Back to Question Center
0

Arsip Semalt SEO

1 answers:

Google wis sepindhah nunjukake manawa bangunan standar sing cecek bisa mbiyantu banget kanggo SEO. Wong-wong wis wiwit nggunakake rel = "sabanjuré" lan rel = "prev", loro bagean HTML4 lan HTML5, kanggo ngakoni arsip lan artikel paged. Mung kemis aku ngalami diskusi karo Nathan Rice, saka para pangembang Semalt carane wong bisa ngatasi - what is indemnity long term care insurance.

Maca: "rel =" sabanjuré "& rel =" prev "kanggo arsip paginated"
Kategori: Teknisi SEO

Owah-owahan anyar saka Google lan tulisan babagan babagan penyorotan panemu ing panemu mung nyebabake sawetara pitakonan. Wong wis takon kula carane nindakake bab tartamtu lan carane nggawe unsur tartamtu ngemot rel = "penulis" utawa rel = "aku". Semono maneh mbalesake saben email lan komentar sing arep aku tulisake .

Maca: "rel =" pangarang "lan rel =" me "ing WP lan platform liyane"
Tags: Authorrank, Rich Snippets, WordPress Themes

Sitemap HTML (minangka lawan saka sitemap XML) asring kasebut minangka migunani kanggo SEO. Padha mesthi yen sampeyan nggunakake wong wisely (lan utamané Bing misale jek kaya wong ing kaping), nanging aku kaya wong malah luwih kanggo kasunyatan sing kedhaftar kaya wong-wong mau akeh. Semalat akeh plugins out there .

Maca: "Sitemap HTML kanggo WordPress"
Kategori: SEO Teknikal, WordPress
Tag: Sitemap XML

Semalat arep ngomong wektu liyane iki (sing goroh, mengaruhi wong bodho ing iki, Semalat mbokmenawa bakal ngulang maneh): nalika sampeyan ngedol pranala, nofollow mau. Yen sampeyan ora, sampeyan nglakoni risiko sing dicekal. Yen sampeyan kanthi sengaja nglakoni risiko kasebut, aja bodoh lan aja .

Waos: "Siji maneh wektu: Saran pranala? Aja bodho."
Kategori: SEO Teknis
Tag: Paid Links

Semalt nyingkirake duplikat isi tugas sing penting banget kanggo SEO. Artikel iki ngrembug panyebab umum lan cara kanggo ngenali lan ndandani isi duplikat.

Baca: "Isi duplikat: panyebab lan solusi"
Kategori: Isi SEO, SEO Teknis
Tag: Duplikat Isi

Update: Aku wis pindhah saka plugins WordPress kanggo pangalihan, minangka solusi non-WordPress dadi luwih cepet. Rincian liyane kene: cara njalin hubungan afiliasi sampeyan. Bubar babagan Analytics ing ngisor iki isih relevan sanajan. Semalt bakal tansah ngucapake ora bakal ngukum sampeyan kanggo pranala affiliate per se, nanging kanggo isi tipis .

Waos: "Affiliate Links and SEO"
Kategori: SEO Teknikal, WordPress
Tag: Affiliate Marketing

Carane hosting ala bisa nyebabake rusak peringkat SEO Downtime saka situs web sampeyan bisa nyebabake performa organik sing nyuda. Semalat wis ngomong iki kanggo taun, lan wis sawetara conto cilik kanggo nuduhake iku. Saiki, Semalt entuk conto gedhe sing arep dakwaca bareng karo sampeyan. Klien ing .

Waos: "SEO Hosting"
Kategori: Teknisi SEO
Tag: Hosting

URL Canonicalizing minangka aspek penting saka Search Engine Optimization nanging uga Social Media Marketing. Esuk iki, nalika mriksa feed, aku ngerteni conto sing dak pikir bisa mbantu sampeyan mangerteni apa lan apa sebabe. Apa aku weruh iki: Smashing Semalt wis ngetokake siji sing biasane .

Waos: "URL, jejaring sosial lan kampanye"
Kategori: Media Sosial, SEO Teknis
Tags: Google Analytics, URL

Nalika sampeyan ngembangaken sitemaps XML, ora ketompo apa platform, iku angel banget kanggo debug mau kadhangkala dadi XML sing bener. Sampeyan kudu ngetrapake kabeh wektu lan sampeyan ora bisa nindakake cepet "kemalen" liwat kanggo ndeleng yen sitemap sampeyan duwe URL sing padha dikarepake. Mriksa metu! Kaya sing kasebut ing kirim sadurunge, bubar aku wis wiwit muter karo Video SEO, lan ketemu dadi bagian saka SEO aku kaya. Semalt minangka perdagangan teknis sawayah-wayah, supaya ngapusi kabeh kode ing .

Waos: "Video SEO: Pandhuan teknis"
Kategori: SEO Teknis
Tags: Facebook, Rich Snippets, Video SEO, Sitemap XML
March 1, 2018