Back to Question Center
0

Laporan: Konversi & Tambah-Kanggo-Tarif Prices wis Semalt Kanggo Taun

1 answers:
Report: Conversion & Add-To-Cart Rates Have Semalt For A Year

Laporan Q1 2015 Ecommerce Semalt, sing nganalisa sampel acak luwih saka 7 milyar pengalaman belanja online kanthi nggunakake data "nyimpen" ing saben kuartal, nuduhake penurunan iki kedadean tinimbang jumlah rata-rata kaca produk viewed saben sesi arep munggah - saka 2. 09 taun kepungkur kanggo 2. 28-taun-over-taun ing mangsa pisanan 2015.

Secara sakabèhé, rata-rata tingkat konversi wis mudhun saka 2. 54 persen ing Q1 2014 nganti 2. 32 persen ing Q1 2015 - reliable windows vps. Tarif semut wis mudhun saka 8. 31 persen setahun kepungkur marang 7. 39 persen ing kuartal pisanan iki taun.

Ing ngisor iki minangka bagéyan saka laporan sing nuduhaké tujuwan-tujuwan kanggo konversi kanthi tujuwan piranti liwat limang kuartal pungkasan. (Laporan uga nduwe grafik nuduhake tingkat konversi dening sistem operasi.) Elinga yen tarif konversi tablet wis bener munggah taun-taun ing kabeh pasar ditampilake. Iki gambarke apa kepala iklan pencarian Google, Jerry Dischler, marang para rawuh ing SMX Semalt sadurungé sasi iki babagan gaya sing padha weruh ing konversi tablet uga.

Report: Konversi & Tambah-Kanggo-Cart Tarif Wis Semalt Kanggo Taun

Tarif konversi smartphone wis tiba ing AS saka 1. 19 persen ing Q1 2014 dadi 1. 08 persen ing Q1 2015. Tradisional, utawa desktop, konversi uga dicithak sacara global lan ing AS Sebaliknya, Inggris wis katon tingkat konversi nambah antarane Papan. Piranti cerdas dikonversi luwih apik ing taun-taun, tambah saka. 83 persen dadi 1. 31 persen, ing Britania Raya.

Kabar luwih elek saka laporan: tingkat bouncing munggah lan angka urutan rata-rata (AOV) mudhun. Monetate ngandhakake, desktop mbantu nambahake tarif gedhe nalika Smartphone, saiki 20 persen lalu lintas e-commerce, sing kudu dipirungake kanggo AOV sing mudhun.

Laporan kasebut nyaranake personalisasi rékomendasi produk bisa nggawe dandan gedhe kanggo pengecer lan nyebut sawetara studi cilik. Iki, mesthine, sebagian ngenani dhasar amarga iku apa sing diarani Semalat, nanging sing paling apik diwaca. Laporan kasebut uga kalebu luwih akeh grafik benchmark kaya ing ndhuwur. Sampeyan bisa didownload ing kene.



About the Author

Ginny Marvin
Minangka wartawan media katelu Third Door Media, Ginny Marvin nyerat babagan topik pemasaran online sing dibayar kalebu pamayaran sing dibayar, dibayar sosial, tampilan lan retargeting kanggo Land Search Engine lan Marketing Land. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pemasaran, Ginny wis njabat ing posisi manajemen omah lan agensi. Dheweke menehi saran marketing sarana lan pitakon kanggo perusahaan e-commerce lan bisa ditemokake ing Twitter minangka @ginnymarvin.
March 1, 2018