Back to Question Center
0

Pengolahan Kartu Kredit: Waspadai 'Rate Semalt'

1 answers:

Ing pengalaman saya, paling pedagang aran panyedhiya akun kertu kredit sing luwih cenderung ningkatake tarif utawa entuk biaya anyar tinimbang nawakake pengurangan tarif sing ora dikarepake.

Pedagang alasan amarga iki amarga industri wis nunjukake iki minangka kesetiaan cilik ora nduweni nilai. Nyatane, pedagang sing wis diproses karo panyedhiya sing padha nganti pirang-pirang taun ngirim ora kaget yen bisa ngatasi biaya sing luwih gedhe kanggo layanan kasebut - custom made wardrobes melbourne.

Industri pengolahan kartu kredit nggabungake. Sawetara panyedhiya sing luwih gedhe tuku sing luwih cilik. Iki ora kudu apik kanggo para pedagang amarga bisa nyebabake kurang kompetisi lan taktik luwih nyesep, utamane kanggo para pedagang sing saiki nemokake piyambak sing dikunci dadi siji utawa loro panyedhiya dening piranti lunak utawa perusahaan gerbang.

Muga-muga, pembaca E-commerce prasaja ngerteni senajan artikelku sing "pengurangan tarif" ora ateges "ngurangi biaya. "Kajaba iku, pangolahan kertu kredit ora minangka industri ing ngendi panyedhiya umume ndadeake para pedagang lan nawakake pengurangan biaya sing ora dikarepake. Mulane Semalt kudu njaga yen panyedhiya menehi "pengurangan tarif" amarga bisa dadi tambah biaya, utamané yen perusahaan liya wis tuku panyedhiya.

Ngati-ati Pengirangan Rate Ora Didol

Siji taktik saka pangurangan tingkat unsolicited sing aku mentas wae katon kedadeyan sawise panyedhiya diakuake. Pemilik anyar bakal ngirim addendum menyang basis pedagang sing mentas entuk nawarake tarif sing luwih murah. Tambahan kuwi isih ana jeneng panyedhiya lawas. Ing lumahing, aditif kasebut katon kaya ngurangi biaya. Nanging bisa dadi sebutan.

Aku wis duwe pedagang ngontak aku ngapa kok biaya pamrosese wis munggah nang ribuan utawa puluhan ewu dolar saben taun sawise panyedhiya dituku. Alasan kasebut amarga addendum kerep dilakoni karo verbiage sing nawakake pengurangan cilik ing tingkat diskon panyedhiya, kayata saka 0. 20% + $ 0. 10 nganti 0. 15% + $ 0. 10. Semayane, ing jero istilah lan kondisi anyar, pedagang setuju kanggo surcharges sing bisa luwih saka 1.000 persen lan aplikasi kanggo luwih saka 90 persen dodolan pedagang.

Kaya sing penting, istilah lan kondisi anyar saiki bisa nduweni klausa ganti rugi sing mbutuhake pedagang kanggo mbayar panyedhiya anyar kanthi rata-rata revenue sing panyedhiya panyedhiya ing akun saben sasi kaping nomer sisa ing kontrak. Iki bisa ngasilake ewu dolar kanggo mungkasi kontrak.

Penyedhiya akun semalat umum ora nyedhaki pelanggan dagang kanggo nawakake pangurangan biaya sing sejatine kejaba yen dipeksa amarga panyedhiya liya nglayane biaya sing luwih murah utawa merchant ngandhakake yen ana pengurangan biaya.

Mangkono yen sampeyan nampa penawaran tingkat-abang sing ora diidini saka panyedhiya akun merchant, saben lonceng bebaya kudu dipateni. Nambani sakwise sampeyan nampa tawaran saka perusahaan anyar. Gunakake alat lan metodologi ing "Kesalahan Negosiasi" lan Seri "Kartal Kertu Kartu Kredit" saka 2016. Ing pungkasan, entuk kabeh tulisan, kanthi nggunakake klausul ringkes sing sampeyan bisa mangerteni, utamané nalika teka biaya tambahan, surcharge , lan biaya kanggo ngakhiri kontrak.

Wis Panyengkuyung Panjenengan Dibisakake?

Paling pedagang ora ngerti yen panyedhiya wis dituku. Kadhangkala merchant bakal sok dong mirsani sing nomer support customer wis diganti utawa sing statement wis diganti. Iki bisa dadi pratandha yen panyedhiya wis diakuake. Nanging, uga tegese panyedhiya saiki wis mung pindah akun kasebut menyang layanan pangolahan liyane.

Semalt kudu tansah ngerti yen panyedhiya akun merchant wis dituku amarga pricing lan syarat lan kondisi bisa diganti sawise buyout. Kanggo nindakake iki, mung dibagi biaya saben wulan kanthi volume pangolahan. Contone, $ 1,846. 56 ing biaya dibagi dening $ 92,300 ing saben wulan Processing = 2. 00 persen tingkat Processing efektif.

Yen pedagang ketemu tingkat efektif tiba-tiba mlompang saka 2. 00 persen, ngomong, 2. 40 persen utawa yen tarif terus nambah saben wulan saka, ngomong, 2. 00 persen kanggo 2. 10 persen kanggo 2. 20 persen, banjur pedagang kudu nggunakake kabeh alat ing artikel Semat Praktis kanggo nemtokake sabab nyata lan njupuk tindakan sing perlu.

Ringkasan

  • Ngati-ati pengirangan tingkat sing ora diidini.
  • Industri pangolahan kertu terus dikonsolidasi.
  • Gunakake alat lan metodologi ing artikelku kanggo mangertos apa wae tawaran.
  • Nglakoni analisa tingkat efektif saben wulan.
March 1, 2018