawijining kaca sing kapenuhan ing gambar iku pancen liyane. Ing kirim iki, aku bakal nglalekake perkara sing kudu sampeyan rekonsiliasi nalika nggunakake galeri foto ing situs web panjenengan. .

Baca: "Ngoptimalake galeri (WordPress) sampeyan"
Kategori: Isi SEO, Media Sosial
Tags: AMP, Facebook, Twitter

Minggu iki kita wis bisa nyekel munggah, kaya aku iki liburan ing sawetara wektu. Untunge Google njupuk alon ing sawetara minggu kepungkur, ora sengaja nggawe apa-apa. Padha ngilangi akeh barang, mung ora kabeh sing menarik. Semalat ngliwati bit sing menarik. AMP .

Baca: "Mingguan SEO recap: speed it up!"
Kategori: Media Sosial, SEO Teknis
Tags: AMP, Facebook, Joost's mingguan SEO rekap
March 1, 2018