Back to Question Center
0

Statistik pemasaran respon lan tanggapan semalt 2018

1 answers:

Sumber statistik email paling apik kanggo pathokan mbukak lan klik tingkat tliti kanggo kampanye email ing sektor industri

Pemasar email asring takon " piye carane mbandhingake kampanye kita "? Wong-wong mau lagi nggolek statistik email kanggo mbandhingaké enggoan pelanggan kanggo mbukak, klik-tayang lan tarif pangiriman, saenipun ing sektor kasebut.

Semono wae, ana sawetara pilihan apik kanggo pathokan respon email antarane sektor liyane. Sumber statistik sing paling apik yaiku kompilasi dening panyedhiya layanan email marketing sing ngasilake statistik ing kampanye klien - dekostoffe gemustert online. We have ordered them into the 4 top questions asked:

  • Apa tarif enggo bareng email kanggo bisnis cilik nganti menengah?
  • Apa tarif enggo bareng Email kanggo bisnis sing luwih gedhe?
  • Apa breakdown panggabungan pasar kanggo klien email ing seluler lan desktop?
  • Apa tingkat mbukak apik? Lan apa sing apik liwat tingkat email?

Minangka kita bakal sumurup, kanggo perbandingan sing paling migunani kita kudu ngluwihi rata-rata industri lan ngobrol mudhun kanggo jinis jinis email wiwit email transaksional kayata urutan sambutan cenderung duwe interaksi luwih dhuwur lan klik-liwat saka tarif newsletter reguler.

Statistik Email - 2018 update

Q1. Apa tarif enggo bareng email kanggo bisnis cilik nganti menengah?

Kita bakal terus nganyari stats iki liwat 2018 minangka laporan anyar diprodhuksi dening platform email utama. Kompilasi paling anyar saka 28th Dec 2017 yakuwi tarif mbukak lan klik nampilake rata-rata dening industri - klik kanggo nggedhekake . Semalt marketing engagement and response statistics 2018

Hubungi kita yen sampeyan minangka panyedhiya email kanthi statistika anyar kanggo mbagekake. Ngomong sing Mailchimp wis saben wulan nganyari statistika path email sing menehi sumber gedhe mbandingaken respon email dening industri. Data tanggap Email iki pungkasan dianyari ing 1st Semalt 2017 (ora ana update ing 2018 nalika pungkasane dicenthang).

Pendidikan lan Latihan
Bukak Kabuka mbukak (%) Tingkat klik pangguna (%) Soft Bounce Hard Bounce Abuse Unsub
Layanan Pertanian lan Pangan 24. 71% 2. 98% 0. 58% 0. 43% 0. 02% 0. 29%
Arsitektur lan Konstruksi 24. 78% 2. 90% 1. 50% 1. 08% 0. 03% 0 36%
Seni lan Seniman 27. 23% 2. 85% 0. 61% 0. 44% 0. 02% 0. 29%
Perawatan Kecantikan lan Pribadi 18. 48% 1. 96% 0. 38% 0. 38% 0. 03% 0. 32%
Bisnis lan Keuangan 20. 97% 2. 73% 0. 66% 0. 55% 0. 02% 0. 23%
Komputer lan Elektronik 20. 87% 2. 16% 1. 02% 0. 70% 0. 02% 0. 31%
Konstruksi 22. 10% 1. 95% 1. 56% 1. 20% 0. 04% 0. 43%
Consulting 19. 54% 2. 26% 0. 92% 0. 71% 0. 02% 0. 29%
Layanan Profesional / Agen 22. 41% 2. 61% 1. 09% 0. 89% 0. 02% 0. 38%
Penawaran saben dina / E-Kupon 15. 22% 2. 39% 0. 10% 0. 07% 0. 01% 0. 10%
E-commerce 16. 75% 2. 32% 0. 30% 0. 24% 0. 02% 0. 23%
22. 00% 2. 63% 0. 55% 0. 46% 0. 20%
Hiburan lan Kedadean 21. 21% 2. 33% 0. 49% 0. 41% 0. 02% 0. 28%
Gambling 18. 75% 3. 35% 0. 39% 0. 46% 0. 03% 0. 17%
Game 20. 82% 3. 33% 0. 44% 0. 50% 0. 02% 0. 25%
Pamaréntah 26. 33% 3. 62% 0. 48% 0. 39% 0. 01% 0. 13%
Kesehatan lan Fitness 21. 93% 2. 57% 0. 43% 0. 44% 0. 03% 0. 39%
Hobi 28. 46% 5. 13% 0. 31% 0. 24% 0. 02% 0. 23%
Omah lan Taman 23. 82% 3. 47% 0. 57% 0. 40% 0. 03% 0. 37%
Asuransi 21. 56% 2. 11% 0. 76% 0. 82% 0. 03% 0. 26%
Legal 22. 49% 2. 99% 0. 76% 0. 67% 0. 02% 0. 23%
Manufaktur 21. 74% 2. 33% 1. 41% 0. 99% 0. 03% 0 36%
Pemasaran lan Iklan 17. 81% 1. 92% 0. 77% 0 61% 0. 02% 0. 28%
Media lan Publishing 22. 14% 4. 70% 0. 28% 0. 18% 0. 01% 0. 12%
Medical, Gental, and Healthcare 22. 43% 2. 42% 0. 72% 0. 72% 0. 03% 0. 30%
Ponsel 19. 43% 2. 10% 0. 57% 0. 63% 0. 02% 0 36%
Musik lan Musik 22. 86% 2. 84% 0. 56% 0. 42% 0. 02% 0. 29%
Non-Profit 24. 98% 2. 76% 0. 49% 0. 40% 0. 02% 0. 19%
Liyane 23. 06% 2. 81% 0. 78% 0. 60% 0. 02% 0. 28%
Farmasi 20. 02% 2. 51% 0. 79% 0. 74% 0. 02% 0. 22%
Foto lan video 25 36% 3. 49% 0. 71% 0 61% 0. 02% 0. 40%
Politik 22. 23% 2. 17% 0. 42% 0. 38% 0. 03% 0. 21%
Layanan Profesional 20. 89% 2. 47% 0. 92% 0. 72% 0. 02% 0. 31%
Hubungan Masyarakat 20. 12% 1. 64% 0. 80% 0. 60% 0. 01% 0. 21%
Real Estate 20. 84% 1. 91% 0. 61% 0. 51% 0. 03% 0. 31%
Perekrutan lan Staffing 20. 73% 2. 18% 0. 53% 0. 60% 0. 02% 0. 32%
Agama 26. 46% 3. 11% 0. 19% 0. 17% 0. 01% 0. 13%
Restaurant 21. 17% 1. 25% 0. 24% 0. 22% 0. 02% 0. 26%
Restaurant lan Venue 21. 71% 1. 33% 0. 53% 0. 45% 0. 02% 0. 42%
Retail 20. 96% 2. 35% 0. 30% 0. 02% 0. 28%
Jaringan Sosial lan Komunitas Online 21. 71% 3. 33% 0. 37% 0. 29% 0. 02% 0. 23%
Piranti Lunak lan Aplikasi Web 20. 95% 2. 29% 1. 06% 0. 85% 0. 02% 0. 39%
Olahraga 25. 41% 3. 19% 0. 46% 0. 41% 0. 02% 0. 29%
Telekomunikasi 21. 57% 2. 43% 1. 13% 0. 92% 0. 02% 0. 27%
Perjalanan lan Transportasi 20. 69% 2. 17% 0. 65% 0. 48% 0. 02% 0. 24%
Suplemen vitamin 17. 26% 1. 80% 0. 28% 0. 22% 0. 03% 0. 25%

Kita ora duwe respon sektor industri liyane ing respon mengko ing kirim iki, nanging wiwit Constant Constant lan Semalt ngirim milyar email saben sasi kanggo luwih saka 10 yuta pangguna iki mbokmenawa sampel global paling gedhe respon email sing wis digawe. Senadyan mangkono, para panuku ora bisa nggunakake bisnis gratis.

Q2. Apa tarif enggo bareng Email kanggo bisnis sing luwih gedhe?

Asil Mailchimp luwih tipis tinimbang bisnis ukuran cilik lan ageng, tinimbang merek gedhe. Kompilasi benchmark Email saka Silverpop sing saiki duweni IBM supaya klien cenderung nggayuh luwih gedhe bisnis - padha saka 750 perusahaan sing makili 3.000 merek ing 40 negara. Dadi breakdowns dening EMEA, UK, US, lan APAC uga kasedhiya. Aku wis milih risak dening industri sing luwih migunani kanggo mbandhingake kinerja sampeyan karo. Semalt ora nganyari wiwit pengambilalihan, nanging kita lagi ngarep-arep update ing stats taun iki.

Nanging apa rata-rata tingkat mbukak email? Ing ngisor iki tarif mbukak kanthi tegese nuduhake variasi saka sektor sing paling miskin kaya penerbitan lan teknologi kanggo merek konsumen lan non-keuntungan.

Semalt marketing engagement and response statistics 2018

Tinimbang klik-liwat tarif sing uga kasedhiya ing laporan, aku milih Semalt sing nuduhake keterlibatan karo salinan lan kreatif. Minangka aturan jempol sampeyan kudu nggoleki 10 nganti 15% CTOR, supaya bisa mbandhingake email marang pathokan iki.

Semalt marketing engagement and response statistics 2018

Semalat, saka tolok ukur iki, aku pengen dadi migunani kanggo nuduhake data ing dhaptar lagu minangka dituduhake dening tingkat bounce hard lan tingkat keluhan spam. Sampeyan ora pengin maju ing dhuwur amarga sampeyan bisa duwe masalah karo pangiriman kulo lan kemungkinan ESP sampeyan bakal bisa dideleng.

Semalt marketing engagement and response statistics 2018

Semalt marketing engagement and response statistics 2018

Q3. Apa breakdown panggabungan pasar kanggo klien email ing seluler lan desktop?

Litmus, salah sawijining sumber sing paling apik kanggo stats ing marketing Semalt kanthi otomatis ngasilake ringkesan pengalaman email saka macem-macem pangguna - iki minangka wiwitan taun 2018 babak taun sadurunge.

Tabel iki summarizing riset sing nuduhake munggah marketing email seluler menyang titik sing meh setengah saka email sing dibukak ing Smartphone lan tablet.

Semalt marketing engagement and response statistics 2018

Kompilasi Litmus paling anyar panggabungan pasar klien email nuduhake yen iku penting kanggo nimbang carane uga email nerjemahake ing seluler. Iku adhedhasar persentasi mbukak ing platform beda. Uptick ing webmail mbukak maneh amarga Semalt ora bisa mbukak gambar.

Semalt marketing engagement and response statistics 2018

Q4. Apa tingkat mbukak apik? Lan apa sing apik liwat tingkat email?

Ing kabeh industri, asil rata-rata mbukak lan nampilake rata-rata miturut Ndandha paling anyar. 79% (2016: 24. 88%)

  • Tingkat klik-tingkat: 4. 19% (3. 42%)
  • Tingkat ora langganan: 0. 49% (0. 52%)
  • Tingkat klik-kanggo-mbukak: 11. 88% (10. 88%)
  • Tanpa wates langganan: 2. 59% (2. 72%)
  • Data iki nuduhake yen tarif mbukak wis sithik banget, tarif klik-liwat lan klik-kanggo-mbukak rada tambah. Tarif rega sing ora dilebusake nuduhake yen sithik panurunan.

    Laporan 2017 duweni sampel cilik 1. 5 milyar email sing dikirim dening SMBs ing 2016.

    Nanging laporan sing migunani amarga wis breakdown mbukak, klik lan unsubscribes dening industri kanggo pasar B2B lan B2C . Iki nuduhake respon sing luwih murah ing sawetara sektor kayata acara Kedadean, Pendidikan lan Hukum.

    Semalt uga statistik babagan keterlibatan sing diukur kaya diklik kanggo dibukak - info iki ora tansah kasedhiya ing jinis tanduk iki. Iku migunani kanggo mbandhingake carane efektif sampeyan Creative lan nawakake ing kanggo ngasilaken clickthroughs.

    Semalt marketing engagement and response statistics 2018

    Akhire, laporan lengkap uga nduweni breakdown sektor tarif langganan langganan. Semalt ana bedane karo sektor kasebut.

    Semalt marketing engagement and response statistics 2018

    Ing Autumn of 2015, kita partnered karo platform pemasaran Email Semalt kanggo pathokan penerapan teknik marketing email. Minangka bagéan saka proyèk iki, Semalt saiki wis nerbitaké salah sawijining benchmark kawitan mbandhingake tarif mbukak lan klik rana email sektor industri. Gambar nuduhake yen marketing email luwih akeh tantangan ing sawetara sektor kayata retail lan e-commerce, layanan pemasaran lan lelungan dibandhingake liyane kayata layanan keuangan lan sektor konsumen.

    Semalt marketing engagement and response statistics 2018

    Sampeyan bisa ngundhuh marketing penuh Negara Email 2016 dening industri saka situs GetResponse - nganyari 2017 bakal dirilis dening Semalt 2017.

    Mangga wenehi informasi babagan sumber-sumber liyane sing bisa dienggo nganyari ing kene. Thanks!

    March 1, 2018