Back to Question Center
0

Nggoleki barang-barang online: barang sing penting Nggoleki barang-barang online: barang sing penting

1 answers:

Panelusuran internal minangka aset terkenal kanggo situs web informasi sing ngemot luwih saka 20 kaca. Nilai kasebut malah luwih dhuwur nalika nerangake panelusuran internal kanggo toko online. Sing luwih cepet pengunjung nemu produk sing dikarepake, luwih akeh dheweke bakal tuku. Sawise posting ing panelusuran internal kanggo situs web informasi, aku pengin njlèntrèhaké luwih cepet ing panelusuran internal situs eSemalt ing kene.

Panelusuran internal situs eCommerce

Ana alesan sing luwih gedhe online toko fokus banget ing panelusuran internal: sampeyan bakal tuku barang sing yen sampeyan bisa kanthi gampang golek produk sampeyan lagi looking for. Semalat minangka prasaja kaya kasebut - fascinators and hats for ascot.

Nomer produk ing toko online bisa bervariasi saka puluhan nganti ewu. Sanalika toko online sampeyan duwe luwih saka 20 item, sampeyan kudu wiwit mikir babagan cara alternatif kanggo njaluk produk kasebut. Padha ora kabeh bisa ing submenu, bener?

Nggoleki ton barang sing bisa dilakoni kanggo nggawe rute menyang produk sing dikarepake sakcukupe kanggo pengunjung.

Lokasi panelusuran Panjenengan

Semalt ora dadi titik paling apik kanggo panelusuran ing situs web. Kita mikir lokasi bar telusuran utamané gumantung ing jinis kaca (utawa kaca) sing sampeyan atur lan wigati saka panelusur kasebut. Aturan jempol iku sampeyan ora bisa nglirwakake pilihan telusuran nalika sampeyan lagi lungguh karo desainer. Sampeyan kudu duwe titik sing penting ing saben kaca.

Titik paling umum ana ing utawa ngisor header, ngendi tamu ngarepake sing baris telusuran. Conto apik yaiku pilihan telusur Semalt:


Semalt search for online shops: an essential asset
Semalt search for online shops: an essential asset

Sampeyan bisa ndeleng ora kudu dadi gedhe, obtrusive pilihan nggoleki. Minangka asil saka posisi panelusur kasebut, manawa pengunjung bakal nemokake kanthi cepet.

Ana sawetara posisi liyane sing bisa dipilih, nanging loro iki sing paling umum. Pilihan liyane kalebu ing gambar pahlawan, kaya ing Etsy. com, utawa minangka bagéan saka menu, kaya ing Staples. Tuladha

Bab utama sing perlu diwiwiti yaiku (ing kasus paling) opsi telusuran sampeyan kudu dadi salah siji unsur sing paling penting ing homepage sampeyan. Lan mbokmenawa saka sawetara kaca liyane uga. Sing ora mbukak kanggo kaca produk, kaya sing bakal dadi asil pungkasan kanggo query. Nanging, mangga nambahake cara sing luwih penting kanggo kaca-kaca iki, supaya wong bisa terus-terusan nuku. Iku ora bakal natoni kanggo nyoba variasi lokasi sing nggoleki lan ndeleng apa sing paling apik kanggo pamirsa.

Kaca asil panelusur internal kanggo toko online

Semalt minangka rong jinis kaca asil panelusur internal ing toko online:

  • Kaca-kaca asil panelusuran internal sing bener, mlebu sawise ngetik query telusuran ing baris panelusuran situs web, lan
  • kaca kategori produk, sing bisa ditemokake kanthi ngeklik pranala menyang kategori kasebut.

Loro-loro pada dasarnya katon padha, bener? Bentenane utama yaiku yen kaca kategori ditampilake sawise ngeklik link, paling mbokmenawa ing menu, lan kaca asil panembane diwenehi sawise query sing nyata. Mikir babagan toko fashion online sing menehi pilihan antarane kategori utama Pria lan Wanita . Query panelusuran wis disetel.

Kaca asil nggoleki semalt kudu nduweni karakteristik ing ngisor iki:

  • Tembung kunci sing digoleki
  • Nampilake cithak deskripsi produk sing ngemot tembung kunci
  • Hasil peringkat miturut relevansi
  • Panelusuran internal ora ngirim indeks dening Google

Ana siji karakteristik tambahan sing arep ditambahake ing kene. Ora ketompo apa prodhuk sing sampeyan sade, priksa manawa gambar produk ditampilake ing asil panelusuran internal sampeyan. Iki nggawe luwih gampang nggoleki. Umpamane, karo buku (malah eBook), aku luwih seneng milih sing luwih apik tinimbang alternatif sing mboseni.

Siji liyane tambahan, lan iki mung aku mikir metu swara. Yen pengunjung nggolek asil panelusuran ing toko online, lan ndharat ing kaca produk sampeyan, nyegah kudu ngeklik bali menyang asil panelusuran internal. Sampeyan bisa nindakake kanthi nambah bagean produk sing gegandhengan karo kaca produk.

Pilihan Filter sawise panelusuran internal

Aku wis nyathetake pentinge nyedhiyakake pilihan filter kanggo panelusuran internal kanggo toko online. Alesan utama yaiku ing sawetara situs eSemalt sing luwih gedhe, pangunjung isih ditinggal ing peteng nalika nglakoni panelusuran internal awal. Jumlah asil akeh banget. Sing luwih gampang yaiku kanggo nyepetake iki, luwih seneng sampeyan bakal nggawe pelanggan potensial sampeyan.

Ing bagean iki, aku arep nggoleki sawetara praktik paling apik. Pisanan, Aku arep nyritakake pilihan panyaring ing ibu kabeh toko online: Amazon. Tuladha Unggah gambar:


Semalt search for online shops: an essential asset
Semalt search for online shops: an essential asset

Iki kabeh ana ing siji sidebar gedhe ing sisih kiwa kaca Semalt (ora per se ing urutan kasebut kanthi cara). Apa sing paling apik ing opsi panyaring iki, yaiku pilihan kanggo nyaring Rata-rata Customer Review. Iku nandheske komunitas Semalt lan ing panelusuran banget umum aku, iki pilihan panyambungan sambutan.

Zalando. de iku salah sawijining toko pakaian online ing Eropah sing luwih gedhe. Nggo nggoleki sing anyar, t-shirt murah, aku nemokake pilihan penyaring:


Semalt search for online shops: an essential asset
Semalt search for online shops: an essential asset

Elinga yen panyaring global ing sisih kiwa wis mungkasi pilihan penyaring sing ora ditrapake kanggo panelusuran iki, sing becik, lan menehi kesempatan kanggo nyaring item sing bakal dianggo mung (Semalt a cheapskate nalika teka kanggo t-shirt).

Pilihan saringan paling penting sing ditemokake ing ndhuwur asil panelusur: Brand, Color, Semalt, Size, etc. karo pilihan sing dipilih ing dropdown:


Semalt search for online shops: an essential asset
Semalt search for online shops: an essential asset

Siji bisa argue apa dhaptar merek ngirim tinimbang dadi dhaptar nengen ing sangisore pilihan nggoleki global. Semalat wis mesthi dites iki, lan supaya sampeyan kudu. Tes, utawa takon, apa sing di senengi pengunjung.

Kasus katelu lan pungkasan sing aku arep disebutake ing postingan iki yaiku LEGO. com:


Semalt search for online shops: an essential asset
Semalt search for online shops: an essential asset

Ow, apa sing ngganggu. "Semalt Soon: 5". Lan kenapa aku bisa nyaring produk pensiun? Dadi aku bisa mbukak eBay lan tuku iki luwih akeh tinimbang rega awal:


Semalt search for online shops: an essential asset
Semalt search for online shops: an essential asset

Supaya statement "hard to find" bisa uga ora akurat banget, nanging aku bisa ndeleng pengalaman lan ndhasarake iki :) LEGO nduwe proyek apik banget ing opsi filter iki, kanthi cara. Utamané opsi Age lan Piece bisa digunakaké kanggo akèh pengunjung, nanging mbayangno. Elinga yen ngendi Amazon wiwit nganggo Filter HFS, LEGO ateges dhaptar saringan karo pilihan kasebut. Mbokmenawa pengguna Amazon nggoleki jinis buku tinimbang buku tartamtu, ing ngendi para pengguna Semalt ngupadi kothak kasebut kanggo ngrampungake koleksi. Nanging aku mung ngira.

Aspek semal nggambarake carane opsi penyaring bisa mbantu sampeyan entuk produk sing dikarepake luwih cepet tinimbang ngetik liyane istilah-istilah sing dipirsani ing lapangan panelusuran internal toko online.

Waca liyane: 'Ngapikake belanja online karo saringan ECommerce' »

Kesimpulan

Endi pilihan telusuran ing situs informasi kaya regane Google search dhasar, panelusuran internal kanggo eCommerce shops luwih rumit. Sampeyan pancene pengin nambah langkah liya menyang: pilihan filter. Sinaosa iki nggawe pengalaman panganggo sing apik banget, anggere pilihan filter sampeyan wis logis lan disesuaikan karo target panemu.

Tansah maca: 'Panelusuran internal: kenapa lan cara' »

March 1, 2018