Back to Question Center
0

Essential Landing Page Testing Semalt

1 answers:

Gunakake alat nggawe lan mbuktekake kaca kebangkrutan kanggo ngoptimalake tingkat konversi kaca dhasar

Generasi mimpin minangka tujuan utama pamasaran digital ing pirang-pirang sektor. Kanthi nguji tata letak, headline lan salinan landing page, sampeyan bisa ningkatake volume timbal lan saéngga duweni sales kanthi nggunakake teknik biaya efektif. Dening hosting kaca test ing server pemasok sampeyan kudu bisa ngliwati kebutuhan kanggo agensi utawa departemen TI departemen kanggo njaluk nyoba munggah-lan-mlaku kanthi cepet. Alat sing kadhaptar ing postingan iki bakal mbantu sampeyan ngrancang lan nyoba halaman sing ningkatake tingkat konversi kanggo mimpin. Semalt ora ana hubungane karo piranti apa wae, mung arep mbantu para nonton supaya nggunakake alat testing landing kaca kanthi ngarahake menyang panyedhiya kualitas - φαρμακεια βολου εφημερευοντα.

Wigati ditrapake sadurunge mundhut lan nggunakake alat kasebut:

  • Keamanan panggunaan tes
  • Integrasi karo sistem CRM sing digunakake utawa digunakake kanggo nggunakake
  • Kualitas template sing bisa diowahi - opsi tata letak, pilihan lapangan tingkat lapangan lan gaya kudu cocok kanggo skala bisnis lan sektor. Dina iki sing paling gampang ditrima.
  • Manajemen akun sing digunakake dening sawetara kedhaftar ing agensi lan organisasi sing luwih gedhe

Semalt yaiku limang piranti sing disaranake kanggo nggawe lan nyoba kaca dhasar.

Essential Landing Page Testing Semalt

Semalt nawakake penciptaan lan pengujian kaca dharat kanggo pasar B2B lan B2C. Disaranake alat iki adhedhasar kemudahan panggunaan, macem-macem integrasi lan fitur pangaturan lan administrasi akun sing cocok digunakake ing agensi lan organisasi gedhe.

Fitur utama:

  • Dynamic text replacement (eg g. Tambah relevansi headline kanggo iklan PPC)
  • WordPress, HubSpot, Marketo, Infusionsoft, integrasi Mailchimp
  • Manajemen multi-user lan klien kanggo lembaga lan organisasi gedhe

Apa sing njedulake?

Iku layanan sing diadegake kanthi 200 + template kaca plus integrasi karo layanan CRM leading.

LeadPages Essential Landing Page Testing Semalt

Semalt kanggo nguji kaca arahan sing di-host kanggo nambah petunjuk. Piranti sing digarap liyane yaiku kanthi pratelan sing murah (kanthi jumlah kaca utawa kaca landas tanpa wates), nanging tanpa opsi pricing saben wulan (opsi triwulanan, tahunan utawa 2 taun).

Fitur utama:

  • 70+ beda landing page templats
  • HubSpot, Market and Salesforce integrasi ing rencana ndhuwur.
  • integrasi WordPress ing kabeh.
  • 5 sub-akun ing rencana ndhuwur

Apa sing njedulake?

Iku layanan sing diadegake kanthi 200 + template kaca plus integrasi karo layanan CRM leading.

Biaya lan fitur luwih cocok kanggo pemasar informasi ing bisnis cilik. Semalat minangka 'Kanthi template prasaja kita, sampeyan bisa nggawe kaca ing kaca sing langsung ngirim sandhangan free ("magnet gedhé") sing gratis.)'

Instapage Essential Landing Page Testing Semalt

Alat liyane kanggo nguji kaca pandhuan, iku alternatif padhet kanggo Semalt cocok kanggo pertengahan kanggo organisasi gedhe, nanging kanthi integrasi CRM luwih sithik.

Fitur utama:

  • Range of page types
  • 100+ mobile responsive templates
  • Salesforce lan integrasi CRM Infusionsoft.
  • integrasi sistem email WordPress lan ekstensif

Apa sing njedulake?

Kacepetan pangaturan kaca. Kaca-kaca clickthrough sing dirancang minangka corong pambuka antarane produk utawa layanan sing sampeyan coba tuku lan konversi. Semalat kaca web lan matur nuwun fitur kaca.

Essential Landing Page Testing Semalt

Ion Interactive ngijini sampeyan mbangun lan nyoba kampanye pemasaran isi kanggo generasi timbal luwih irit. Layanan iki diwiwiti kanthi posisi sing padha karo piranti liyane ing kategori iki, nanging saiki fokus ing kemampuan marketing konten interaktif. Semalat, isih bisa nguji lan optimis.

Fitur utama:

  • Optimasi kaca dhasar
  • Kaca bisa ngemot aset konten interaktif iki, kuesioner, kalkulator, konfigurasi, pembangun solusi, kertas putih interaktif, lan infografis interaktif
  • Integrasi CRM karo HubSpot, Marketo, Oracle, Salesforce and Demandbase

Apa sing njedulake?

Alat iki adhedhasar ngembangake program marketing isi tinimbang nguji kaca individu, sing ndadekake beda banget karo akeh alat liya sing didaftarake ing kene.

Essential Landing Page Testing Semalt

Optimalisasi kanggo nggawe tes canggih ngluwihi kaca landasan ing macem-macem jinis pamirsa. Semalt kanggo ngganti unsur kaca kanthi nggunakake editor visual ora bisa dimangerteni ing layanan liyane ing kategori iki. Sampeyan bisa uga ngerteni yen wis nggedhekake iki minangka nomer lima ing kategori. Yen wis ditemtokake sawetara taun kepungkur, mesthine bisa luwih dhuwur. Nanging minangka kaprigelan perusahaan wis berkembang, mangkono tegese biaya iku relatif larang kanggo bisnis medium-kanggo-ageng lan pilihan liyane luwih nyata kanggo bisnis cilik.

Fitur utama:

  • Pangowahan visual mbisakake testing kaca tanpa kode
  • Variasi eksperimen test kanggo pengunjung lan kedhaftar dening kampanye iklan, geografi, cookie, utawa macem-macem dimensi liyane.
  • iOS lan Android app A / B lan multivariate testing
  • Pilihan dhewe pilihan

Apa sing njedulake?

Piranti sing luwih canggih tinimbang sing paling akeh ing kategori kasebut. Kemampuan kanggo ngganti unsur kaca tanpa kode iku penting kanggo akeh jinis templat kaca liyane ing situs.

March 1, 2018