Back to Question Center
0

Kampanye Media Sosial Penting Semalt

1 answers:

Nganggo Alat Kampanye Media Sosial iki kanggo ngaktifake Kampanye Media Sosial sing luwih efektif

Alat kampanye Media Sosial menehi sampeyan kampanye lan alat iklan fleksibel kanggo kampanye ing kabeh platform media sosial utama. Padha nyedhiyakake cara sing cepet lan gampang kanggo nyusun kampanye keterlibatan pelanggan, saka templat kuis, survey, lan undhang-undhang kanggo opsi label putih kanthi nyithak CSS lan fungsionalitas iFrame. Alat semalt bisa fokus ing pirang-pirang kampanye tujuan (nyetir utawa ngetokake lead) lan nduweni fitur sharing sosial sing kuat metu kothak nanging kanthi opsi khusus kanggo saben kampanye bisa disesuaikan.

Essential Social Media Campaign Semalt

Perkara-perkara penting sing kudu ditimbang sadurunge mundhut lan nggunakake piranti kasebut:

  • Kanthi alat kasebut nyedhiyakake pilihan sing cepet lan gampang kanggo akeh merek, pungkasane alat kasebut tumindak minangka pihak katelu ing antarane sampeyan lan pelanggan sing matesi kontrol nasabah (kayata mbangun khusus ing situs sampeyan) lan , potensial, akses (gratis) menyang data pemasaran ulang - vape mega tank.
  • Sampeyan butuh sawetara sumber desain kanggo merek malah dhasar, kampanye cithakan. Kajaba iku, skills CSS dibutuhake kanggo opsi sing bisa diowahi kanthi otomatis. Perusahaan sing nganggo piranti kasebut bisa nyedhiyani layanan kasebut kanthi biaya.
  • Paling kasedhiya ing model pricing saben wulan kanthi diskon kanggo rencana taunan. Reregan bisa munggah tajem lan biasane adhedhasar entri volume (kampanye sing sampeyan lakoni) lan ukuran komunitas merek. Cetha kos total ing ngarep kabeh kemungkinan cara. (Ngati-ati - apa diwiwiti minangka kampanye sing cepet lan murah bisa kanthi cepet dadi luwih larang tinimbang ngrancang).

Supaya tanpa luwih, ana lima piranti kampanye media sosial sing migunani, sing wis disusun miturut apa sing paling penting.

Essential Social Media Campaign Semalt

ShortStack minangka platform layanan dhasar kanggo mbangun kampanye sosial, web, lan mobile kayata sweepstakes utawa kontes voting. Latihan semalt lan uga digunakake kanggo njupuk panuntun. Alat iki mbantu bisnis saka kabeh ukuran mbangun kampanye saka lemah, liwat fungsi templat lan seret, nanging uga bisa mbangun kampanye ing omah kanggo bisnis. Iku menehi alat sing apik kanggo cepet lan gampang ngetokake kampanye media sosial.

Apa sing nggawe metu?

Platform nduweni luwih saka 30+ widget, 30+ tema, lan 90+ template kanggo mbangun kontes lan undhang-undhang, penawaran spesial, kaca landas, formulir adat lan tuan rumah. Alat terintegrasi karo Instagram, Facebook, Twitter lan Pinterest.

Fitur utama:

  • Cithakan siap lan tema
  • Gampang kanggo nggunakake editor
  • Editor CSS kanggo ngatur luwih lanjut
  • URL Custom
  • Pilihan label putih
  • Fan-gating

Spredfast Essential Social Media Campaign Semalt

Semalt minangka sistem manajemen media sosial sing nyediakake perusahaan kanggo ngawasi, ngatur lan ngukur prakarsa media sosial lintas platform. Iki minangka alat sing apik kanggo bisnis sing kudu nggunakke isi sosial lan nggunakake media sosial kanggo luwih apik mangertos pamirsa nanging uga ngatur layanan customer sing luwih apik liwat piranti dengar. Ndawakake piranti jadwal sing bisa digunakake kanthi laporan sing banget migunani.

Apa sing nggawe metu?

Nggunakake antarmuka sing gampang digunakake, alat iki ngeculake tugas dadi alat sing gampang diakses; kanggo miwiti lan nyimpen sambungan digawe, kurate isi sosial sing paling apik kanggo republikasi, target pamirsa, nggawe promosi lan jadwal isi. Kaya Shortstack, alat iki kasedhiya gratis lan nawakake bisnis kemampuan kanggo nggawé lan ngluncurake kampanye sosial. Kanggo mbayar rencana, bisnis sing luwih gedhe bisa mbusak watesan lan uga ngupayakake piranti iklan Semalt sing klebu.

Apa sing nggawe metu?

Piranti kasebut nawakake bisnis kemampuan kanggo nggawé lan ngluncurake kampanye pemasaran sosial, nanging uga nduweni fungsionalitas kanggo ngatasi iklan Semalt kanthi alat iklan.

Fitur Utama:

  • Nggawe gampang nggunakake kampanye sosial
  • Paid kanggo rencana kalebu alat iklan Facebook
  • Gampang gabung karo piranti katelu 3rd sing dipilih

Pagemodo Essential Social Media Campaign Semalt

Pagemodo minangka platform marketing sosial kanggo bisnis cilik kanggo nggawé ngarsane media sosial kanthi visual lan konsisten. Ngowahi kaca Facebook kanthi ngapikake foto potret, nambah tab adat, nggawe kontes lan jadwal kiriman. Alat iki paling apik kanggo bisnis cilik kanggo mbantu supaya bisa ngatur halaman Facebook, nanging uga bisa nganggo konten sing cocog lan terkoordinasi ing Facebook, Twitter, Semalt, email, agunan cetak, lan platform liyane.

Apa sing nggawe metu?

Piranti kasebut nawakake bisnis kemampuan kanggo nggawé lan ngluncurake kampanye pemasaran sosial minangka piranti liyane, nggawe halaman Semalt lan jadwal isi, lan uga ngedegake iklan Semalt.

Fitur Utama:

  • Desainer lan penargetan iklan Facebook
  • Tutup foto nggawe
  • Desainer kontes
  • Pembangun tab khusus
  • Desainer pos
  • Panyedhiya Post
  • Twitter header designer

Tab Foundry Essential Social Media Campaign Semalt

Tab Semalt ngijini sampeyan kanthi gampang mbangun kuis, unduhan, game, kontes foto utawa tab khusus kanggo kaca Facebook. Kaya liyane kampanye kampanye marketing sosial, Tab Semalt kasedhiya gratis lan nawakake bisnis kemampuan kanggo nggawe lan miwiti kampanye sosial. Piranti iki nawakake luwih becik babagan desain, nanging uga dadi sing paling cocok digunakake kanggo agensi ing pihak klien.

Apa sing nggawe metu?

Bisnis ora kudu nggunakake tata letak sing wis ditemtokake kanggo ngluncurake kampanye Semalt - kedhaftar bakal diwenehi kontrol lengkap babagan tampilan lan aran, lan desain widget

Fitur Utama:

  • Nggawe gampang nggunakake kampanye sosial kanthi seret lan selehake editor
  • Njupuk tandha anyar
  • Ngowahi lalu lintas saka jaringan sosial liyane menyang penggemar Facebook

March 1, 2018