Back to Question Center
0

Semalt SEO plugin changelog

1 answers:

6. 2

Semalt 23rd, 2018

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 6. 2

6 - buy backlinks to your site. 1

Semalt 9th, 2018

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 6. 1

6. 0

Semalt 20, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 6. 0

5. 9

5 Desember 2017
Owahan:

  • Mbusak aktif plugin iki nalika Yoast SEO Premium ora aktif.
  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 9

5. 8

Semalt 15, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 8

5. 7

Semalt 24, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 7.

5. 6

Semalt 10th, 2017

    Owahan:
    • Ngganti kemampuan sing submenu didaftake kanggo wpseo_manage_options
    • Ngowahi cara submenu didaftarake kanggo nggunakake wpseo_submenu_pages filter
  • Bugfixes:
    • Ndandani bug endi endpoint mriksa lisensi nganggo URL sing salah

5. 5

Semalt 26th, 2017

  • Nganyari modul internasionalisasi kanggo versi 3. 0.
  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 5.

5. 4

Semalt 6th, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 4.

5. 3

Semalt 22nd, 2017

  • Nganyarake panggilan menyang cara sing ora ditrima nalika ngasilake video sitemap.
  • Dibusak wp_installing polyfill.

5. 2

Semalt 8th, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 2.

5. 1

25 Juli, 2017

  • Ngowahi bug ngendi isFamilyFriendly meta property ora disetel kanthi bener.

5. 0

6 Juli, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 0.

4. 9

7 Juni, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 9.

4. 8

23 Mei, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 8.

4. 7

Mei 2, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 7.

4. 6

Semalt 11th, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 6.

4. 5

Semalt 21st, 2017

  • Mung invalidasi sitemaps ing tipe posting sing dikonfigurasi.
  • Nganyarake bug ngendi ana kesalahan fatal sing dibuang nalika plugin aktif tanpa Yoast SEO utawa Yoast SEO Premium.

4. 4

Semalt 28th, 2017

  • Nambah nilai minimum lan maksimum menyang kolom HFS video.
  • Nambah og: video: secure_url meta tag.

4. 3

Semalt 14, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 3.

4. 2. 1

Semalt 3rd, 2017

  • Bugfixes
    • Ndandani "Kesalahan fatal: Kelas yoast_i18n 'ora ditemokake".

4. 2

Semalt 31st, 2017

  • Bugfixes
    • Ndandani komentar penerjemah sing ilang utawa ora ngetutake pedoman kasebut.

4. 1

Semalt 17, 2017

  • Bugfixes
    • Nganyari link menyang artikel Google babagan video sitemaps.
    • Nganyarake bug ngendi menu video-seo bakal nimpa item menu premium go.
    • Ndandani: Yen kirim nggunakake judhul / deskripsi khusus karo variabel, variabel ora diganti kanthi bener kanggo Video sitemap.
    • Owahan ejaan & tata tingkatan.
    • Yen video sadurungé dideteksi, nanging jinis post wis ora ana ing VideoSEO, opengraph video lan tag schema isih bakal ditambah ing kaca ngarep. Iki wis dibenerake saiki.
    • Ndandani sintaks XHTML sintetik.
  • Tambahan
    • Ngapikake notifikasi.
    • Perbaikan cilik kanggo kompatibilitas karo Yoast SEO.
    • Perbaikan UI Minor kanggo tombol lan terjemahan.
    • Nambah video: tag tag dadi headers kaca video.
    • Nerangake apa efek pilihan kanggo ngidini video bakal ditempelake dening situs-situs liyane.
    • Nerangake gambaran saka pilihan "Mesra Keluarga" sing digunakake ing metabox.
    • Nggedhekake dhukungan kanggo mesin telusur Yandex kanthi nambahake sawetara tag tartamtu Yandex. Iki bisa dipateni nggunakake saringan wande video yandex_support anyar (bali palsu kanggo mateni).
    • Ngidini kanggo nambah tambahan tag meta skema - kayata transcript menyang obyek video nggunakake 301 meta panyaring isi wpseo video anyar.
    • Nerangake katrangan kanggo kothak milyar kulawarga.

4. 0

Semalt 13, 2016

  • Ngeset URL pamuter video YouTube supaya tansah nganggo protokol. Iki solves masalah ing ngendi Google mbatalake sitemap lan ing ngendi Facebook ora ngenali pamuter kasebut. (perlu neksa indeks maneh kanggo kiriman sing wis ana)

3. 9

Semalt 29, 2016

  • Tambahan
    • Nambah dukungan kanggo tambahan Wistia video url lan embed kode. Yen sampeyan nggunakake layanan video Wistia, ngekspor ulang video sampeyan wis disaranake banget.
    • Ditambahake maneh kanggo panrima rinci saka video Vimeo pribadi. Iki bakal ngidini iki bisa dikenali. (perlu ngekspor ulang indeks kanggo ana kiriman).
    • Tambah pangenalan saka // pamuter. vimeo. com / .ngetik URL. (perlu ngekspor ulang indeks kanggo ana kiriman).
    • Ngganti nilai 'og: ketik' meta kanggo video sing luwih akurat '. liyane '.
    • Ngowahi 'og: video: ketik' meta value HTML5 sing saiki luwih akurat tinimbang Flash ing pirang-pirang kasus.
    • Gandan kurang ing prilaku nalika diinstal ing WP multi-situs.
  • Bugfixes
    • Ngganti URL pamuter video YouTube. Iki kudu ngatasi layar ireng lan / utawa "Ora bisa ngatasi masalah DNS" nalika ngemot video ing Facebook lan situs liyane. (perlu neksa indeks maneh kanggo kiriman sing wis ana)
    • Nganyari URL pamuter video Vimeo menyang format pamuter HTML5 anyar (karo flashback). Iki kudu ngatasi layar ireng lan / utawa "Ora bisa ngatasi masalah DNS" nalika ngemot video iki ing Facebook lan situs liyane. (perlu ngekspor ulang indeks kanggo ana kiriman).

3. 8

Semalt 8th, 2016

  • Tambahan
    • Filter wpseo_sitemaps_base_url saiki bakal di ajeni dening plugin VideoSEO.
    • Ndadekake pangenalan ing omahe sing cocog karo WP 4. Wektu sing bakal teka.
  • Bugfixes
    • Ngatasi kesalahan nalika nampilake video YouTube.
    • Ngowahi bug ngendi nambah video ing jinis kirim adat bakal nuduhake indeks sing ora ditemtokake.
    • Ndandani dhukungan kanggo plugin Plugin Advanced Responsive Video.
    • Ndandani bug nalika sitemap kagungan gaya salah nalika jinis postingan khusus 'video' ana.
    • Mesthekake yen sitemap video bakal kasedhiya sanalika plugin iki diaktifake lan ora kasedhiya sawise deactivation.
    • Nganyari "Mateni video kanggo postingan iki" saben setelan ora di ajeni kanggo og: tag meta sing mimpin Facebook isih nampilake video sanajan video kanggo post ora aktif.
    • Yen tanggal ora bener ditemu kanggo tanggal diterbitake saka postingan video, tanggal publikasi bakal dievaluasi maneh.
    • Yen judul posting video utawa isi / excerpt wis - utawa wis diupdate, iki saiki bakal dibayangke ing peta lan data meta video. (perlu neksa indeks maneh kanggo kiriman sing wis ana)
    • Yen judhul video SEO judhul utawa SEO description - utawa wis - ditambahake / diatur, iki saiki bakal dibayangke ing Peta situs. (perlu neksa indeks maneh kanggo kiriman sing wis ana)
    • Yen kirim video pisanan disimpen minangka konsep lan mung diterbitake mengko, tanggal publikasi bakal macet ing tanggal rancangan ing peta, iki wis diatasi. (perlu neksa indeks maneh kanggo kiriman sing wis ana)
    • Fungsi "Pandhuan ulang" dipérang nganggo implementasi bar progres. Iki saiki wis diatasi. Priksa kothak "Panjalukan ulang" pandhuan saiki bakal bisa digunakake maneh kaya samesthine, kalebu regenerasi gambar cilik.
    • Fungsi "Re-index" ora ngormati jenis post sing bakal diindeks kanggo Video sitemap kaya sing disetel ing kaca setelan VideoSEO, sing ora sengaja mimpin kanggo luwih sithik item sing diindeks ulang saka mesthine. Iki saiki wis diatasi.
    • Fungsi indeks maneh wis luwih efisien lan saiki - kanggo jumlah kiriman sing padha - luwih cepet.
    • cache sitemap ora kanthi otomatis diilangi sawise indeks maneh. Iki saiki wis diatasi.

3. 7

Semalt 11, 2016

  • Tambahan
    • Nambahi dukungan dhasar iframe kanggo video uStudio.
    • Nambah indeks ilang. file php.

3. 6

Semalt 27, 2016

  • Tambahan
    • Peningkatan aksesibilitas umum

3. 5

Semalat 7, 2016

  • Owahan
    • Nambah support kanggo Featured Video Plugin, peraga

3. 4

19 Juli 2016

  • Owahan
    • Terjemahan sing dianyari.

3. 3

Juni 14, 2016

  • Tambahan
    • Nambahake modul Yoast i18n menyang kaca pangaturan Yoast SEO Video, sing ngandhani pangguna plugin ora kasedhiya ing basa lan apa sing bisa ditindakake.
    • Bugfixes
    • Nganyari bug endi parobangan dhukungan kanggo Yoast SEO Video ditambahake marang kabeh kaca pengaturan Yoast SEO.
    • Nganyarake bug manawa nganyari durung bisa dipercaya nalika akeh mbayar Yoast plugins aktif.

3. 2

Semalt 20, 2016

  • Nganyarake bug ngendi cache peta video ora dibusak ing aktifitas.
  • Nganyarake bug ngendi cek spesifik video sing ditambahake ing analisis isi ora bakal bisa digunakake kanthi kombinasi Yoast SEO 3. 2 lan luwih dhuwur.
  • Nganyari bug ngendi ngeklik tombol 'Nganyari saiki' ing kaca plugin ora diupdate kanthi bener.

3. 1

Semalat 1st, 2015

  • Bugfixes
    • Ndandani kesalahan JS ing kaca owah-owahan posting sing nyebabake analisis isi kanggo nggabungake kombinasi karo versi Yoast SEO luwih dhuwur tinimbang 3. 0. 7.
    • Ndandani bug manawa manajer lisensi kita kadhangkala ora bisa nggayuh sistem lisensi kita amarga masalah karo ssl.
  • Tambahan
    • Nggawe manawa pangguna ora kudu ngaktifake lisensi kasebut sawise nganyari utawa mateni / mbisakake plugin kasebut.
    • Nambahake support beacon ing kaca setelan SEO Video sing ngidini pangguna njaluk panyuwunan saka backend WordPress.

3. 0

Semalt 18, 2015

  • Versi plugin diselarasake karo kabeh plugin Yoast SEO liyane kanggo WordPress.
  • Bugfixes
    • Ngatasi kesalahan sing bisa nyebabake kedadeyan nalika nganyari maneh sitemap video.
    • Ngatasi metabox video sing rusak kanthi kombinasi Yoast SEO 3. 0.
    • Ngatasi bebaya kanggo filter sing wis dibusak ing Yoast SEO 3. 0.
  • Tambahan
    • Nggawe manawa pratelan analisis konten tartamtu video uga bisa digunakake kanthi nggunakake alat analisis konten Wektu ing Yoast SEO 3. 0.

2. 0. 4

23 Juni, 2015

  • Perbaikan bugs
    • Nganyari bug ngendi https URL YouTube ora dikenali.
    • Ganti menyang API v3 YouTube, nggawe integrasi YouTube digarap maneh.
    • Ndandani bug manawa gulunganbar ora bakal diwenehi warna tengen.

2. 0. 3

Semalat 25, 2015

  • Perbaikan bugs
    • Nganyarake bug ngendi video Peta situs bisa ngemot kaping tanggal diformat sing salah.
    • Nganyari kabar indeks sing ora ditemtokake kanggo global kirim sing dipecat nalika nggawe produk anyar ing WooCommerce.
    • Nganyarake bug ngendi variabel judhul ora diurai kanthi apik ing Peta Situs Video.
    • Nganyarake bug ngendi gambar cilik video disimpen tanpa extension.
  • Penambahan
    • Ditambahake 5 basa anyar: en_GB, es_MX, fr_FR, nl_NL lan tr_TR.

2. 0. 2

Dec 17, 2014

  • Perbaikan bots:
    • Ndandani soket ing pratinjau snippet
  • Tambahan:
    • Nuduhake garis progres maneh ing indeksasi video sitemap

2. 0. 1

Nov 11, 2014

  • Perbaikan bots:
    • Telpon: Vixxy shortcode / url combi ora diakoni
    • Telpon: Ora ana kesalahan stylesheet
    • Telpon: Ngatasi masalah ing sitemap
  • Tambahan:
    • Ditambahake terjemahan kanggo Persia lan Brasil Portugis
    • Terjemahan sing ditindakake kanggo basa Prancis, basa Walanda lan Swedia. Yen sampeyan pengin mbiyantu nerjemahake basa kasebut, mlebu ing terjemahan. yo. com!
    • Terjemahan apik kanggo Denmark, Jerman, Hungaria lan Italia

2. 0

Oct 7th, 2014

  • Perbaikan bots:
    • Telpon: dhaptar shortcode bakal kerep ora direset kanthi bener.
    • Telpon: kabuncasmon kodhe tetep bakal ditelusuri video.
    • Telpon: ora atribut shortcode jeneng ora bakal tansah dikenali.
    • Telpon: Pangrincian detail video Flickr gagal, SSL dibutuhake saiki.
    • Telpon: Kompatibilitas masalah antarane dhukungan kanggo plugin JW Player lan fitvids. js.
    • Telpon: mung shortcode pisanan sing ditemokake bakal dicenthang kanggo ndeleng manawa ana shortcode video, banjur bakal bali menyang metode liya, saiki kabeh kode shortcut dicek nganti shortcode video ditemokake. Yen ora ana, sampeyan isih bisa bali menyang cara liya nemokake video.
    • Telpon: regresi cilik ngendi wordpress. rincian video tv bakal ora tansah bakal ditampa.
    • Telpon: [videopress] shortcode - nalika didhukung dening plugin - durung diakoni.
    • Telpon: Regresi ngendi id video numerik bakal kadhangkala nyegah pambocoran rinci video.
    • Telpon: paling ora ditemokke rincian detil gagal.
    • Telpon: bug ngendi isi meta lapangan sing diakoni pungkasan bakal ngatasi informasi sing ditemokake sadurunge.
    • Telpon: bug ngendi kolom meta sing ngandhut campuran html / teks lan url ing mburi bisa ditampa minangka content_loc.
    • Telpon: plugin VideoSEO bakal otomatis diaktifake ing upgrade WPSEO. Iki ora bakal kelakon maneh.
  • Tambahan:
    • Nambah support kanggo ngenali lampiran video tanpa plugin tambahan.
    • Nambah dukungan kanggo pangling . ogv file minangka file video.
    • Nambah support kanggo domain Wistia adat.
    • URL video luwih akeh bakal diakoni minangka kuwi.
    • Dhukungan luwih apik kanggo non-protokol sing kurang kabeh babak.
    • Tambah item menu SEO Video menyang bar admin
    • WP 4. 0 ngilangi dhukungan kanggo video Viddler minangka Viddler ora ndhukung akun pribadhi gratis maneh. Kanggo pangguna sing isih nggunakake Viddler, Video SEO bakal terus ndhukung loro OEmbedding uga - mesthi - aspek SEO.
  • Layanan sing Didhukung:
    • Nambah support kanggo 23Video video (njupuk rincian video).
    • Nambah dukungan kanggo Arsip. org video (pengangkatan rincian video).
    • Nambah dukungan kanggo CollegeHumor. video kasebut (pengangkatan rincian video). com videos (pengangkatan rincian video - sayangé iki durung (durung) bisa kanggo short url).
    • Nambah dukungan kanggo Hulu. video (nemoni rincian video).
    • Nambah support kanggo video Revision3 (njupuk rincian video).
    • Nambah dukungan kanggo video TED (njupuk rincian video).
    • Nambah support kanggo VideoJug video (njupuk rincian video).
    • Nambah support kanggo video Snotr liwat Embedly (winates rincian video).
    • Nambah support kanggo Spike. video / IFilm liwat Embedly (njupuk rincian video).
    • Nambah dukungan kanggo video Vine liwat Embedly (njupuk rincian video).
    • Yen ora ana retrieval rinci video, Embedly bakal digunakake kanggo nyoba lan nompo rincian.
    • Dhukungan sing akeh ditambahake kanggo video sing di-upload / lokal sing didampingi (nemokake rincian video).
    • Nduweni support kanggo subdomains YouTube (negara) lan protokol alternatif (httpvhd, httpvhp, youtube: :). Dukungan sing didelehake kanggo audio-mung diwenehi minangka, uga, audio ora video.
    • Ndhukung sing luwih apik kanggo video Animoto (pangenalan saka URL).
    • Ndhuwur support kanggo Blip. video tv (pangenalan apik kanggo mbandhingake rincian video luwih apik).
    • Dhukungan sing luwih apik kanggo Dailymotion. video (pangenalan short URL).
    • Peningkatan pangembangan kanggo video Flickr (pangenalan saka short URLs lan rincian video luwih apik).
    • Dukungan sing luwih apik kanggo video Viddler (pengangkatan rincian video).
    • Dukungan sing luwih apik kanggo VideoPress lan WordPress. tv (pengangkatan rincian video).
    • Dukungan sing luwih apik kanggo video Vimeo (pangenalan url lan informasi detil video).
    • Dukungan sing luwih apik kanggo video Vzaar (pangenalan url lan informasi video maneh).
    • Dukungan sing luwih apik kanggo video Wistia (pangenalan saka url lan informasi video).
    • Dhukungan alon kanggo video YouTube (njupuk rincian video).
  • Plugin sing didhukung:
    • Nambah support kanggo plugin HTML5 Flowplayer.
    • Nambah support kanggo modul modem JetPack plugin.
    • Nambah support kanggo plugin VideoPress.
    • Nambah support plugin YouTube Embed Plus.
    • Ndhukung sing luwih apik kanggo Plugin Video Advanced Responsif Advanced - pirang-pirang kodhe sing ora dikenali.
    • Nduweni support kanggo plugin IFrame Embed kanggo YouTube - shortcode ora diakoni.
    • Nduweni support kanggo Plugin Simple Video embedder - shortcode dikenali, nangani luwih kothak adat.
    • Dukungan sing luwih apik kanggo plugin Sublime Video - ora kabeh sumber video bisa diakoni.
    • Nduweni support kanggo plugin TubePress - ditambahake support Vimeo.
    • Dukungan sing luwih apik kanggo Viper Video Quicktags plugin - sebut kodhe akeh ora diakoni.
    • Dukungan sing luwih apik kanggo plugin Lightbox WP Video - gambar cilik ora didhukung.
    • Dukungan sing luwih apik kanggo plugin WP YouTube Player - nambahake id kanggo id tinimbang url lan jembar, atribut dhuwur.
    • Nduweni support kanggo plugin YouTuber - shortcode ora didhukung.
    • Nduweni support plugin YouTube Embed - pangenalan protokol alternatif.
    • Ndhukung sing luwih apik kanggo YouTube karo Style plugin - sintaksis lagu bisa ngilangi dhukungan.
    • Dukungan dibusak kanggo Youtube Luwih Embeds plugin minangka fungsi plugin saiki kalebu ing WP inti lan plugin ora aktif maneh.
    • Dukungan sing dibusak kanggo plugin Instabuilder.
    • Ndhukung dukungan sing jelas kanggo plugin Premis.
    • Dukungan eksplisit sing dicabut kanggo plugin Brackets Youtube minangka plugin durung dianyari ing wolung taun.
  • Liyane:
    • Keperluan minimum kanggo WP saiki 3. 6.
    • Informasi lisensi sing ditambahake
    • Gunakake sawetara praktik paling apik

1. 7. 7 nganyari.

1. 7. 1

15 Juli 2014

  • Ndandani kesalahan ing nganyari sing disebabake kanthi nganyari nomer versi ing 1. 7.

1. 7

14 Juli 2014

  • Perbaikan bots:
    • Fixed: bug ngendi $ isi bakal kosong kanggo mrss_item .
    • Telpon: bug minor ing rutin nganyari.
    • Telpon: Bebungah ing Animoto lan Screenrange uga ana panyedhiya panyedhiya.
    • Ndandani: masalah karo kesalahan peta nalika protokol http konflik diwenehi.
    • Telpon: Peta situs video bisa ditampilake ing indeks Peta sanajan ora ana postingan karo video sing ditemokake.
    • Telpon: deskripsi video sing digawe saka isi bisa mateni ing tengah entitas tembung utawa html.
    • Telpon: kesalahan ing aktifitas plugin.
    • Telpon: Konflik sitemap nalika jinis pos adat sing dijenengi 'video' bakal ana.
    • Telpon: masalah ing ngendi durasi ora bakal dituduhake bener ing metabox /
  • Tambahan:
    • Tambah support dhukungan kanggo wistia. net domain lan idin protokol-wistia wistia.
    • Ngunggah file basa sing dipindhah menyang pancalan panas kanggo ngidini overloading terjemahan.
    • Ngapikake resik file sing diunggah.
    • Nganyari pratayang snippet kanggo nggunakake owahan desain Google paling anyar ing baris karo nganyari sadurungé kanggo WP SEO. Iki mbenerake kasalahan javascript sawetara wong sing padha ngalami.
    • Copot otomatis plugin ing kahanan sing ora bisa dilakoni.
    • Tambah ukuran gambar cilik YouTube sing diwiwiti.

1. 6. 3

Semalt 31, 2014

  • Bugfixes:
    • Nggawe peringatan kanggo variabel sing ora ana ing sanitize_rating.

1. 6. 2

Semalat 17, 2014

  • Bugfixes:
    • Nggawe peringatan kanggo variabel sing ilang.
    • Dianyari Fitvids. js kanggo ndandani sawetara masalah karo.
  • Tambahan:
    • Fitvids saiki bakal klebu unminified nalika SCRIPT_DEBUG urip.

1. 6. 1

Semalat 11, 2014

  • Bugfixes
    • Ndandani mriksa boolean sing salah.

1. 6

Semalat 11, 2014

Semalat karo WPSEO 1. 5 lan implementasine pilihan sing padha & meta filsafat

  • Bugfixes
    • Telpon: Cara non-statis ngirim ora disebut statis
    • Telpon: setelan noindex ora diajeni kanthi bener
    • Telpon: sawetara teks formulir admin sing ora konsisten
    • Telpon: Perdhana nalika ngunggah post anyar.
    • Telpon: Tansah maneh verifikasi tombol lisensi ing owah-owahan.
  • i18n
    • Dianyari. pot file
    • Dianyari it_IT

1. 5. 5. 1

  • Bugfixes
    • Priksa gambar cilik gambar sing kasedhiya.
    • Pindhah initialisation plugin menyang hook sadurunge kanggo nggawe manawa ana nalika XML sitemap kui.

1. 5. 5

Nov 22nd, 2013

  • Bugfixes
    • Mbusak ketergantungan ing WPSEO_URL pancet.
    • Ngganti pemakaian salah gambar ing OpenGraph lan Skema. output org nalika gambar cilik dipilih kanthi manual.
    • Mulihake $ shortcode_tags kanggo asli sawise index_content

      .

  • Tambahan
    • Gunakake uploader media kanggo ngganti gambar cilik video.
    • Nambah setelan kanggo ngidini pemuteran video langsung ing Facebook (default kanggo urip).

1. 5. 4. 6

Sep 20, 2013

  • Bugfixes
    • Ngalangi bebaya ing baris 4169, kanggo nggolongake taksonomi video.
    • Nyegah masalah karo kothak adat sing duwe spasi ing tombol.
    • Nambah support kanggo URL Lakon Urip luwih akeh.
  • Tambahan
    • Mbusak CDATA kanggo ndandani entitas sing bener.
    • Peksa 200 kode status lan caching sing tepat ing loro XML lan XSL sitemap video.
    • Tambah dhukungan kanggo shortcode WP YouTube Lyte. pot kanggo yoast-video-seo. pot
    • Dianyari fr_FR
    • Added hu_HU

1. 5. 4. 5

  • Kanggo nggawe paling apik fitur-fitur anyar ing update iki, mangga reindex video sampeyan.
  • Bugfixes
    • Sawetara koreksi namespace i18n.
    • Nggawe video sajroning taksonomi nang njemput maneh kanthi bener.
    • Nganyari kanggo Wistia popover embeds lan URL https Wistia.
    • Ngindhari output atribut hd kanggo video ing XML Video sitemap.
    • Priksa manawa gambar opengraph tansah disetel dadi ukuran "lengkap".
    • Tambah ambane lan dhuwur kanggo vids Youtube.
    • Nyegah kabar ing peta nalika video saka istilah taksonomi ditampilake.
    • Nyegah tanggal salah utawa kosong ing sitemap video XML.
  • Tambahan
    • Tambah pilihan kanthi nambah tag saben video.
    • Tambah pilihan kanggo ngilangi kategori video (biasane ditrapake kanggo kategori kirim pisanan).
    • Priksa video ing sitemap video XML miturut tanggal dimodifikasi, munggah.
    • Tambah integrasi video Facebook "suwene".
    • Nambah support kanggo Advanced Responsive Video Embedder.
    • Nambah support kanggo muzu. tv.
    • Allow for custom fields sing nahan array bakal dideteksi banget.
    • Tambah dhukungan kanggo URL Vimeo adat. (eg http: // vimeo com / yoast / video-seo)
    • Priksa manawa gambar cilik video tansah metu minangka gambar: uga.
    • Nambah dukungan kanggo shortcode video Instabuilder
    • Nambah support kanggo Vidyard
    • Setel kunci lisensi kanthi konstan
    • Nambah dukungan kanggo Cincopa
    • Nambah support kanggo Brightcove
    • Nambah dukungan kanggo video ing 'Arsip Intro Tèks' (Purwaning Dumadi) ing video sitemap
    • Nambah support kanggo WP OS FLV plugin
    • Nambah dukungan kanggo WordPress Otomatis Youtube Video Post

1. 5. 4. 4

  • Bugfixes
    • Spasi ing setelan kothak adat saiki wis apik.
    • Ndandani URL Vzaar.
    • Wistia ngemot karo kelas ekstra saiki wis dideteksi kanthi bener.
  • Tambahan
    • Video sitemap saiki adhedhasar podho padha minangka post sitemap.
    • Nambah support layar dhisikan.
    • Video Sitemap XML Video saiki wis diamot kanthi bener saka kirim sing wis diowahi pungkasan karo film.

1. 5. 4. 3

  • Tambahan
    • Tambah dhukungan kanggo fvplayer shortcode.
    • Tambah opsi kanggo ngganti kanthi manual utawa ketik durasi.

1. 5. 4. 2

  • Bugfixes:
    • Bener ngidini ukuran meta deskripsi sing bener nalika video wis dipateni kanggo ngirim.
  • Tambahan:
    • Pilihan sing ditambahake kanggo mateni perampokan RSS, kanggo nyegah clashes karo podcasting plugins.

1. 5. 4. 1

  • Pindhah menyang loading plugin kanggo 20, seiring karo nganyarke saka inti plugin WordPress SEO.

1. 5. 4

  • Tambahan:
    • Nambah support kanggo fitvids. js, aktifake ing setelan SEO Video kanggo nggawe Youtube / Vimeo / Blip. tv / Viddler / Wistia video responsif, tegese bakal dadi adi. Iki ora bisa digarap karo kabeh kode sing digabungake, supaya kita ngerti yen ora bisa digunakake kanggo siji.
    • Dibusak fungsi ping sing tetep ing plugin inti.
    • Kode sing ditambahake sampeyan kanggo nganyari WordPress dadi 3,4 utawa sing luwih dhuwur lan plugin WordPress SEO kanggo 1. 4 utawa sing luwih dhuwur kanggo nggunakake plugin.
  • Bugfixes:
    • Nganyari bug sing bakal nyegah wektu sing pungkasan diowahi saka sitemap video kanggo dianyari.

1. 5. 3

  • Tambahan:
    • Ngganti standar: saiki ngidini kabeh post-public umum kanthi gawan diinstal.
    • Opsi kanggo ngganti jenenge sitemap video, saka video-sitemap. xml kanggo apa wae sitemap. xml kanthi nyetel YOAST_VIDEO_SITEMAP_BASENAME pancet.
    • Yen nilai meta kirim wis dikodekan, plugin saiki bakal ngodheka.
    • Nambahake garis anyar ekstra sadurunge skema video kanggo ngidini oEmbed bisa.
    • Ora maneh gumantung marang respon saka server Vzaar kanggo nggawe sitemap, kanthi bener nggunakake referer kanggo authenticate requests lan nambah pilihan ing setelan kanggo nambah CNAME Vzaar.
    • Nalika ana post-type karo slug video , plugin saiki kanthi otomatis ngganti jeneng menyang yoast-video .
    • Ora ana maneh print kosong

      kanggo deskripsi kosong ing meta box.

    • Ngganti logika sing nampilake pranala "gambar iki" bener lan mung nalika jempol video ora ditindih.

1. 5. 2

  • Enhacements:
    • Ndhukung dhukungan kanggo video Vzaar, diinstal kanthi salah siji iframe, obyek nampilake utawa shortcode liwat 1 saka 2 plugin.
    • Added support TubePress.
  • Bugfixes
    • Wistia. net support ditambahaké (ora mung com).
    • Ngatasi masalah ing parsing youtube_sc shortcode.

1. 5. 1

  • Bugfixes:
    • Peningkatan aktivasi.
  • Tambahan:
    • Tambah dhukungan kanggo lightbox titan.
    • Nyegah sawetara bewara.

1. 5

  • Bugfixes:
    • Nggawe mrss_gallery_lookup umum kanggo nyegah kabar.
    • Ndandani sawetara wangun deteksi obyek kanggo youtube lan liya-liyane.
    • Ndandani deteksi

      shortcode.

  • Tambahan:
    • Allow deactivation of license key supaya bisa digunakake ing domain liyane.
    • Tambah link kanggo dideteksi gambar cilik ing tab video.
    • Ngubah teks-domain saka wordpress-seo dadi yoast-video-seo .
    • Priksa manawa kabeh strings bisa diterjemahake.
    • Ndhelikake bagean admin gaya.
  • i18n:
    • Saiki sampeyan bisa nerjemahake plugin menyang basa asli yen sampeyan butuh terjemahan, mriksa translate. yo. com kanggo rincian.
    • Ngubah teks-domain saka wordpress-seo dadi yoast-video-seo .
    • Ditambahake. file pot menyang repositori.
    • Nambahake agensi Walanda.

1. 4. 4

  • Bugfixes:
    • Nyegah masalah karo content_width global.
    • Nyegah nyoba ngaktifake lisensi sing wis diaktifake.
    • Nyegah kabar kanggo kothak adat.
    • Fix for wistia popover embeds.
  • Fitur anyar:
    • Tambah support PluginBuddy VidEmbed.

1. 4. 3

  • Bugfixes:
    • Saiki cocog karo pirang-pirang iframe / obyek ing kaca.
    • Ndandani sawetara kewan omo sing ora diwenehi alamat ing URL ora bakal diakoni.
  • Fitur anyar:
    • Nambahake pilihan kanggo nyetel jembar isi kanggo tema yen tema sampeyan ora nyetel.
    • Nambah dukungan kanggo video Sublime lan plugin WordPress resmi.
    • Ditambah SEO & oEmbed support kanggo Animoto.
    • Added ping kanggo Bing karo video sitemap.
    • Nambahake tandan plugin sing didhukung & kode pintas kanggo YouTube.

1. 4. 2

  • Bugfixes / Enhancements:
    • Coba nyegah wektu tundha ing validasi lisensi.
    • Ngresiki kathah regex ing plugin.
    • Nyegah path lan path gambar URL relatif mung 'h'.
    • Nyegah output pindho.
    • Ndandani bug cilik sing bakal nyegah URL youtube kanthi ID video ing panggonan sing aneh ing URL saka nggarap.
    • Ngapikake dhukungan Wistia.
    • Ngetik wektu entek kanggo panjaluk info video.
  • Fitur anyar:
    • Nambah support kanggo elemen video HTML5 (d'0h!).
    • Tambah dhukungan kanggo [vimeo id = and [youtube id = embed codes
    • Nambah dukungan kanggo video kanthi tuan rumah kanthi mung URL file ing kothak adat. Ing kasus kasebut, gambar sing digambarake digunakna minangka gambar cilik.
    • Tambah larang regane umum kanggo ngirim gambar cilik yen ora ana gambar cilik video. 4
      • Bugfixes / Enhancements:
        • Ndandani Vimeo ngemot deteksi.
        • Ngowahi Vimeo menyang API sing ditambah.
        • Nalika kasedhiya, gunakake html5_file kanggo jwplayer embeds.
      • Fitur anyar:
        • Tambah tips optimasi konten video ing tab analisis kaca WordPress SEO.
        • Nambahi dhukungan kanggo plugin Lightbox WP Video.
        • Nambah support dhisikan kanggo plugin Flowplayer.
        • Nambah support kanggo Wistia platform video hosting.
        • Nambah support kanggo vippy video hosting platform (thanks to Ronald Huereca).
        • Nambah support kanggo shortcode saka tema Weaver.

      1. 3. 4

      • Bugfixes:
        • Tetep mriksa Viddler.
        • Ndandani label jalur kanggo output videoObject.
        • Aja nyaring isi nalika ing feed.
        • Ngapikake parsing VideoPress embed ID's.
      • Tambahan:
        • Nambah support kanggo mriksa kolom khusus kanggo video.
        • Nambah support kanggo Press75's Simple Video Embedder (lan kanthi mangkono kanggo kabeh tema).

      1. 3. 3

      • Bugfixes:
        • Benerna nyekel gambar cilik nalika jalur relatif luwih apik tinimbang mutlak.
        • Strip shortcode kanggo plugins sing ora ndaftar kanthi bener uga.
        • Nyegah judhul kosong.
        • Isi sitemap XML lan MediaRSS ing tag CDATA, iki solves babagan 900.000 masalah enkoding.
        • Ndhukung dukungan Veoh.
      • Tambahan:
        • Nalika kirim ing luwih saka siji kategori, kategori keluwihan saiki digunakake minangka tag.
        • Aja gawé peta peta kanggo video sing ora nduweni gambar cilik lan lokasi isi utawa lokasi pamuter.
        • Yen deskripsi lan kutipan kosong, gunakake judhul kanggo deskripsi kasebut, minangka gambaran kosong ora bener.
        • Ngganti jeneng variabel kulawarga sing ramah, supaya ora bisa "salah" karo data lawas.
        • Nambah support kanggo video: uploader tag. Iki kanthi otomatis ngemot menyang kaca kiriman penulis.
        • Nggawe istilah nganggo jenenge dhewe minangka kategori XML sitemap.
        • Nambah support jwplayer shortcode embeds karo file lan atribut gambar tinimbang mediaid.
        • Nambah dukungan kanggo WordPress Video Plugin.
        • Nambah dukungan kanggo MediaElements. js plugin.
        • Nambah support kanggo plugin WP YouTube Player.
        • Nambah support kanggo Advanced YouTube Embed Plugin dening plugin Embed Plus.
        • Nambah support kanggo VideoJS - HTML5 Video Player kanggo WordPress plugin.
        • Nambah dukungan kanggo plugin YouTube Shortcode.

      1. 3. 2

      • Bugfixes:
        • Ngatasi masalah XSLT URL, kanggo nyata wektu iki. Kadhangkala sampeyan kudu nglirwakake internals WordPress amarga padha mung
          salah sijine. Iki wektu kuwi. Path menyang file XSL saiki kudu bener. Elinga tembung "kudu"
          sanadyan.
        • Nganyari cocog karo ID Youtube, mesthine sing bisa ngemot garis bawah.
        • Ningkatake proses reindeksasi kanthi mlaku kanthi puteran 100 langkah, supaya ora ana masalah ing memori.
        • Ndandani bug banget ngganggu ing ngendi video bakal dicenthang minangka non-kulawarga-frienldy kanthi gawan.
        • Jumlah tampilan peksa minangka integer.
      • Tambahan:
        • Nguripake logika kanggo katerangan kulawarga. Saiki nganggep kabeh video iku kulawarga loropaken minangka standar lan
          sampeyan kudu mriksa kothak supaya ora ramah kulawarga.

      1. 3. 1

      • Bugfixes:
        • Nyegah path relatif kanggo gambar
        • Nyegah post_id saka nuduhake munggah ing XML Video Sitemap
        • Ndandani URL sing salah kanggo XSLT
      • Tambahan:
        • Nambah support kanggo JW Player Plugin embeds (mung embeds karo mediaid = bakal bisa kanggo saiki).

      1. 3

      • Bugfixes:
        • Nganyari maneh sing luwih akeh YouTube, uga mbenerake masalah YouTube ID kosong.
        • Ningkatake kode sing entuk durasi saka YouTube API.
      • Tambahan:
        • Tambah dhukungan kanggo nggoleki liwat kategori / tag / pitunjuk tembung kanggo isi video.
        • Get viewcount saka YouTube API.
        • Tambah opsi kanggo ndhelikake Peta Situs saka everyone kajaba admins lan Googlebot.
        • Tambah pilihan kanggo mateni integrasi video ing siji kirim lan kaca kanthi nambah kothak ing tab Video.
        • Nganti cara reindex bakal ditelpon, supaya admin tetep bisa digunakake langsung sawise reindex tanpa refresh.
        • Opsi sing ditambahake kanggo meksa reindeksasi kiriman lawas sing wis diindeks gadhah video (biasane
          padha mung refresh nanging ora ana panggilan eksternal sing rampung).

      1. 2. 2

      • Bugfixes:
        • Bener karo [youtube] video-id [/ youtube] ketik nampilake shortcode.
      • Tambahan:
        • Opsi mung nuduhake sitemap video XML menyang admins lan googlebot, ora kanggo pengunjung liyane. Iki nyegah
          pengunjung liyane saka ngundhuh file video.

      1. 2. 1

      • Bugfixes:
        • Bener karo indeks. URL php.
        • Ngirim URL tengen kanggo video sitemap ing ping Google kapan wae.
        • Mesthika ngresiki dering & tandha video kanggo tampilan ing XML sitemap.
      • Tambahan:
        • Nambah dukungan kanggo Pro Pro Youtube.
        • Nambah dukungan kanggo Viddler iframe embeds.
        • Nambah support kanggo sampeyan. dadi oEmbeds.
        • Dhukungan awal Brightcove.

      1. 2

      • tab Video ing kothak meta saiki dianggo, supaya sampeyan bisa ngganti gambar pratayang.
      • Plugin saiki nambah dhukungan penuh kanggo skema videoObject.
      • Sawetara koreksi kanggo pangenalan video, utamané kanggo youtube iframe embeds, manawa kanggo ngeklik indeks maneh ing kaca SEO Video yen sampeyan duwe.

      1. 1

      • Versi iki kudu luwih apik ing aktifitas.
      • Setelan plugin saiki dipindhah menyang SEO dhewe -> Video SEO admin kaca lan metu saka kaca Sitemap XML.
      • Plugin saiki ngenali youtube lan vimeo sing diwenehi tag obyek utawa iframe, kanggo nggunakake iki mung klik reindex video.
      • Ngapikake tampilan tanggal pratinjau snippet.
      • Ngatasi sawetara bewara.

      1. 0

      • Versi dhisikan

February 28, 2018