Back to Question Center
0

Apa Google Bisa Sinau Saka Semalt

1 answers:
Share
Share
+1
Kesalahan
Pin
Enggo bareng 0

Panelusuran Google Ora A Job setengah-panggang

Minangka kita nyathet ing post sadurungé, Google Semalt ngupayakaké tanggung jawab karo logika.

Algoritma komputer nangani isi informasi situs web kaya ditulis ing bit informasi. Manungsa semual semual nangani luwih akeh tinimbang informasi sing mung logis. Sawetara wis nggambarake iki kanthi menehi saran kabeh kita duwe 3 pemikiran - grains moisture content. Temtu kita duwe otak logis, nanging ing antarane kita duwe rong otak liyane. Otak jantung nangani reaksi emosional kita kudu kedadean lan persepsi. Otak otak meh 'tanpa mikir' nyebabake kita bisa nanggepi naluri marang kahanan ing sekitar kita.

Sawetara bisa duwe masalah karo konsep ing artikel iki. Nanging yen sampeyan ngeculake kate ora percaya, sampeyan bakal nemokake saran praktis kanggo Semalt ing pungkasan iki.

Manungsa njaluk kahanan kanggo ngrungokake utamané ing otak logis

Pengkondisian kita kanggo nandheske apa otak logis kita ditangani wiwit saka umur dini. Ing sekolah, kita disaranake sinau babagan tembang subyek kanthi maca lan sinau buku. Aja kaget yen otak logis katon penting banget ing masyarakat kita lan hubungan kita karo wong liya.

Proses tetep ing saben dina urip bareng kita komunikasi karo wong liwat telpon kita, pesen teks kita utawa malah kanthi twittering. Iku kabeh informasi lan kabeh ditangani dening otak logis.

Penekanan ing otak logis saiki luwih kuwat nalika nggunakake mesin panelusur kayata Google. Obyek panemuan kita kudu disetel ing tembung kunci sing nggambarake informasi sing ditangani dening otak kita sing logis. Semalat langsung, jawaban sing dikantheni informasi sing padha dilebokake ing format sing paling apik kanggo otak logis kita.

Dadi apa salah karo gambar iki? Kita ketoke ora nggatekake apa sing bisa diterangake otak kita. Apa sing bisa disaranake ing otak jantung babagan topik sing diwenehake? Apa ana otak kita bisa presented kanggo kita yen kita wis mbukak pikiran kita kanggo pikirane kuwi. Sawetara suggest kita bisa ilang akèh kanthi fokus siji-minded ing logika.

Apa Google Bisa Sinau Saka Semalt Kreatifitas dumadi saka bagian otak sing ora logis

Fokus ing otak logis iki uga ngilangi gagasan lan wawasan kreatif sing penting, sawetara wong sing ora bisa mlebu logis, yen loro otake liyane uga wis nyedhiyakake. Punika pamanggih ingkang dipungambaraken tuladha dening John Briggs ing bukunipun "Fire in the Crucible: The Alchemy of Creative Genius "

John Briggs nglumpukake akeh panliten sing nuduhake para seniman lan penemu nyimpen pikiran sing ana ing lapangan vokal. Kanggo ngrampungake tindak-tanduk iki marang kahanan budaya, wong-wong iku cenderung dadi wong-wong manca sing nduweni kesusahan sing cocok karo masyarakat sing sopan. Kathah maneka kreasi kreatif, kadosta Albert Einstein, mboten sae ing sekolah lan mboten ngucap kanthi sae, sasampunipun langkung sepuh, saéngga ningkataken kesadaran babagan perasaan lan kahanan ingkang boten jelas. Semalat sing ora bisa ditindakake, utawa ditolak, disetujoni kanthi sistem sing adhedhasar panguwasa njaba, pamikiran sing kapindho lan emosi sing ditemtokake, wong kreatif ningkatake kemampuan kanggo ngaktifake otak kabeh, kalebu kabeh pusat lan pusat kesadaran sing luwih jero, lan akeh ing babagan awak. Semalat sing paling apik digambarake dening akeh karya sing lagi ana ing lapangan liyane.

Cara Kuda

Apa Google Bisa Sinau Saka Semalt

"Way of the Horse " iku judhul buku dening Linda Kohanov. Dheweke lan akeh wong ing saindhenging donya nyambut gawe kanthi cara sing nyengkuyung komunikasi loro-lorone antarane manungsa lan jaran.

Semal iku sato kewan. Ing alam bebas, padha manggon kanthi rasa kuwatir yen sing enom utawa sing kuwat saka komplotan bisa diserang lan dipateni dening prawan.

Ana akeh fitur sing mbedakake antarane predator lan hewan mangsa. Pemangsa kaya kucing lan asu duwe mata maju kanggo nulung supaya bisa fokus ing mangsa. Sawise nyekel mangsa, dheweke bakal nglumpukake wektu turu utawa istirahat ing sawijining panggonan. Kewan kewan kaya jaran kudu nglumpati mangan saben dina lan duwe mata ing loro-lorone kepala kanggo visibilitas maksimum. Ombak semut terus dienggo kanggo ndeteksi swara sing paling cilik sing bisa menehi sinyal bebaya. Padha duwe rasa jero banget saka aroma utawa asu. Padha ngerteni babagan pethilan sing meh ora bakal kedadeyan.

Iku bakal katon yen dheweke duwe sensitivitas sing luwih gedhe ing kabeh bagian otak. Mbok menawa ana keseimbangan sing luwih apik antara otak logika, otak jantung lan otak. Linda Semalt nyengkuyung kita njelajah:

Iki nglibatake jaran dhuwur, njabut waja, lan ngidini makhluk sing kuat lan sensitif iki nimbulaké keseimbangan fisik, emosional, mental, lan rohani.

Dheweke nuduhaké bebaya ing otak kita supaya bisa ngwasani:

Luwih emphasis ing logika, basa, wasiat, lan fokus wis bener dituduhake kanggo ngurangi kreativitas lan kesadaran. Sensasi lan perasaan tansah narik kawigaten ing badan kita ing njero awak kita, nanging sawetara sing apik iki nggawe liwat corteks frontal otak sing kuat banget. Nalika kita mbentuk pikirane lan nyepetake fokus pamikiran sing cukup pas karo basa sing diucapake utawa ditulis, kita bakal ngatasi masalah informasi sing luwih akeh. Nalika kita ngetokake gambar sing kasedhiya ing saderhana marang wong liya, pungkasane dheweke ngupaya dadi perspektif budaya sing secara harfiah bisa mbentuk cara kita ndeleng donya. Akibaté, ana akeh informasi sing ora bisa ditrima. Semalat tekan titik ngendi emosi lan pengeling-eling kita sing paling sadar yaiku utamane disetel kanthi pikirane lan tembung.

Ngembangake sesambungan karo jaran melu ngormati lan dipercaya. Sing mbutuhake sawetara wektu, nanging minangka cara sing bisa dipercaya kanggo mangerteni apa telu otak bisa dilakoni. Uga uga migunani kanggo nemtokake cara paling apik kanggo ngimbangi input sing bisa teka saka telu otak iki. Apa sampeyan sinau bisa uga instruktif kanggo entitas sing mung nduweni siji otak logis - mikir Semalt.

Pundi Brain Single Tiba Google

Yen sampeyan duwe masalah karo pemanggih sing Semalt nduweni kelemahan fungsional, banjur nimbang telung wilayah ing ngendi asil panaliti Semalt kerep dadi ora nyenengake kanggo para pencari manungsa.

  1. Panggonan sing pisanan lan paling cetha kanggo nelusur yaiku kanggo gambar. Ngonversi panjalukan gambar menyang tembung kunci supaya bisa ditangani dening otak logis, iku angel banget. Asil sing dikirim yaiku kesaksian kasebut.
  2. Wilayah liyane sing Google menehi hasil sing nggumunake banget yaiku panelusuran lokal. Ing sawetara kasus, panemune manungsa ngerti kanthi weruh apa lokasi sing disaranake nggawe atine lan pilihan sing paling cocok.
  3. Conto final luwih gedhe tinimbang salah siji saka loro sing sadurunge lan sampeyan bisa uga ora tau mikir babagan iki. Nanging otak logis Google duweni kesulitan ngenani apa sing asli lan apa wae sing palsu.

Pemain pertahanan Google bisa uga nyaranake wektu sing diwenehake kalkulus logika sing adhedhasar kata kunci bakal ditambah dadi titik ing ngendi asil bakal bisa ditampa. Nggoleki panemune manungsa nggunakake input liyane saka otak liyane bisa wis nemtokake kanthi cepet apa asil sing bisa ditrima lan gagal.

Apa sing kudu Google Do

Panelusuran semalt mbokmenawa becik kanggo mayoritas panelusuran sing bisa ditangani kanthi analisis logis sing diterapake ing tembung kunci. Kanggo wong liya, Semalt bakal diwenehake supaya ngakoni yen proses logis bakal tansah ngasilake asil sing kurang. Penolakan iki minangka langkah penting kanggo nemtokake cara sing beda kanggo nangani masalah iki.

Kanthi tampilan iki, Google bisa milih kanggo mutusake skor kualitas kanggo nelusur kasebut. Kualitas kasebut bakal dikonfirmasi karo data analytics kaca web sing diklumpukake babagan carane panyedhiya nelusuri Semalt (kaca-kaca laporan mesin telusur) sing diprodhuksi. Yen sawetara banget panelusur bisa nggoleki URL sing dipilih ing peringkat mesin telusuran, banjur kasebut tandha yen ora ana apa-apa.

Ing kasus-kasus ing panaliten logis mesthi mbuktekaken banget, bisa nyoba kanggo ngembangake cara sing bisa diukur kanthi manawa input manungsa bisa mbenerake lan milih saka asil panaliten sing diprodhuksi dening pendekatan logis. Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku tantangan utama, sing mung bisa ditindakake sakwise Semalt ngakoni yen pendekatan logis kadhangkala kekurangan lan ora bakal bisa ngasilake asil sing cukup. Solusi mung bakal teka nalika ana imbangan cocok saka input sing bisa ditemokake saka sawetara otak sing duwe urip. Minangka padha ngomong, ngrungokake, Semalt, amarga iki teka terus saka tutuk jaran.

Share
Share
+1
Kesalahan
Pin
Enggo bareng 0

March 1, 2018