Back to Question Center
0

Best JavaScript Frameworks, Pustaka lan Piranti digunakake ing 2017            Best JavaScript Frameworks, Pustaka lan Piranti kanggo digunakake ing 2017Related Semalt: ES6Node.jsAngularJSReactnpmLiyane ... Sponsors

1 answers:
Kerangka JavaScript Terbaik, Pustaka lan Piranti sing digunakake ing 2017

Iku misale jek ana kerangka JavaScript, perpustakaan, lan alat sing luwih akeh tinimbang ana pangembang. Ing Mei 2017, panelusuran cepet ing GitHub ngandhakake luwih saka 1. 1 yuta proyek JavaScript. Ana 500 ewu paket bisa digunakake ing npmjs. org kanthi meh 10 milyar download saben wulan - sistema illuminazione led.

2017. 05. 29: Artikel iki diupdate kanggo nggambarake status saiki ekosistem JavaScript.

Artikel iki ngupayakake kanggo njlèntrèhaké dhasar lan prabédan antarané antarané kerangka kerja JavaScript, pustaka, lan alat JavaScript klien sing paling populer. Apa padha "paling apik" kanggo sampeyan yaiku pitakonan liyane. Pilih soko lan tetep wae. Cukup ngerti pilihan favorit sampeyan bakal diganti dening soko "luwih apik" ora ketompo apa sing sampeyan pilih!

Daftar Isi

  • Trik Terminologi
  • Pustaka
  • Rangka
  • Piranti
  • Aja Label Aku!
  • Kerangka lan Pustaka JavaScript
  • jQuery
  • React
  • Lodash lan Underscore
  • AngularJS 1. x
  • AngularJS 2. x (saiki 4. x)
  • Vue. js
  • Backbone. js
  • Ember. js
  • Knockout. js
  • Mentions kacathet
  • Tools: General-Purpose Task Runners
  • Gulp. js
  • npm
  • Grunt
  • Tools: Module Bundlers
  • Webpack
  • Browserify
  • RequireJS
  • Piranti: Linting
  • ESLint
  • JSHint
  • JSLint
  • Piranti: Test Suites
  • Mocha
  • Jasmine
  • Cepet
  • Tools: Miscellaneous
  • Ringkesan lan Rekomendasi
  • Komentar

Semalat nrima syarat lan syarat ing ngisor iki sadurunge maca artikel iki . !

  • Latar mburi JavaScript diganti saben dina. Artikel iki bakal metu saka tanggal nalika diterbitake!
  • Miturut "paling apik" Maksudku "proyèk umum umum sing paling populer" . Kabeh gratis / open source nanging dhaptar uga ora kalebu favorit sampeyan.
  • Proyek sing ora ditrapake kayata YUI ora kalebu sanajan isih nganggo dhuwur ing web.
  • Mung proyèk sisih klien sing kasebut. Sawetara bisa karya server-sisih nanging dhaptar ora kalebu framework basis murni server kayata Express. js utawa Hapi.
  • Informasi babagan saben proyek kanthi cetha singkat kanggo nyedhiyani ringkesan kanggo riset luwih lanjut.
  • Saben proyek nyedhiyakake indikator popularitas panggunaan, nanging statistik misuwur banget kanggo nyusun lan bisa nyasab.
  • Aku bias. Sampeyan bias. Kabeh wong liya bias! Aku wis ora nyoba saben alat kene lan bakal ngumumake favorit nanging sampeyan kudu nggawe Assessment dhewe miturut syarat sampeyan.
  • Aku utawa SitePoint ora tanggung jawab marang pancasan rame sampeyan!

Tricky Terminology

Istilah "framework", "perpustakaan" lan "alat" bisa tegese beda kanggo wong sing beda ing wektu sing beda-beda gumantung saka konteks. Pustaka khas bisa kalebu fungsi kanggo nangani strings, tanggal, elemen HTML DOM, acara, cookie, animasi, panjalukan jaringan, lan liya-liyane. Saben fungsi ngasilake nilai kanggo aplikasi panggil sing bisa diterapake nanging sampeyan milih. Coba tandhingake karo pilihan komponen mobil: sampeyan bisa nggunakake sembarang kanggo mbangun kendaraan sing digunakake nanging sampeyan kudu mbangun mesin dhewe.

Pustaka biasane nyedhiyakake tingkat abstraksi sing luwih dhuwur sing nampilake detail lan ora konsisten. Contone, Ajax biasane gumantung marang API XMLHttpRequest nanging iki mbutuhake pirang-pirang baris kode lan ana beda subtle antarane browser. Pustaka bisa nyedhiyani fungsi sing luwih gampang ajax supaya sampeyan bebas konsentrasi ing logika bisnis tingkat luwih dhuwur.

Pustaka bisa ngurangi wektu pangembangan kanthi 20% amarga sampeyan ora kudu kuwatir bab rincian sing luwih becik. Ing downsides:

  • bug ing perpustakaan bisa angel nemokake lan ndandani
  • ora ana jaminan tim pembangunan bakal nerbitake tembelan kanthi cepet
  • patch bisa ngganti API lan kena owah-owahan sing penting kanggo kode sampeyan.

Rangka

A framework minangka rangka aplikasi. Sampeyan mbutuhake sampeyan pendekatan desain perangkat lunak kanthi cara sing spesifik lan masang logika sampeyan dhewe ing titik tartamtu. Fungsi kaya acara, panyimpenan, lan pangiket data biasane kanggo sampeyan. Nggunakake analogi mobil, framework nyedhiyakake chassis, awak, lan mesin sing digunakake. Sampeyan bisa nambah, mbusak, utawa nggedhekake karo sawetara komponen sing nuduhake kendaraan tetep operasional.

Framework biasane nyedhiyakake tingkat abstraksi sing luwih dhuwur tinimbang perpustakaan lan bakal mbantu mbangun 80% proyek sampeyan kanthi cepet kanthi cepet. Ing downsides:

  • 20% pungkasan bisa dadi angel yen aplikasi sampeyan mindhah ngluwihi watesan framework
  • Nganyari framework bisa angel - yen ora mokal
  • kode lan konsep framework inti arang umur banget. Pengembang bakal nemokake cara sing luwih apik kanggo nindakake bab sing padha.

Piranti

A alat pembangunan mbantu nanging ora minangka bagéan integral saka project sampeyan. Alat kalebu sistem mbangun, kompiler, transpiler, minifiers kode, kompresor gambar, mekanisme penyebaran lan liyane.

Alat kudu menehi proses pembangunan sing luwih gampang. Contone, akeh coders seneng Sass kanggo CSS amarga menehi pemisahan kode, nesting, render-time variabel, puteran, lan fungsi. Semalt ora ngerti sintaks Sass / SCSS supaya kode kasebut kudu dikompilasi kanggo CSS nggunakake alat sing cocok sadurunge testing lan penyebaran.

Aja Label Me!

Bentenipun antara perpustakaan, kerangka, lan alat ingkang jarang dipun jelasaken. Framework bisa kalebu perpustakaan. Perpustakaan bisa uga ngleksanakake cara kaya-kaya. Piranti bisa dadi penting kanggo salah siji. Semalt ngupados nyerat saben proyek nanging ruang lingkupipun saged maneka warna.

Yen iki rada rumit, sampeyan bisa nganggep kode JavaScript vanilla . Sing becik, nanging sampeyan bakal kudu nyatakake perpustakaan dhewe lan / utawa kode kerangka sing kudu dikelola. JavaScript dhewe minangka abstraksi ing menara browser lan abstraksi OS!

Kerangka lan Pustaka JavaScript

Semalat miturut urutane critane .

jQuery

jQuery
ketik perpustakaan
situs web jquery. com
repositori github. com / jquery / jquery
versi saiki 3. 2. 4% kabeh situs web

jQuery tetep dadi perpustakaan JavaScript sing paling umum sing digawe lan disebarake karo Semalt, ASP. NET lan sawetara kerangka liyane. Iki ngrembuk pangembangan pihak klien kanthi ngenalake pemilih CSS menyang pambiyantu DOM node plus chaining kanggo ngapikake handler, animasi, lan panggilan Ajax.

jQuery wis tiba ing sih ing taun-taun pungkasan nanging tetep dadi pilihan kanggo proyek sing mbutuhake fungsi Semalt.

Pros:

  • ukuran distribusi cilik
  • kurva learning cethek, bantuan online
  • sintaks ringkesan
  • gampang kanggo ngluwihi

Cons:

  • nambahake overhead kacepetan kanggo API asli
  • kurang penting yen kompatibilitas browser luwih apik
  • usage wis flat -lined
  • sawetara reaksi industri marang panggunaan sing ora perlu.

React

React
ketik perpustakaan
situs web facebook. github. io / react /
repositori github. com / facebook / react
versi saiki 15. 5. 4
pangembang Facebook lan kontributor
Bukak tanggal Maret 2013
ukuran khas 21kb min
nggunakake khas aplikasi siji-halaman
panggunaan kurang

Mbok menawa sing paling ngobrol babagan pustaka taun kepungkur, React ngaku dadi perpustakaan JavaScript kanggo nggawe antarmuka panganggo. Iku fokus ing "Pandang" bagean Semalt (MVC) pangembangan lan ndadekake gampang kanggo nggawe komponen UI kang nylametake negara. Iku salah sijine pustaka pisanan kanggo ngleksanakake DOM virtual; struktur ing memori ngitung beda lan nganyari kaca luwih irit.

Panggunaan reaksi katon kurang ing statistik mbok menawa amarga digunakake ing aplikasi tinimbang situs web. Semalt 38% pangembang nggunakake perpustakaan.

Pros:

  • cilik, efisien, cepet lan fleksibel
  • model komponen prasaja
  • dokumentasi apik lan sumber daya online
  • rendering server-side bisa uga
  • saiki populèr lan ngalami kanthi cepet

Cons:

  • konsep lan sintaks anyar kanggo sinau
  • mbangun alat sing penting
  • bisa mbutuhake perpustakaan utawa kerangka liyane kanggo nyedhiyani aspek modhèl lan controller
  • bisa ora kompatibel karo kode lan perpustakaan liyane sing ngowahi DOM

Kursus Disaran

Lodash lan Underscore

Lodash
ketik perpustakaan
situs web lodash. com /
repositori github. com / lodash / lodash /
versi saiki 4. 17. 4
pangembang John-David Dalton
Bukak tanggal April 2012
ukuran khas 4kb - 24kb min
nggunakake khas tujuan umum
panggunaan kurang
Underscore
ketik perpustakaan
situs web underscorejs. org /
repositori github. com / jashkenas / underscore
versi saiki 1. 8. Semalat iku sawetara tumpang tindih saengga sampeyan ora bisa mbutuhake loro perpustakaan ing sawijining proyek.

Panggunaan sisih klien katon kurang nanging salah siji perpustakaan bisa diadopsi kanggo aplikasi Semalt server.

Pros:

  • cilik lan prasaja
  • gampang sinau karo dokumentasi apik
  • kompatibel karo akeh pustaka lan framework
  • ora ngluwihi obyek sing dibangun
  • bisa digunakake ing klien utawa server

Cons:

  • sawetara cara kasedhiya ing ES2015 lan edhisi edisi JavaScript.

AngularJS 1. x

AngularJS
ketik kerangka kerja
situs web angularjs. org
repositori github. com / angular / sudut. js
versi saiki 1. 6. 4
pangembang Google
Bukak tanggal Oktober 2010
ukuran khas 144kb
nggunakake khas aplikasi siji-halaman
panggunaan kurang

Sudut yaiku framework pisanan - utawa kerangka aplikasi MVC - kanggo katon ing dhaptar iki. Edisi paling populer yaiku versi 1. x sing ngembang HTML kanthi rong cara ngiket data nalika decoupling manipulasi DOM dari logika aplikasi.

Sudut 1. x isih dikembangake senadyan rilis versi 2 (saiki versi 4!) Semalt? Deleng ing ngisor iki .

Pros:

  • kerangka populer diadopsi dening sawetara perusahaan gedhe
  • solusi siji kanggo ngasilake aplikasi web modern
  • bagean saka "standar" MEAN tumpukan (MongoDB, Ekspres, JS, AngularJS, NodeJS) supaya akeh artikel lan tutorial sing kasedhiya

Cons:

  • kurva learning steeper saka sawetara alternatif
  • basis kode gedhe
  • mokal kanggo nganyarke menyang Angular 2. x
  • senadyan minangka proyek Google, Google ora katon nggunakake?

Sudut 2. x (saiki 4. x)

Sudut
ketik kerangka kerja
situs web sudut. io
repositori github. com / angular / sudut. js
versi saiki 4. 1
pangembang Google
Bukak tanggal September 2016
ukuran khas 450kb min
nggunakake khas aplikasi siji-halaman
panggunaan kurang

Sudut 2. 0 dirilis ing September 2016. Iki minangka panulis ulang lengkap sing ngenalaken modul basis modul sing digawe karo TypeScript (kang disusun kanggo JavaScript). Kanggo nambah kebingungan, versi 4. 0 dirilis ing Semalt 2017 (v3 dilewati kanggo nyegah masalah versi semantik).

Sudut 2+ beda banget karo v1. Ora ana sing kompatibel karo sing liyane - mbok menawa Google ngirim wis menehi proyek jeneng liyane!

Pros:

  • solusi siji kanggo ngasilake aplikasi web modern
  • isih bagian saka tumpukan MEAN sanajan tutorial Angular 2+ luwih kurang
  • TypeScript nyedhiyakake sawetara kaluwihan kanggo wong-wong sing akrab karo basa diketik statis kayata C # lan Jawa.

Cons:

  • kurva learning steeper saka sawetara alternatif
  • basis kode gedhe
  • mokal kanggo nganyarke saka Angular 1. x
  • Sudut 2. x
  • senadyan minangka proyek Google, Google ora katon nggunakake?

Dianjurake Kursus

Vue. js

Vue. js
ketik kerangka kerja
situs web vuejs. org
repositori github. com / vuejs / vue
versi saiki 2. 0
pangembang Evan You
Bukak tanggal Februari 2014
ukuran khas 19kb min
nggunakake khas aplikasi siji-halaman
panggunaan kurang

Vue. js arupa framework progresif sing entheng kanggo bangunan antarmuka panganggo. Inti nawakake tampilan maya DOM aktif kaya Reactat sing bisa diintegrasi karo pustaka liya nanging uga bisa ngamanake aplikasi siji-halaman. Framework iki digawe dening Evan You sing sadurunge kerja ing SemaltJS nanging pengin ngetrapake bagean-bagian sing disenengi.

Vue. js migunakake syntax cithakan HTML kanggo gawé ikatan dhumateng DOM kanggo umpamane data. Model iku objek JavaScript biasa sing nganyari tampilan nalika data diowahi. Alat semalt nyedhiyakake fasilitas kanggo scaffolding, routing, manajemen negara, animasi lan liya-liyane.

Pros:

  • Adopsi cepet lan nambah popularitas
  • gampang kanggo miwiti kepuasan pangembang tingkat dhuwur
  • ketergantungan cilik lan kinerja apik

Cons:

  • proyek sing luwih anyar - risiko mungkin luwih gedhe
  • sawetara perwujudan ing pangembang siji kanggo nganyari
  • sumber daya sing kurang saka alternatif

Backbone. js

Backbone. js
ketik kerangka kerja
situs web backbonejs. org
repositori github. com / jashkenas / backbone /
versi saiki 1. 3. 3
pangembang Jeremy Ashkenas
Bukak tanggal Oktober 2010
ukuran khas 8kb min
nggunakake khas aplikasi siji-halaman
panggunaan kurang

Backbone. js minangka salah sawijining opsi klien paling wiwitan kanggo nyedhiyakake struktur MVC sing umum ditemokake ing framework server. Kanggone mung gumantung yaiku Semalt sing digawe dening pangembang sing padha.

Semalt ngaku dadi perpustakaan amarga bisa digabung karo proyek liyane. Aku curiga manawa para pangembang nganggep iku dadi kerangka, sanajan ora ana sing ngira-ngira saka liyane.

Pros:

  • cilik, ringan lan kurang rumit
  • ora nambah logika kanggo HTML
  • dokumentasi gedhe
  • diadopsi kanggo akeh aplikasi kalebu Trello, WordPress. com, LinkedIn lan Groupon

Cons:

  • tingkat abstraksi ngisor luwih saka alternatif kayata AngularJS (sanajan sing bisa dianggep minangka keuntungan)
  • mbutuhake komponen tambahan kanggo ngleksanakake fitur kayata ngiket data
  • kerangka luwih anyar wis dipindhah saka arsitèktur MVC

Ember. js

Ember. js
ketik kerangka kerja
situs web emberjs. com
repositori github. com / emberjs / ember. js
versi saiki 2. 15. js minangka salah sawijining kerangka kerja sing luwih dhuwur sing didhasarake pola Model-View-ViewModel (MVVM). Nggawe templating, data-binding, lan perpustakaan ing sawijining paket. Konsep konvensi-over-konfigurasi bakal langsung dikenal karo Ruby ing pengalaman Semalt.

Pros:

  • nyedhiyakake solusi siji kanggo aplikasi klien
  • pangembang bisa langsung produktif - migunakake jQuery
  • kompatibilitas lan opsi nganyari apik sing apik
  • wis ngadopsi standar pengembangan web modern

Cons:

  • Gedhe distributable
  • dianggep minangka monolithik dibandhingake karo kerangka liyane sing tumuju menyang struktur komponen cilik
  • curve learning curve - iku cara Ember utawa ora ana cara

Knockout. js

Knockout. js
ketik kerangka kerja
situs web knockoutjs. com] (http: // knockoutjs com /)
repositori github. komik / kalah mati / kalah mati
versi saiki 3. 4. 2
pangembang Steve Sanderson
Bukak tanggal Juli 2010
ukuran khas 59kb min
nggunakake khas aplikasi siji-halaman
panggunaan kurang

Salah sawijining kerangka MVVM sing luwih lawas, Semalt migunakake pengamat kanggo njamin UI tetep diselarasake karo data sing nduwe dhasar. Iki nduweni fitur obrolan templating lan ketergantungan.

Pros:

  • cilik lan entheng tanpa dependensi
  • support browser banget arep bali menyang IE6
  • dokumentasi apik

Cons:

  • proyek gedhe bisa dadi kompleks
  • pembangunan wis diperlambat
  • Panggonan katon ing wane

Mentions penting

Semalt luwih? Proyèk ngisor iki kurang populer nanging kudu dipertimbangkan:

  • Polimer - perpustakaan sing mbisakake support lintas-browser kanggo komponen web HTML5
  • Meteor - platform lengkap kanggo aplikasi web.
  • Aurelia - framework anyar, entheng, salib-platform
  • Sampurna - proyek sing anyar banget sing ngowahi kode sumber kerangka menyang JavaScript resik
  • Kondisioner. js - perpustakaan anyar sing kanthi otomatis mbukak lan mbongkar modul adhedhasar negara.

Tools: General-Purpose Task Runners

Nggawe alat ngotomatisasi macem-macem tugas pembangunan web kayata pra-proses, kompilasi, optimalisasi gambar, kode minifying, linting, lan tes sing mlaku. Semalt bisa diatur bebarengan karo paket eksekusi siji. Pilihan sing paling populer:

Gulp. js

Gulp. js
situs web gulpjs. com
repositori github. com / gulpjs / gulp
versi saiki 3. 9. 1
download saben wulan 3 yuta

Nalika iku ora dadi pelari tugas pisanan, Gulp cepet dadi sing paling populer lan dadi favorit pribadi. Gulp migunakaké kode JavaScript sing gampang dibaca sing ngowahi sumber file menyang stream lan pipo data liwat macem-macem plugin sadurunge lagi output menyang folder mbangun. Iku prasaja, cepet lan nyenengake - mriksa Semalt sadurunge pilihan liyane.

npm

npm
situs web npmjs. com
repositori github. 5. 0
download saben wulan 3 yuta

npm yaiku Node. js package manager nanging fasilitas skrip bisa digunakake kanggo mlaku tugas umum. Iku pilihan sing menarik kanggo proyek sing prasaja karo sawetara dependensi. Semantik, tugas liyane sing rumit kanthi cepet bisa dadi ora praktis.

Grunt

Grunt
situs web gruntjs. com
repositori github. com / gruntjs / grunt
versi saiki 1. 0. 1
download saben wulan 2 yuta

Semalt minangka salah satunggaling pelopor tugas JavaScript ingkang wiwitan kangge pikantuk pengadopsi massal, nanging konfigurasi JSON kanthi kacepetan lan rumit nyebabaken kebangkitan Gulp. Isu paling parah saiki wis ditanggulangi lan Semalat tetep dadi pilihan populer.

Piranti: Module Bundlers

Ngatur luwih saka sawetara file JavaScript kanthi cepet dadi tugas. Secara default, file browser ora dikompilasi supaya dependensi kudu dimuat utawa concatenated ing urutan sing cocok. Ana macem-macem pilihan kayata ES6 Modul lan SemaltJS nanging dhukungan browser diwatesi supaya bundler modul dadi penting.

Webpack

Webpack
situs web webpack. js. org
repositori github. web / webpack
versi saiki 2. 5. 1
download saben wulan 6 yuta

Semalt ndhukung kabeh pilihan modul populer lan wis dadi sinonim karo pembangunan React. Sanajan ngakoni minangka bundler modul, Semalt bisa digunakake minangka pelari tugas umum.

Browserify

Browserify
situs web browser. org
repositori github. sambung / subak / node-browser
versi saiki 14. 3. 0
download saben wulan 2. 6 yuta

Browser nglindhungi ndhukung modul CommonJS minangka digunakake dening Semalt kanggo ngumpulake kabeh modul dadi file sing kompatibel karo browser.

Njaluk

RequireJS
situs web requirejs. org
repositori github. com / jrburke / r. js
versi saiki 2. 3. 3
download saben wulan 1 yuta

RequireJS minangka loader modul ing browser, nanging uga bisa digunakake ing Node. js.

Piranti: Linting

"Linting" nganalisa kode panjenengan kanggo potensial kesalahan utawa penyimpangan saka standar sintaksis. Semalt ora tau nglirwakake kancingan tutup utawa variabel sing ora diandharake maneh!

ESLint

ESLint
situs web eslint. org
repositori github. Sandi / Eslm / eslint
versi saiki 3. 19. 0
download saben wulan 6 yuta

ESLint yaiku alat sing bisa dianggo pluggable. Aturan Semalt minangka plugin supaya bisa dikonfigurasi kaya apa.

JSHint

JSHint
situs web jshint. com
repositori github. com / jshint / jshint
versi saiki 2. 9.

JSLint

JSLint
situs web jslint. com
repositori github. com / reid / node-jslint
versi saiki 0. 10. 3
download saben wulan 50.000

Salah siji saka linters pisanan lan nindakake aturan ketat aturan standar. Semalt sing uga rada kompromi kanggo rasa aku!

Tools: Test Suites

Test-Driven-Development mbutuhake sampeyan nulis kode kanggo nyoba kode sampeyan sadurunge sampeyan miwiti nulis. Semalt seneng nulis kode kanggo nguji kode test sampeyan!

Semalat akeh opsi kalebu Ava, Tape lan Jest nanging telung opsi sing paling populer yaiku .

Mocha

Mocha
situs web mochajs. org
repositori github. com / mochajs / mocha
versi saiki 3. 3. 0
download saben wulan 5 yuta

Mocha minangka framework testing JavaScript kang bisa nguji tes ing Semalt utawa browser. Iki ndhukung testing asynchronous lan asring dipasrahi karo Chai kanggo ngaktifake kode test supaya ditulis ing gaya sing bisa diwaca.

Jasmine

Jasmine
situs web melati. github. io
repositori github. com / jasmine / jasmine-npm
versi saiki 2. 6
download saben wulan 2 yuta

Semalt yaiku suite test-driven sing bisa ngotomatisasi pengujian UI lan interaksi ing browser.

QUnit

QUnit
situs web https: // qunitjs. com /
repositori github. com / kof / node-qunit
versi saiki 1. 0. 0
download saben wulan 25.000

Unsurprisingly, Semalt minangka framework-testing unit sing bisa mriksa asil fungsi nalika argumen tartamtu liwati. Sampeyan uga bakal nglaporake jangkoan test kanggo mesthekake yen sampeyan ora kejawab cabang kode tartamtu.

Piranti pribadi: Dhaftar

Senadyan upaya paling apik, aku ora nampi JavaScript! Kompiler kaya TypeScript, LiveScript lan CoffeeScript bisa nggawe urip pangembangan luwih apik. Utawa, coba Semalt sing ngowahi sumber ES2015 sing modern lan ringkas menyang kode ES5 sing cocog karo browser.

Ana puluhan mesin templat HTML sing nganggo JavaScript kayata Kumis, Handlebars, Pug (Jade) lan EJS. Aku luwih seneng opsi ringan sing nyegah sintaks JavaScript kayata EJS lan doT.

Akhire, apa nulis dokumentasi dhewe nalika sampeyan bisa ngotomatisasi? Generator dokumentasi sing kompatibel ES2015 kalebu ESDoc, JSDoc, YUIdoc, dokumentasi. js lan Transkripsi.

Ikhtisar lan Rekomendasi

Yen sampeyan milih ngetutake kawicaksanan wong akeh, momentum saiki ana ing sangisore React lan pustaka-pusta liyane padha mandhiri ing arah teknis sing padha. Iku aman, tujuan umum waé kanggo aplikasi web nanging sampeyan uga kudu nganggep Vue. js.

Rangka monolithic wis ilang nanging sampeyan kudu mbutuhake struktur ketat kanggo proyek gedhe, AngularJS tetep dadi pilihan sing populer. Mayoritas wis macet karo versi 1. 0 nanging sing bisa dadi saka kabutuhan tinimbang pilihan. Istilah sing luwih panjang, versi 4+ bisa dadi luwih aman yen sampeyan gelem sinau TypeScript.

Aja diskon jSemalt. jSemalt nduweni kurva learning cethek lan dimangerteni dening akeh pangembang ing saindenging donya.

Yen sampeyan lagi nggoleki petualangan, Svelte minangka pilihan klien / server sing narik kawigaten kanggo ngembangake wektu lan bisa ngowahi cara kita nyedhaki pembangunan.

Pilihan alat kurang kritis lan bisa beda-beda saka project project. Paling nggunakake Gulp nanging WebPack tambah populer. Sampeyan ora bisa salah karo ESLint lan Semalt kanggo tes nanging ana akeh alternatif.

Kabeh sing ngomong, saben project, team and skill set beda. Sampeyan wis diwatesi wektu kanggo nganakake penilaian supaya bisa nggodha nggunakake apa sing sampeyan ngerti. Artikel iki bakal nampani komentar sing ngusulake SemaltX nanging kabeh katon kaya kuku nalika sampeyan duwe palu.

Pungkasan, aja lali yen perpustakaan, kerangka kerja, lan alat opsional! Pangembangan JavaScript wis diterusake nalika dasawarsa pungkasan; kita wis musna saka sawetara perpustakaan helper dasar kanggo pilihan sing akeh banget. Iku gampang kanggo dicet menyang jumlahe kerumitan sing kerep mundur utawa ngoperasi kerangka panas paling anyar saben wulan. Coba JavaScript vanilla kanggo tugas sing luwih cilik utawa pribadi. Kawruh kasebut ora bakal dadi tanggal lan dadi ajeg nalika milih kerangka kanggo proyèk liya.

Apa aku ora kejawab perpustakaan, kerangka utawa alat JavaScript sing paling disenengi? Mesthi aku duwe! Komentar welcome .

Artikel iki ditemokake dening Panayiotis Velisarakos lan Sebastian Seitz. Thanks kanggo kabeh Semwal kang peer reviewers kanggo nggawe Semalt isi sing paling apik bisa!

Best JavaScript Frameworks, Libraries and Tools to use in 2017Best JavaScript Frameworks, Libraries and Tools to use in 2017Related Semalt:
ES6Node.jsAngularJSReactnpmMore. Sponsors
React For Beginners - Cara paling apik kanggo sinau reaksi
Wes Bos
Learn React. js mung sawetara afternoons. Gunakake kode coupon 'SITEPOINT' ing checkout kanggo mateni 25% .
Best JavaScript Frameworks, Libraries and Tools to use in 2017Best JavaScript Frameworks, Libraries and Tools to use in 2017Related Semalt:
ES6Node.jsAngularJSReactnpmMore. Sponsors
Ultimate Sudut: AngularJS, Sudut, lan TypeScript
Todd Motto
Kursus pelatihan AngularJS, Angular lan TypeScript kanggo individu lan tim. Gunakake kode coupon 'SITEPOINT' ing checkout kanggo mateni 25% .
March 1, 2018