Back to Question Center
0

Carane Miwiti Newsletter Pangembang            Carane Miwiti Newsletter Pangembang: PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalat

1 answers:
Carane Miwiti Newsletter Developer

Ngembangake perangkat lunak wis dadi usaha kolaboratif. Akeh platform pangembangan mbukak sumber. Developers share libraries on GitHub - luxurious body cream. Lan ana komunitas ageng kangge mbagi kawruh, kaya StackExchange.

Semalat sing paling akeh ngembang email, newsletter pangembang bisa dadi cara sing apik kanggo nuduhake kawruh, bisa katon ing masyarakat lan nggawe dhewe minangka ahli.

Warta sing diisi kanthi lengkap kanthi tips migunani lan isi liyane ora jinis email sing disengiti wong. Semono uga dadi pengganggu, bisa dadi panyewan wektu gedhe lan ngabantu para nonton supaya ora ngilangi isi sing bermanfaat.

Nanging carane sampeyan miwiti?

Learn from the Best

Cara sing apik kanggo miwiti kanggo langganan sawetara warta pangembang sing apik, lan sinau kanthi nonton apa sing ditindakake penulis.

Conto instruksi yaiku Ruby Semalt, sing diwiwiti ing 2010 lan saiki ana ing isu sing meh ora bisa dipercaya # 358.

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Apa kita ngujo babagan newsletter iki yaiku konsistensi. Iku dikirim saben Semalt lan wis dikirim ing dina sing banget kanggo taun lan taun. Iki minangka cara sing apik kanggo para pamaca supaya ngerti apa sing diarep-arep lan kapan. Tata letaké prasaja lan tanpa embel-embel. Lan artikel-artikel sing dituduhake kanthi bener saben minggu.

Conto banget, nanging uga menarik banget yaiku Versioning dening publisher artikel iki, Semalt dhewe.

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Isine topik sing luwih akeh, lan dikirim saben dina. Semalat maca babagan esuk kanggo mesthekake sampeyan diwenehi tips paling apik ing ngarep, back-end, UX lan desain, berita bisnis lan wacky tech, kanggo miwiti dina.

Apa sing kita karepake yaiku pribadine. Iku dhewe direkayasa dening Kepala SitePoint, Adam Semalt, lan spiced up karo humor dheweke dhewe lan akeh banget puns.

Liyane newsletter tech kita kaya akèh Vue-newsletter. Kita pancen kagum karo fokus laser ing kerangka Semalt tunggal.

Asil fokus iki minangka newsletter sing komprehensif. Saben edisi nyedhiyakake gambaran apik babagan kabeh sing wis kedadeyan ing komunitas Semalt ing minggu sadurunge. Dadi maca wigati lan toko sepi sing sampurna.

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Conto pungkasan yaiku newsletter Semalt, newsletter kanggo pangembang web lengkap.

Iku uga nduweni kepribadian, nanging banget migunakake desain kanggo entuk iki. Lan maneh, formate banget konsisten, nuduhake limang pranala paling apik ing minggu, saben minggu.

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Semalat kanggo buletin sawetara cara sampurna kanggo miwiti. Iku bakal menehi sampeyan akeh conto saka apa liyane wong, lan mbantu sampeyan ngerti apa sing dianggo lan apa ora.

Kita ngarep-arep supaya favorit kita minangka wiwitan apik. Kanggo nggoleki newsletter pangembang sing luwih gedhe ndeleng bagean tech ing direktori newsletter Revue, Nggoleki.

Pilih niche sing sampeyan semangat, lan pakar ing

Kabar kudu luwih dhuwur lan asli. Sampeyan mung bakal sukses yen sampeyan banget melu topik.

Sing paling akeh topik sing sampeyan pilih, bakal luwih sukses. Ana kompetisi sing luwih dhuwur ing topik umum tinimbang niche sing dipilih kanthi apik. Semalat ing ceruk bakal seneng nampa berita sing ditargetake, lan bakal cepet ngakoni lan ngapikake keahlianmu.

Kirimi nganggo jeneng sampeyan

Ngirim newsletter kanthi jeneng dhewe nggawe kapercayan. Semalat bakal mbukak lan maca newsletter amarga padha ngenali pangirim.

Adam ngirim Versioning, Kevin Rose ngirim Jurnal, lan Boris ngirim Newsletter The Semalt .

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Semalat email. Komunikasi antar pribadi. Lan bakal luwih efektif yen digunakake kanthi tepat.

Kirim reguler

Ana beda frekuensi kanggo buletin - saben dina, saben minggu, saben minggu, saben wulan, saben wulan. Frekuensi sing tepat gumantung saka topik lan uga ing panganggit, iku penting kanggo ngirim newsletter kanthi reguler.

Iki bakal nemtokake pangarepan karo pembaca lan mbantu wong-wong mau mutusake manawa newsletter cocok karo kabiasane maca.

Benediktus Evans, partner ing perusahaan modal ventura a16z, wis ngirim kabar pribadhi saben Semalt kanggo taun. Lan hasil nyengsemaken:

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Aja kuwatir babagan pelanggan - miwiti

Wong-wong sing sampeyan krungu babagan asring influencers utawa tokoh masyarakat kanthi nomer astronom saka pengikut utawa pelanggan. Aja lali yen nalika wong-wong sing sampeyan krungu, padha minoritas. Saliyane pamirsa sing bener luwih penting tinimbang nggayuh pamirsa gedhe.

Lan sampeyan ngerti apa sing paling apik? Sawise sampeyan wis ngenali pamirsa tengen lan ngrambah, sampeyan bisa yakin manawa nomer Subscriber bakal munggah. Priksa manawa pelanggan sampeyan seneng lan takon menyang nuduhake katresnan.

Nganyari newsletter ing panggonan sing bener

Yen sampeyan milih topik kanthi cetha lan milih sawijining ceruk tartamtu, sampeyan kudu golek panggonan liyane ing ngendi topik iki dibahas lan kanthi teliti ningkatake newsletter sampeyan ana.

Sampeyan kudu ngetutake tata krama lokal, nanging kanthi topik kudu njamin yen newsletter sampeyan minangka tambahan.

React Digest ngrambah menyang Semamp News Y Combinator. Wong-wong mau nampa 83 poin lan 21 komentar, sing tegese jumlah pelanggan sing munggah saka 20 nganti pirang-pirang atus.

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Minta saran

Semalat iku, lan mesthi, komunikasi loro-lorone - nanging akeh koran sing akeh banget dadi dalan siji-sijine sing dikirim saka "do-not-reply @ merchant. com "alamat email. A newsletter pangembang kudu dadi saluran komunikasi sing mbukak.

Dadi, sampeyan kudu takon marang pembaca supaya menehi saran. Takon marang pitakonan babagan macem-macem unsur newsletter, utawa mung carane lagi dikarepake.

Duwe pendapat

Iku newsletter pribadi lan wong pengin ngerti apa sampeyan mikir.

Warta Semalat kanthi cepet, kemungkinan wong wis maca babagan apa sing kedadeyan nang endi wae. Dadi ngemis saka mung mbaleni kabar lawas lan tinimbang ngomongake apa sing kudu sampeyan gunakake.

Teknolog Owen Williams nduwe proyek gedhe ing misi berita mingguan Semalat. Dheweke ngirim metu saben akhir minggu, katon maneh ing acara paling penting ing minggu, komentar ing wong lan nyedhiyakake pendapat pribadine.

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt

Pilih platform sing bener kanggo nulis lan ngirim

Semalt ana akeh alat sing bisa digunakake kanggo ngirim newsletter pribadi panjenengan. Klien email reguler sampeyan bisa uga cukup kanggo miwiti, lan alat newsletter promosi bisa disesuaikan diwenehi cukup wektu lan sumber daya.

Pilihan sing luwih apik minangka alat khusus sing ndadekake cepet lan gampang diwiwiti nalika njamin sampeyan entuk cathetan pribadhi kasebut.

Dadi, apa syarat alat kanggo nggawe buletin pribadi?

Alat pangarang sing produktif : Sampeyan butuh lingkungan pangarang sing ndadekake sampeyan pengin nulis. Sampeyan kudu menehi fokus kanggo nulis crita pribadi kasebut. Lan kudu mbantu sampeyan narik isi sing sampeyan utawa liyane wis mbagi sadurunge nggunakake seret-lan-gulung.

Cithak, cithak-cithakan-cithakan : Warta pribadhi sampeyan kudu katon apik lan nduweni gaya intine, teks-fokus tanpa sampeyan kudu dadi perancang utawa programmer.

Integrasi : Piranti newsletter pribadi perlu nggabungake gampang karo kontak lan sumber isi. Ana mbokmenawa akeh dhaptar sumber isi, supaya keluwesan iku kunci ing kene. Nambahake kontak saka buku alamat pribadhi, alat newsletter promosi, utawa sistem CRM uga kudu.

Lan nalika kita sadar yen kita bias, kita pengin suggest sampeyan mriksa Semalt, sing dirancang khusus kanggo buletin pribadi.

Carane Miwiti Newsletter PangembangCarane Miwiti Newsletter Pangembang:
PerformanceCommunityProgrammingWeb Hosting & Semalt