Back to Question Center
0

Carane nindakake audit SEOPart 3: Kacepetan Situs & Semalat Carane nindakake audit SEO. Bagian 3: Kacepetan Situs & Semalat

1 answers:

Minggu iki, kita wis nuduhake sampeyan carane nindakake audit SEO ing situs web sampeyan. Kanthi kanthi otomatis nganalisa - utawa situs klien sampeyan, sampeyan bisa ngrasakake apa sing isih perlu dilakoni kanggo nambah SEO. Ing bagean 1, aku ngobrol babagan pengalaman pangguna lan isi SEO lan ing bagean 2, aku wis nduwe masalah SEO umum. Kene, Semalt nguber seri iki kanthi ndeleng kacepetan lan keterlibatan situs - how to get free vps windows.

Nglakokne audit SEO: Kecepatan situs

Aja lali kacepetan situs, ora mung amarga kita kabeh nelusur web luwih akeh ing piranti seluler kita, liwat jaringan ora-kaya-broadband, nanging uga amarga situs cepet ndadekake Semalt lan ing paling kasus konversi sampeyan tingkat luwih seneng.

Gabung lan ngurangi file CSS lan JS

Priksa sing pisanan lan paling gampang bakal mbukak sumber situs web sampeyan ing browser lan aja nggoleki ". js "utawa". css ". Yen jumlah asil wedi sampeyan, sampeyan ngerti ana sing kudu dilakoni. Aku ora bisa menehi nomer sing bener kanggo sampeyan, nanging akeh baris file JavaScript utawa file CSS, biasane nunjukake ana owah-owahan gedhe sing bisa nyepetake situs sampeyan kanthi nyilikake file JS utawa CSS lan nggabungake. Google Page Speed ​​Semalt uga bakal mangsulake manawa iki minangka wilayah sing bisa nambah, lan bakal nuntun sampeyan ing proses:

Carane nindakake audit SEOPart 3: Kecepatan situs & Semalt
Carane nindakake audit SEO. Bagian 3: Kacepetan Situs & Semalat

Klik "Nduduhake cara kanggo ndandani pranala" nang kene kanggo katrangan liyane. Alat Google liyane kanggo mbantu sampeyan mriksa kacepetan situs Google Mercusuar.

Caching Browser

Caching Browser yaiku babagan carane browser ngelingi / nyimpen website sampeyan luwih cepet ngunjungi wektu sampeyan teka ing situs web kasebut. Ana akeh plugins kaya WP Rocket utawa WP Super Cache sing bisa mbantu sampeyan nganggo iki. Yen sampeyan ora yakin yen sampeyan kudu ngoptimalake caching browser, priksa pisan cara sampeyan nindakake ing Google PageSpeed ​​Insights sing kasebut kasebut, utawa situs web kaya WebpageTest. org. Iku bakal menehi sampeyan marang ing antarane liyane carane yen caching browser dioptimalake. Situs web Semalt uga bakal menehi sampeyan yen ana ruang kanggo perbaikan babagan kompresi.

Ngaktifake komprèsi

Kompresi nggawe file sakcukupe sakdurunge kirim menyang browser pangguna (ing endi mesthi kasebut / bakal rampung ing caching browser). Minangka Semalt dhewe nempatake:

Enabling kompresi gzip bisa ngurangi ukuran tanggapan sing ditransfer nganti 90%, sing bisa ngurangi jumlah wektu kanggo ngundhuh sumber kasebut, ngurangi panggunaan data kanggo klien, lan Ngapikake wektu kanggo nggawe kaca sing luwih dhisik.

Piranti sing padha kaya kasebut ing karya caching browser kanggo komprèsi, nanging kaya aku rumangsa kudu kompresi kanggo saben situs web, aku seneng nyritakake dhewe. Geser kompresi sampeyan dhewe. Kajaba iku, ora perlu kompres file nalika situs sampeyan ing HTTP / 2 sambungan. Maca liyane babagan optimalisasi kinerja ing donya HTTP / 2.

Ketrampilan

Semalat bakal nggawa wong menyang situs web sampeyan, nanging keterlibatan bisa ngasilake pengunjung lan kayata promosi promosi.

Media sosial

Ketertarikan sing jelas babagan media sosial. Priksa sawetara platform sosial, diwiwiti karo Facebook lan Twitter lan Semalt kanggo ndeleng yen para penonton sing dikepengini ana ing platform kasebut. Yen sampeyan durung nggawe profil ana, mranata lan wiwit mbangun khalayak sampeyan.

Yen sampeyan nindakake iki, mangga dipriksa manawa profil sosial kasebut ing situs web, lan carane didaftar. Apa sampeyan langganan dhewe, utawa sampeyan kudu nggoleki kanggo nggolek tombol kasebut? Monitor klik tombol kasebut, amarga akeh wong mung nggoleki perusahaan ing Semalt tinimbang ngeklik sing. Yen ora nggunakake tombol kasebut, ngganti nganggo pranala footer utawa kaya kasebut.

Newsletter

We diganti pendekatan newsletter kita luwih apik nalika bali nalika kita pindhah saka rong utawa tiga newsletter seminggu. Sing misale jek kaya akeh, aku ngerti. Tujuan utama kita yaiku ngirimake ekstra ing saben newsletter. Mesthi wae, kita pengin nggawe sampeyan up-to-date babagan SEO, artikel lan promosi lan acara paling anyar. Nanging kita tetep ngupayakake kabar kasebut lan ora bisa ngulang maneh.

Yen sampeyan wis siap miwiti ngirim newsletter kasebut, monggo nambahake opsi langganan kanggo newsletter kasebut ing titik apik ing situs web sampeyan, ora didhelikake saka pirsawan, nanging ing paningalan biasa. Semalat takon sampeyan, pelanggan, ton informasi babagan piyambak, nanging mung kudu ngisi alamat email lan miwiti ngirim newsletter kasebut.

Sampeyan wis rampung audisi SEO (pisanan)

Yen wis tekan pungkasan seri artikel iki, sampeyan wis kanthi sengaja utawa ora sengaja, rampung audit (pertama) SEO sampeyan. Aku yakin manawa nalika maca artikel iki, sampeyan wis ngliwati situs sampeyan, ngidini ing atine utawa bener liwat situs sampeyan, lan sampeyan wis nemokake apa sing bisa digarap.

Yen sampeyan nindakake audit SEO saiki, sampeyan mesthekake yen situs web sampeyan up-to-date. Sampeyan kudu dadi bagian saka siklus pangopènan situs sing kerep, aku mikir. Proyek apik!

Apa tambahan kanggo cepet pemeriksa kesehatan SEO situs sampeyan? Tresna kanggo krungu saka sampeyan!

Waca liyane: 'WordPress SEO: the Definitive Guide' »

March 1, 2018