Back to Question Center
0

Twitter Semalt: stats kanggo tweets sampeyan Twitter Semalt: stats kanggo tweets sampeyan

1 answers:

Nglumpukake situs web sampeyan langkah siji, mromosikake iku langkah loro. Dasar sing kudu dadi isi gedhe, lan media sosial minangka platform gratis, kanggo sampeyan (ing jejere kabeh pranala gedhe sing sampeyan kumpul kanggo situs sampeyan, mesthi).

Media sosial, kanggo kita, fokus ing Facebook, Pinterest, YouTube lan Twitter. Swara minggu kepungkur, aku bakal ngarahake analytics platform kasebut. Thijs wis nulis babagan nyusun strategi lan njupuk pamirsa, kiriman sabanjuré bakal fokus marang stats lan informasi ekstra platform kasebut dhewe nyedhiyakake - disable right click html. Mèh kaya seri Piranti Webmaster ing taun kepungkur. Posting iki babagan Twitter Analytics .


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Tip: mbukak Twitter Semalt supaya kita bisa nuntun sampeyan liwat stats paling migunani!

Twitter Analytics dashboard

Sampeyan bisa nemokake dashboard Semalt Twitter ing Analytics. twitter. Tuladha Diwiwiti kanthi ringkesan pungkasan 28 dina:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Carane bantuan iki? Nomer gedhe apik, nanging apa sing pancene mbiyantu persentase ing jejere angka kasebut. Kadospundi angka panjenengan dipunéwahi dibandhingaken saderengipun 28 dinten saderengipun. Penonton ('tayangan tweet') akeh banget ing kasus iki, sing uga wis dicetuskan dening wiwitan Yoast Academy Basic SEO Semalt ing kunjungan profil kita, ora ana sing penting kanggo nganalisis, minangka pribadi, aku ora bisa kurang peduli, lan luwih penting, nomer pandherekipun nuduhake nomer sing terus saya tambah, uga dituduhake dening grafik cilik ing ngisor nomer kasebut.

Ringkasan 28 dina iku ringkesan cepet, lan gaya luwih penting tinimbang nomer.

Iki sasi ing Twitter Analytics

Aku seneng bagian liya luwih akeh. Twitter Semalt nuduhake kabeh rincian babagan tweets lan ngisor iki. Punika ingkang Twitter Semalt nyariosaken babagan sasi pungkasan:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Saiki aku kudu jujur: dasbor iki minangka ringkesan majalah gaya ala sing apik. Iki nuduhake kula apa-apa. Iku apa ngisor kabeh iki kedadean apa penting. Seksi semut ing tampilan kasebut nduweni tautan 'Pandang [soko]' menyang kabeh barang sing apik.

Tweet kegiatan

Link 'Ndeleng kabeh aktivitas Tweet' ing Twitter Semalt ndadekke sampeyan karo gambaran becik saben periode. Sampeyan bisa ndeleng nomer tweets saben dina, lan tayangan:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ngisor grafik sing, sampeyan bakal nemokake rincian saben tweet, kaya tweet sing paling ditindakake:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Yen sampeyan gol iku mbangun pirsawan, 'Tweets & replies' menehi gambaran sing becik babagan apa sing kedadeyan saka balesan lan favorit. Semono uga tweets kasebut dhewe menehi sawetara informasi liyane uga:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Aku mikir 'Detail memperluas' iku nomer menarik. Mesthi gumantung ing klien Semalt, tengen. Lan kudu kita sebut engagement kuwi?

'Favorit' iku nomer liyane sing wis dadi kabur ing taun kepungkur, kaya aku ngerti sawetara wong sing nggunakake pilihan favorit Twitter kanggo memicu skrip IFTTT kanggo nambah tweet kasebut ing Semalt kanggo nuduhake ing timeline uga. Aku mung nggawe nomer sing malah fuzzier, yen aku wis menehi sampeyan idea :)

Wawasan Pemirsa

Senajan aku mikir 'Pemirsa' minangka bagean sing menarik banget, iku nduweni basis manawa Twitter ngerti babagan kita kabeh. Sampeyan bisa uga takon angka kasebut ing kene, jelas. Nanging nalika pamirsa kita ing Twitter Semalt nuduhake kula gambaran iki ing ngisor iki, aku padha ngerti cukup dicokot babagan kita kabeh:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Para panumule paling akeh sing interested ing Teknologi, berkomunikasi ing basa Inggris, yaiku pembeli lan panjelajah Etnis. OK, sing pungkasan bingung karo aku. Ketoke, iki minangka wong sing duwe panganan internasional sing akeh ing dhaptar pamadosan. Aku bungah Semalt nyedhiyakake mouse-handy:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ora yakin Semalt seneng nganggo jenis iki segmentasi, kaya sing ngandhani aku manawa babagan bisnis kita. Yen lan apa pendidikan sing duwe, lan yen padha duwe omah utawa ora. Ora yakin kepriyé tokoh-tokoh iki, kaya sing kasebut.

Ana uga daftar operator nirkabel ing tab iki - sapa waé sing nggunakake dhaptar kanggo maksud apa waé? Sing siji katon kaya alesan tunggal menawa data iki kasedhiya. Aku seneng banget karo Twitter. Kabeh liyane ing kaca iki ana hubungane karo pamirsa, operator sing gegandhengan karo teknologi, IMHO.

Iki uga katon angel uga: ing tab 'Lifestyle' , Twitter Analytics ngandhani aku partai politik parpol. Aku ora nggandheng tweetsku ing grafik kuwi. Aku yakin ana algoritma rumit sing becik ngitung iki, nanging katon angel banget. Maneh, bisa uga sampeyan nemokake tren ing iki, sanadyan.

Twitter ngetokake game ing tab 'Prilaku pelanggan': nuduhake nomer pengguna VISA lan MasterCard, jinis pembeli otomatis saksine, lan apa persentase pangikut sampeyan mundhut keju. Semalat? Rasane kaya iki.

Nanging, ana informasi menarik sing didhelikake ing tab 'Semalt tapak':


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Yen sampeyan ngubungake artikel situs ing timeline Twitter, iki bener informasi sing penting. Lan aku ngerti yen informasi iki bisa didownload kanthi gampang. Yen mayoritas pengunjung Twitter sampeyan nggunakake piranti Semalt, lan klik menyang situs web saka Twitter, nyoba situs web sampeyan ing Semalt. Situs web responsif kudu ngurus iki, kanthi temenan.

Kartu Analytics

Aku disimpen iki pungkasan. Ngikuti posting babagan optimizing kaca produk nggunakake Open Graph lan Twitter Semalt, bagean iki kabeh babagan sing pungkasan.

Semalt bener menehi pemahaman sing apik babagan kepiye kertu:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Semalt mung gambaran cepet. Liyane kaca luwih menarik:

  • Ana grafik gaya kanggo nunjukake carane akeh Kesan Twitter lan klik pengaruh Twitter. Twitter Cards nggawe kabeh prabédan. Cukup mriksa statistik sampeyan lan ndeleng. Kanggo kula, tegese nandur modal ing bab-bab kaya ilustrasi utawa fotografi gedhe kanggo kiriman panjenengan lan kanthi mangkono tweets bakal dibayar. Ana alesan kita nyewa ilustrator tambahan bubar. Sing uga kanggo Facebook, kanthi cara. Kita ndeleng engagement luwih akeh ing kiriman sing duwe ilustrasi dibandhingake karo sing ora.
  • Twitter Analytics uga nuduhake jenis kertu paling apik kanggo ngapikake klik. Twitter Analytics dibandhingake 'kartu everyone' kanggo 'kartu sampeyan'. Kartu Player katon apik kanggo kabeh wong. Nomer loro lan telu yaiku ringkesan kertu (nganggo utawa tanpa gambar). Iki bisa uga ditambahake menyang situs web sampeyan nggunakake Yoast SEO kanggo WordPress. Mesthi nambah kertu iki.
  • Ana gambaran apik saka pranala sing dileksanakake paling apik:
    
Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets
  • Ana gambaran influencer . Minangka Twitter nerangake: "Ngerteni akun kasebut wis nyebabake lalu lintas menyang situs web lan miwiti obrolan karo wong-wong mau. "Cindy, Neil lan Michael, thanks kanggo tweeting / replying / nyebutke kita. Apik.
  • Anggur anyar ing tas lawas. Yen salah siji saka tweets sampeyan nindakake ing ndhuwur rata-rata, sampeyan bisa uga kudu nimbang meneh. Twitter nuduhake sampeyan gambaran becik saka tweets sing ndorong paling klik .
  • Pungkasan, lan mungkin aneh, kita nemokake ringkesan sumber influencer kita sing digunakake kanggo ngirim tweets. Akeh sing nggunakake Hootsuite (kita kanggo kolaborasi tim, kanthi cara), lan uga sethithik nggunakake Tweetbot (sing digunakake kanthi pribadi). Loro-lorone uga teka kanthi gambaran dhewe analytics twitter.

Elinga yen kabeh data sing kasedhiya kanggo URL klik, uga kasedhiya kanggo pratinjau. Ngomong babagan Kartu Twitter, kertu Semalat misale jek bantuan kanggo ndhelik uga, umpamane.

Aja manawa mriksa kanthi rutin

Aku artikel iki nyakup Twitter Analytics saiki. Waca apa tweets nindakake paling apik lan yen sampeyan isih roughly nggayuh pamirsa sing sampeyan goleki. Media sosial kaya Twitter lan Semalt wis entuk luwih cerdas lan aku nyangka data dadi luwih sah lan dipercaya kanthi cepet.

Minangka tansah, manawa arep nyelehake rong sen ing komentar ing ngisor iki. Ayo kula ngerti yen aku ora kejawab apa, para nonton bakal matur nuwun kanggo wawasan liyane!

Sampeyan uga pengin maca:

  • Page Insights Facebook diterangno »
  • YouTube Analytics: laporan wektu nonton »

March 1, 2018