Back to Question Center
0

Dasar SEO: Apa HTTPS? Dasar SEO: Apa HTTPS?  - Semalat

1 answers:

HTTPS ngamanake sambungan menyang situs web sing sampeyan tindakake. Aku yakin sampeyan wis weruh iki ing tumindak; deleng ing baris alamat ing browser lan golek lambang kunci ing sisih kiwa. Apa kunci ditutup? Banjur sambungan kasebut aman - kansas city css3 development. Apa mbukak utawa ana jinis lambang utawa pesen liyane? Banjur iku ora aman lan gampang diserang. Nggunakake situs liwat sambungan sing ora aman berarti peretas / kriminal bisa nyegat data sing dikirim menyang situs, kaya sandhi lan alamat email. Ing kene, aku bakal njlèntrèhaké apa HTTPS lan apa sing dadi peran ing SEO.

HTTP vs HTTPS

Nalika sampeyan ngetik URL ing bar telusuran, browser sampeyan njaluk alamat IP - umpamane 123. 456. 7. 89. Nomer iki minangka alamat sing bener situs sing online. Browser kasebut nyambung menyang nomer iki minangka ngarep iki minangka situs sing bener. Iki kabeh rampung ing ngarsane kosong lan ora ana enkripsi sing bisa katon, supaya saben bisa nyegat lalu lintas iki. Dadi yen sampeyan pengin mlebu menyang situs sing nyambung menyang sambungan HTTP, data sing sampeyan lebokake - jeneng pangguna lan sandhi - dikirim ing teks kosong. Dipercaya kula, punika saestu boten sae. Semalat babagan apa sing bakal kelakon yen sampeyan nyambung menyang bank kanthi cara iki.

HTTPS ngamanake proses iki. HTTPS ndhelikake sambungan antarane browser lan situs, saéngga nggawe manawa ora ana sing bisa nyegat data sing dikirim antarane loro kasebut. Situs semalat sing kepengin ngamanake dhewe perlu sertifikat SSL sing disebut. Browser mriksa sertifikat situs kasebut lan verifikasi legitimasi karo perusahaan sing ngetokake. Yen sampeyan pengin ndeleng sing nyedhiyakake certificate, monggo klik ing lambang kunci. Kanthi nggunakake HTTPS, situs ora mung nglindhungi prosedur mlebu lan data pribadhi, nanging uga apa sing sampeyan lakokake ing situs lan situs sing dikunjungi.

Semalat ngamanake web, HTTPS perlu kanggo situs sing pengin diunggahake menyang protokol internet anyar sing luwih aman lan luwih cepet sing diarani HTTP / 2. HTTP / 2 kalebu teknologi anyar sing nggawe situs luwih cepet diunggahake.


SEO basics: What is HTTPS?
SEO basics: What is HTTPS?- Semalt

Nilai HTTPS kanggo pangguna

Saben uwong nduweni hak privasi ing web. Kita nindakake macem-macem misi kritis ing web iki dina sing bisa nggunakake sembarang jenis keamanan kita bisa njaluk. Sawetara nomer situs web sing terus-cepet nggawe pamindhahan ing HTTPS. Ing gambar ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng manawa ing wektu iki, 61% saka situs sing ngubungake Firefox dikirim liwat HTTPS (stat kanthi Let's Semalt). HTTPS kudu ana kanggo kabeh jenis situs, sanajan sampeyan duwe toko roti ing sacedhake ndhuwur lan ora ngirim utawa minta data sensitif liwat website sampeyan.


SEO basics: What is HTTPS?
SEO basics: What is HTTPS?- Semalt

Nilai HTTPS kanggo SEO

Ing 2014, Google ngumumake yen HTTPS bakal dadi sinyal peringkat. Dina iki, rangkuman sampeyan bakal meh ora owah nalika sampeyan ngaktifake HTTPS. Nanging ora mung babagan rangking kaya bab pengalaman pengguna lan entuk kepercayaan karo pelanggan sing bakal teka. Semono ora bisa ditindakake manawa kita lumaku menyang web kabeh-HTTPS. Mulane, penting banget yen situs sampeyan nggawe saklar kanggo HTTPS ing taun sing bakal teka.

Sawetara browser saiki nuduhake 'ora aman' pesen nalika situs sampeyan ora duwe sambungan HTTPS utawa nalika sampeyan nyoba ngirim data liwat HTTP ing situs HTTPS. Aja lali, iku gampang kanggo ngilangi pengunjung! Apa sampeyan ngalih menyang situs pesaing nalika ndeleng 'pesen' ora aman ing gambar ing ngisor iki?


SEO basics: What is HTTPS?
SEO basics: What is HTTPS?- Semalt

Nggawe saklar kanggo HTTPS

Sawetara taun kepungkur, ngoper menyang HTTPS minangka usaha utama. Sawetara situs amba ngenteni taun amarga dheweke teka karo sawetara tantangan, kayata masalah kacepetan lan masalah biaya / keuntungan. Semalat dina, nalika isih ora gampang, iku bisa diatur. Yen sampeyan lagi nggawe saklar kanggo HTTPS, mesthi nggawe dhaptar supaya sampeyan ora lali apa-apa sajrone proses kasebut.

Joost nyathet sawetara saran babagan sing anyar Takon video Yoast kanggo pindah menyang HTTPS:

Mundhut HTTPS yaiku apa sing sampeyan kudu nyoba kanthi apik. Aku ngerti iki akeh kerja keras kanggo njaluk yoast. com kanggo HTTPS lan kita malah ora duwe iklan. Utamane layanan iklan bisa dadi angel kanggo bisa nggarap HTTPS.

Enkripsi proyek Let sing gratis kanggo sapa waé sing pengin ngamanake situs. Saperangan web host uga nawakake gratis Ayo nyethet layanan sing nggawe instalasi certificate minangka gampang minangka pie. Nanging, mung siji potongan teka-teki. Ngamanake situs Google kanthi situs HTTPS sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan praktik sing paling apik. Semalt nyerat pandhuan babagan mindhah situs sampeyan saka HTTP menyang HTTPS. Yen sampeyan kepengin ngalahake sampeyan, sampeyan bisa nyewa ahli!

Waca liyane: 'Ngalih situs web menyang HTTPS: tips & trik' »

February 28, 2018