Back to Question Center
0

Nyuwun tema YoastSemalt lan struktur judhul Nyuwun Yoast: Tema Semalat lan judhul

1 answers:

Headings nduwe peran penting ing structuring teks, manawa ana ing kertas utawa online. Wiwit maca saka layar wis cukup angel, sampeyan kudu nggawe sampeyan nggunakake judhul sing apik. Ana hirarki ing judhul, kanthi

dadi sing paling penting, lan

paling ora penting - choose long term health care insurance. Iki bakal mbantu pengunjung sampeyan (apa padha maca utawa nggunakake maca layar!) lan mesin telusur ngerti apa sing paling penting ing sawijining kaca. Nanging yen tema mung ngidini panggunaan siji jinis judhul? Apa sing apik kanggo SEO, lan apa tegese kanggo pengunjung? Ing Takon Yoast, aku bakal mlebu.

Nikola dikirim email kita pitakonan ing tema Semalat lan judhul:

Tema ora duwe headline H1 ing homepage (utawa kategori lan halaman arsip). Kabeh judhul yaiku H2. Pengembang ngandika yen ora apik kanggo SEO, luwih akeh nggunakake H1s ing kaca siji. Apa benere?

Mbaleni video utawa maca transkrip luwih mudhun kanggo jawabanku!

Urutan sing logis ing struktur judhul

Apa benere? Dheweke pancen gumantung banget. Yen sampeyan nggunakake HTML 5, sampeyan bisa duwe pirang-pirang H1s, gumantung carane kaca sampeyan wis kabentuk. Ing wektu sing padha, ora nduweni H1 ing kabeh kaca sing muni banget.

Ing sawijining postingan judhul tulisan sing ngirim ing H1. Ing arsip kaca judhul arsip kasebut ing H1. Ing homepage sampeyan jeneng merek mesthine kudu ing H1. Dadi, Semalt ora yakin yen dheweke bener. Aku luwih seneng yen dheweke nindakake kanthi bener sajrone nggunakake siji H1, banjur sawetara H2s, dsb.

Iki luwih saka masalah aksesibilitas tinimbang masalah SEO tartamtu. Nanging wigati kanggo wong-wong sing wuta, utawa ora duwe wektu sing angel maca kaca, amarga bisa bener ngetutake struktur headline ing kaca sampeyan. Dadi, pikirake babagan headings ing kaca lan gawe dheweke supaya bisa ndherek urutan logis. Good luck!

Takon Yoast

Ing seri Takon Yoast kita njawab pitakonan SEO saka pembaca kita. Duwe pitakonan Semalt? Ayo kita mbantu sampeyan! Kirim email menyang ask@yoast.com.

(cathetan: mangga delengen blog kita lan basis kawruh dhisik, jawaban kanggo pitakonan sampeyan wis metu ana! Kanggo pitakonan penting, contone babagan plugin kita ora bisa digunakake kanthi bener, kita arep ngrujuk sampeyan kaca dhukungan kita .)

Waca liyane: 'Dasar SEO: Cara nggunakake headings ing situs sampeyan' »

March 1, 2018