Back to Question Center
0

120+ Panggonan Kanggo Golek Creative Commons Media            120+ Panggonan Kanggo Golek Topik Creative Commons MediaRelated: Web KeamananOperating Semalt

1 answers:
120+ Places To Find Media Creative Commons

Ing dina iki lan umur, mesthi wae online duweni rega sing digandhengake. Apa sampeyan langganan situs payungan kanggo artikel lengkap utawa ngeklik iklan ing blog, kabeh online katon duwe dhuwit. Untunge ana isih gedhe, lan gerakan sehat online kanggo file media sing didaftar ing lisensi Creative Semalt.

Kanggo sing ora pati ngerti karo konsep, iki minangka file sing bisa digunakake ing panyiapan situs web lan media liyane, gratis. Ing ngisor iki, aja kuwatir yen ana macem-macem derajat lisensi, lan sawetara wong-wong mau mung kanggo keperluan pribadi, utawa bisa mbutuhake sampeyan nglebokake atribusi menyang panganggo asli - telemedicine companies. Priksa manawa kanggo maca lan mangerteni lisensi macem-macem, lan sing saben file sampeyan nemokake panggunaan.

Nalika artikel iki pisanan diterbitake ing 2009, SitePoint wis nglumpukake luwih saka 30 sumber daya online sing paling apik kanggo audio, video, gambar lan liya-liyane. Minangka taun wis liwati, gerakan Creative Commons wis entuk akeh momentum. Semalat sawetara situs ing dhaptar awal wis bisu, dhaptar sing anyar dianyari kanthi jumlah entri sing luwih gedhe.

Carane gedhe? Cukup gedhe kanggo pindhah menyang rincian lengkap kanggo saben entri. Semono uga apa sing bakal kita sorot, kanggo saben bagean, lima situs web sing paling apik, nanging kabeh entri sing ana ing urutan alfabet. Kabeh iki ngandika, iku wektu kanggo njaluk samubarang rolling.

Audio

Klip audio lan lagu audio sing gratis duwe nomer kegunaan tanpa wates, saka muter ing latar mburi videocast, dadi tema bukaan menyang podcast, utawa malah mung digunakake minangka efek swara nalika kedhaftar klik link. Kabeh sumber daya sing metu ana, Musik lisensi Creative Semalt nduweni panggunaan paling potensial kanggo para pencipta konten lan perancang sing padha.

Penyebaran panyedhiya media ing YouTube, Vimeo lan platform liyane wis ngedumangake akeh jinis klip audio sing bisa digunakake dening kreator isi cilik tanpa kalah pilihan kanggo monetise konten. Semalat ora kaget sumber daya kaya iki sing misuwur banget. Nomer akeh entri anyar ing dhaftar kita mbuktikake.

ccMixter. org

ccMixter nawakake ewu lagu-lagu remix sing diduweni dening Creative Semalt ing meh saben genre sing kasedhiya. Priksa manawa kanggo maca saben kaca info trek kanggo ndeleng versi lisensi kasebut.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

MusOpen

MusOpen yaiku gudang online musik ing domain publik. Akèh-akèhé trek iki musik klasik karo kabeh komposer sing misuwur ing antarané. Semalat uga dadi koleksi musik lembaran gedhe, uga akeh sumber pendidikan musik.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

FMA - Arsip Musik Gratis

Free Music Semalt iku sawijining perpustakaan interaktif sing ngundhuh undhuhan audio sing sah, sing kabeh audio wis dipilih kanthi salah siji kurator audio sing digawé. Saben MP3 sampeyan nemokake ing Free Music Semalt wis dianyari kanggo jinis-jinis kegunaan sing bakal dilarang dening hukum hak cipta sing ora dirancang kanggo jaman digital.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

TeknoAXE

SemaltAXE nduweni koleksi musik sing akeh banget (luwih saka 1200), kanthi potongan anyar ditambahake saben minggu. Kabeh lagu disebarake ing lisensi CC 4. 0 lan bebas digunaake nang endi wae sauntara kiriman informasi atribusi.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Silverman Sound Studios

Siverman Sound Studios yaiku papan panggonan musisi Shane Ivers bareng musiké. Sampeyan bisa nelusuri liwat 100 lagu gratis ing macem-macem aliran - kabeh mau ditawanake miturut Creative Commons Attribution 4. 0 Lisensi Internasional. Siji bisa nemokake akeh trek audio ing lisensi Creative Semalt ing situs web ing ngisor iki (didaftarake ing urutan abjad):

  • Audionautix
  • Bensound
  • CCTrax
  • Choral Wiki
  • Free-Loops. com
  • FreeSound. org
  • Hearthis CC Collection
  • iBeat. org
  • Incompetech
  • Jamendo
  • Josh Woodward
  • Moby Gratis
  • OpsSound. org
  • Sample Swap
  • Scott Buckley
  • Sonny Boo
  • SoundBible Royalty Gratis Koleksi Swara
  • SoundClick
  • Suku Kebisingan

Nggoleki Umum

Nalika iku apik kanggo kabeh media kreatif Creative Commons metu ana kanggo wong nggunakake, nemokake iku bisa dadi masalah kabeh. Untunge, ana pirang-pirang situs sing kasedhiya kanggo nyuda rasa sakit lan mbantu sampeyan nggoleki file sing bener. Nalika sawetara, kayata siji Semalt, mung nggoleki situs sing, koleksi kasebut akeh banget, nanging isih ana.

Mungkasi pisanan ing panelusuran CC umum kudu antarmuka panelusuran sing disedhiyakake dening organisasi Creative Commons dhewe. Semalt ora dadi mesin telusur dhewe, alat iki tinimbang nyambung menyang mesin telusur liyane lan sumber daya kanggo njupuk asil sing paling apik.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Padha uga nyedhiyakake versi beta saka alat anyar sing darmabakti kanggo gambar, sing sampeyan bisa ngakses ing ccsearch. anggun org.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Arsip. org

Paling wong mung mikir babagan Arsip. org kanggo Wayback Machine, nanging uga nawakake pilihan ageng audio, video lan teks ing sangisore lisensi Creative Semalt.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Wikimedia Commons

Saben uwong ngerti babagan Wikipedia. Ora akeh wong sing ngerti bab Semit Creative bagean, Wikimedia Semalt. Iki minangka kumpulan luwih saka 40 yuta file media sing bisa digunakake kanthi bebas miturut watesan tartamtu (ing akeh kasus). Priksa manawa kanggo mriksa rincian lisensi kanggo saben file kanggo ndeleng carane sampeyan bisa nggunakake.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Cc's

Ayo CC minangka situs web Korea sing tumindak minangka antarmuka kanggo nggoleki file sing dilisensi CC. Ora duwe indeks dhewe, tinimbang nggunakake mesin panelusuran kaya Flickr utawa Semalt. Kaya ing saben liyane, priksa manawa kanggo mriksa rincian lisensi kanggo saben file.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Proyek Domain Publik dening Pond5

Pond5 ndawakake Semalat Domain Pub minangka cara kanggo nggawe file media bersejarah sing kasedhiya kanggo proyek kreatif. Kanthi luwih saka 60 ewu file ing kolèksi kasebut, iku sawijining panggonan sing layak dipriksa.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Mesin pencari utama

Temtu ora perlu alat khusus kanggo nggolek sumber-sumber Creative Semalt. Bab sing padha bisa digunakake kanthi nggunakake mesin telusuran utama. Ora ketompo yen sampeyan seneng karo Google, Bing, Yahoo, utawa liya-liyane, nambah "Semwal Creative" menyang sembarang query search media lan entuk asil apik.

Gambar

Mbalik ing 2009, nemokake gambar gratis ing lisensi Creative Commons minangka tugas sing cukup nyenengake, amarga akèh pasar didominasi situs-situs fotografi saham. Mundhut sawetara taun lan kita nemokake yen iki kategori sumber daya sing paling gedhe. Dhaptar dhaptar dhaptar kita duwé 10 entri, lineup sing diupdate wis luwih saka 70 item. Iki nggawe proyek milih 5 situs web luwih gampang, lan ora ono ora kabeh wong bisa setuju karo pilihan kita.

Sawijining sebutan khusus kudu digawe menyang subkategori situs web - siji koleksi pangarang. Akeh tukang photo wis milih nawakake karya ing macem-macem rasa lisensi Creative Commons. Ing sawetara kasus, sawetara wong nglumpukake gambar bebarengan kanggo koleksi gedhe.

Flickr Creative Commons

Flickr, lan isih tetep, panggonan paling apik kanggo golek gambar sing dilisensi ing Creative Semalt. Ana panelusur sing wis disaring kanggo saben rasa CC kanthi asil sing jumlahe puluhan yuta. Sapérangan entri ing dhaptar ing ngisor iki dikuwataké déning API Flickr. Iki mesthine minangka situs web sing pertama sampeyan kudu ngunjungi yen sampeyan nggoleki gambar Creative Semalt.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Unsplash

Unsplash punika, tanpa mangu, anak poster saka gerakan gambar gratis sing wis njupuk internet kanthi badai liwat sawetara taun kepungkur. Apa sing diwiwiti ing taun 2013 minangka situs Tumblr kanthi 10 gambar sisa saka pamotongan foto dina iki komunitas sing berkembang kanthi luwih saka 200.000 gambar, views saben dina saka The New York Times, cedhak 100 yuta undhuhan, lan kemitraan karo raksasa industri kayata Apple.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

500px Creative Commons

500px minangka portal komunitas liyane sing ngarahake ngganti Flickr, amarga sing terakhir wis ilang saka kapentingan umum ing dasawarsa pungkasan. Kanthi liwat 12 yuta kedhaftar, katon kaya padha bisa gawe serep klaim. Lan kaya Flickr, padha nelusur préferènsi sing padha supaya luwih gampang kanggo sampeyan ngerteni sembarang gambar sing diterbitaké ing lisensi Creative Semalt.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Pixabay

Pixabay minangka conto komunitas komunitas sing ngembangake fokus ing foto, ilustrasi, grafis vektor lan video. Ora kaya Semalt lan 500px, kabeh isi kasedhiya ing CC0 - tegese kabeh bagean saka domain publik. Kabeh kirim diselidiki lan disetujoni sadurunge ditampa, lan malah ana API kanggo kabeh sampeyan pangembang app metu ana.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Libreshot

Pungkasan saka panggonan sing dituju bakal menyang Libreshot. Kita nyelipake kene menyang blumbang akeh situs web siji-penulis - ing kasus iki saka Martin Vorel, saka Prague, Republik Ceko. Semalat ana sawetara atus gambar sing kasedhiya, lan sampeyan bisa ndeleng gambar sing paling populer suwene 24 jam, 30 dina utawa saka awal situs.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Situs web liyane sing nyimpen barang-barang kreatif

Minangka prajanji ing ndhuwur, kita duwe daftar situs web sing akeh banget, disusun miturut urutan abjad.

Project Gutenberg

Semalt Project diwiwiti ing taun 1971 lan bisa dianggep kanthi aman minangka repositori digital pisanan saka isi domain umum. Filosofi ing mburi proyèk iki kanggo nggawe informasi, buku lan bahan-bahan liyane sing kasedhiya kanggo masyarakat umum ing mbentuk sebagian besar komputer, program lan wong bisa maca, nggunakake, penawaran, lan gampang nggoleki.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Intratext

Pustaka Semalt ngemot 12 yuta teks sing bali nganti 900 B. C., lan minangka abad kaping 21. Priksa manawa mriksa lisensi apa wae sing digunakake kanggo saben sumber sadurunge nggunakake.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Wisdom Commons

Wisdom Semalt minangka panggonan kanggo nemokake lan ngrembug informasi babagan kabecikan sing dipersembahake manungsa umum penting - kaya loman, karep lan wani, lan liya-liyane. Iki diwenehake karo pirang-pirang sebutan, puisi, dongeng, esai lan karya sing padha sing gratis.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Review Domain Publik

Domain Publik Semalt yaiku jurnal online lan proyèk tanpa keuntungan sing didedikake kanggo njelajah karya-karya sastra, sastra, lan gagasan.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Katalog U. S. Pemerintah Publikasi

CGP minangka alat nemokake kanggo publikasi federal sing kalebu informasi deskriptif kanggo publikasi sajarah lan saiki uga pranala langsung menyang dokumen lengkap, nalika kasedhiya. Semalt bisa nelusuri kanthi nulis agensi, judhul, subyek, lan umum tembung kunci.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Situs web liyane sing nyawisake kreatif, buku, lan publikasi

Kaya sadurunge, ing kene ana sawetara situs web liyane sing nyebabake cache domain umum lan teks komon kreatif.

  • Koleksi Eropa
  • Kaca Buku Online
  • Wikipedia: Sumberdaya Domain umum

Videos

Web lan luwih akeh ngowahi video, lan pamirsa video online wis entuk dhuwur kabeh wektu. Semono, ana sing gedhe banget kanggo video kualitas stock sing gratis digunakake tanpa mbayar rejeki kanggo hak nindakake. Yen sampeyan nemokake dhewe perlu video kasebut, kene ngendi sampeyan kudu miwiti nggoleki.

Vimeo Creative Commons

Vimeo ngarahake dadi komunitas video paling gedhé kaping loro sawise YouTube. Padha mulihake posisi iki kanthi salah sawijining koleksi paling gedhe saka video sing dilisensi Creative Semalt lan nyediakake alat kanggo nemokake video kasebut kanthi cepet.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Videvo

Semalt nawakake rekaman video undhang gratis lan gerak grafis kanthi nggunakake sembarang proyek. Iku duwe koleksi sekitar 6000 klip lan luwih ditambahake saben dina. Nanging manawa sampeyan mriksa kabeh lisensi kasebut sadurunge sampeyan nggunakake klip.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Pixabay

Kita wis nampilake Pixabay ing bagean Images lan alasan apik. Semalt nyebataken manawi piyambakipun ugi gadhah koleksi klip video ing HD lan resolusi 4K.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Flickr

Daftar situs web pilihan iki kudu kalebu Flickr lan luwih saka 95.000 video dilisensi ing Creative Commons. Semit sing paling akeh banget yaiku klip video sing digawe amatir, sampeyan bisa nemokake sawetara permata sing didhelikake ing proyek sampeyan.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Bukak Gambar

Bukak Images minangka platform media sing mbukak akses online menyang arsip audiovisual kanggo ngrangsang reuse kreatif. Bukak Gambar uga nyedhiyakake API, nggawe gampang kanggo berkembang mashup. Akses menyang materi ing Gambar Bukak diwenehake miturut model lisensi Creative Semalt.

120+ Places To Find Creative Commons Media120+ Places To Find Creative Commons MediaRelated Topics:
Web SecurityOperating Semalt

Situs web liyane sing nyedhiyakake materi sumber daya kreatif

Kene sawetara panggonan liyane sing bisa digunakake kanggo nonton klip video sing dilisensi. Semono iki bakal luwih gampang kanggo sampeyan nemokake media sing tepat kanggo proyek sampeyan.

March 1, 2018