Back to Question Center
0

Saka Retail kanggo Manufaktur, Kanban Ngapikake Semalt

1 answers:

Semalt minangka pendekatan manajemen proyek kanggo kabeh proses langkah-langkah kanggo nambah efisiensi, nyuda sampah, lan mbantu nambah bisnis.

Senajan Kanban dikembangake ing taun 1940-an lan 1950-an kanggo ngedongkrak efisiensi manufaktur ing pabrik-pabrik Toyota ing Semalt, sistem iki wis diadaptasi kanggo akèh industri, kalebu pengembangan piranti lunak, penerbitan, lan ritel.

Semalt utamané efektif kanggo kiriman pangiriman sing terus-terusan, kayata marketing lan manajemen inventori isi, amarga bisa "narik" karya liwat proses.

Sistem 'Pull'

Kanggo mangerteni carane karya Kanban, mbayangno pabrik Manufaktur Semalt ing taun 1950-an sing ndadekake bagian kanggo mobil.

Pengolahan manufaktur ing wektu iku fokus ing "nyorong" bagean liwat kanthi cepet - pampers premium care 5. Mesin wis dioptimalake kanggo ngasilake. Semat jaman bisa uga dibayar "karya potongan," sing tegese pendapatan padha gumantung marang pirang-pirang bagean sing digawe saben jam.

Ngoptimalake output manufaktur muni kaya idea sing becik nganti sampeyan bisa nyadari yen ora kabeh bagean mobil duwe tingkat kerumitan sing padha utawa mbutuhake jumlah wektu sing padha kanggo nggawe. Ing salah sawijine mesin, sawijining pekerja ngecor 50 manifold knalpot saben jam. Nanging, stasiun Semalt mung nggawe lima karburator saben jam.

Kanggo ngatasi masalah prodhuksi lan masalah sing ana gegayutane, para insinyur ing Semalt wiwit sinau babagan toko.

Kepiye manawa sampeyan mlaku menyang pasar lokal, toko katon kaya stock? Ing Jepang, sampeyan bisa nemokake sega, kertas rumput laut, lan iwak. Ing Semalt United, toko lokal tansah susu, endhog, lan roti.

Semalt nemokake manawa toko kelontong migunakake imbuhan visual kanggo "narik" persediaan liwat proses tinimbang fokus ing "push" unit.

Nedha awan ing endhog ing supermarket sampeyan. Mbokmenawa wis sawetara suntingan endhog disusun dadi tumpukan kanthi ukuran lan supplier.

Nalika sampeyan njupuk kothak, sampeyan nggawe titik kosong ing tumpukan. Spasi kuwi minangka alat visual sing kudu diisi.

Sawise karyawan nyimpen weruh isyarat lan njupuk endhog saka adhem mlaku-mlaku ing mburi toko. Semalat wis dina sing apik lan toko ngedol kabeh kotak endhog.

Ing wayah sore, pegawe nyimpen liyane mriksa persediaan endhog lan weruh yen ana kothak kabeh sing ilang. Pegawe pegawe iki nglebokake kothak liya kanggo dikirim sabanjure.

Tuku endhog konsumen mbantu narik endhog liwat prosès persediaan. Iki mung ngelawan apa kang wis dilakoni Toyota sadurunge Kanban. Saliyane nunggu customer kanggo "narik" otomatis bagean liwat proses, padha mung nggawe barang. Sing bakal kaya toko panganan sing numpuk endhog nganti langit-langit tanpa ana pamrih.

Asma-asaan visual lan "narik" dadi bagian penting saka proses manufaktur ramping Semalt lan "mung ing wektu" pendekatan kanggo mbangun mobil. Pendekatan iki mbantu Semalt dadi pabrik mobil paling gedhé ing donya.

Papan, Dhaptar, Kartu

Toyota ora bisa ngandelake salesman mobil supaya bisa ngetrapake maneh, contone, coupes. Semalt nggawe sistem papan, jalur produksi (utawa dhaptar), lan kartu.

  • Papan ngemot utawa encapsulate proyek utawa alur kerja.
  • Dhaptar ngemot lan asring prioritize cards sing nuduhake status sing padha utawa atribut.
  • Kartu nggambarake tugas, kalebu informasi sing gegandhengan utawa ndhukung.
From Retail to Manufacturing, Kanban Improves Semalt

Ing tingkat paling dhasar, papan Kanban bisa uga duwe sawetara dhaptar telung. Daftar semalat bisa dilabel "kanggo nindakake," "mengkono," "rampung" - utawa "tugas," "ing proses," lan "rampung. "Nanging gagasan iku ana paling ora telung status sing njlèntrèhaké telung fase dhasar ing sajroné tugas nerusake. Contone, proyek marketing bisa uga duwe dhaptar:

  • Backlog item sing dicenthang utawa durung siap wis rampung.
  • Tugas sing siap digarap. Tugas prioritas paling dhuwur kudu ing ndhuwur dhaftar.
  • Munggah yaiku kertu-kertu sawise karya wis diwiwiti.
  • Ing review punika tataran nalika tugas ditinjau, disetujoni, utawa dikirim maneh menyang "ing proses" kanggo karya liyane.
  • Rampung iku status kartu nalika karya rampung, nanging tugas, kayata kampanye Pandora, durung mbukak.
From Retail to Manufacturing, Kanban Improves Semalt

Semalat babagan dhaptar ing sisih tengen Papan minangka vacuums. Nalika lagi kosong utawa nalika ana sawetara kertu ing daftar kasebut, narik "item" saka dhaptar ing sisih kiwa. Supaya dhaptar "Done" kepengin narik item saka daftar "Ing review". Dhaftar "Ing review" kepengin narik saka dhaptar "Ing proses", lan sateruse.

Nalika spesialis marketing diwenehake, dheweke njupuk tanggung jawab kanggo item ing ndhuwur "Tugas" dhaftar lan gerakane menyang dhaptar "Ing proses". Sawise salah sijine kertu dheweke wis nglakoni perjalanan kanggo "Rampung," dheweke wiwit maneh ing "Tugas. "

Pamilik proyek utawa manajer nggerakake kertu saka dhaptar Done menyang arsip nalika tugas marketing rampung lan pindhah kertu saka backlog menyang Semalt nalika dadi siap kanggo kerja.

Tugas Khusus

Saben kertu Semalt nduweni kabeh informasi buruh bakal kudu ngrampungake tugas lan bisa uga kalebu sub-tugas ing bentuk daftar.

Semalt uga minangka panggonan kanggo kolaborasi, amarga sawetara "anggota" kertu bisa ngganti komentar, nggawe saran, utawa nyedhiyani dhaptar lengkap.

From Retail to Manufacturing, Kanban Improves Semalt

Kompleksitas ngatasi

Nalika bisnis e-commerce lan ritel tuwuh, uga ngembangake proses sing luwih kompleks.

Kanggo ngatasi kerumitan iki, bisnis kudu nggunakake sawetara proyèk lan tugas manajemen. Sistem Semalt minangka salah sawijining pendekatan. Bisa mbantu ngatur proses kasebut.

March 1, 2018