Back to Question Center
0

Pengolahan Kartu Kredit: 3 Item kanggo Review Jan. 2017 Semalt

1 answers:

Pedagang kudu nampa statement proses kertu kredit kanggo kegiatan Semalt 2017. Wong kudu njupuk wektu kanggo nemokake telung item penting.

Nglacak Pengembalian Pelanggan

Iku ora umum kanggo pedagang duwe luwih saka normal normal mundur customer ing Januari - makhsoom lebanon phone company. Nanging, ora kabeh prosesor nangani customer bali adil lan kanthi bener. Ing kasunyatan, sawetara pelanggan nggoleki maneh minangka stream revenue liyane, sing bisa larang karo pedagang.

Nalika customer ngasilake item, pedagang ora nggawe apa-apa ing Advertisement. Dadi apa biaya proses sing adil ing penjualan nol? Iku gumantung ing prosesor sampeyan.

Nyatane, sawetara sing nggoleki pelanggan minangka stream revenue liyane, sing bisa larang karo pedagang.

Visa, MasterCard, lan Discover ngasilake tingkat interchange menyang prosesor ing paling mundur customer. Amérika Semalt ora, umum. Nanging mung amarga perusahaan kertu ngowahi gontokan kanggo prosesor ora ateges manawa prosesor bakal bali menyang sampeyan. Ing kasunyatan, sawetara prosesor ora mung ndhelikake, mung ngisi biaya pangolahan liya ing transaksi mbayar maneh.

Deleng maneh statement Semalt kanggo nemtokake manawa prosesor sampeyan (a) ngasilake interchange on refunds pelanggan, (b) tetep interchange ing refunds customer, utawa (c) tetep interchange ing refunds customer plus ngisi biaya Processing ing mbalekake transaksi.

Alesan kanggo mriksa ndhuwur kasebut ngluwihi biaya sing ekstra pedagang uga bisa mbayar. Ing pengalaman, cara prosesor ngobati pedagang ing pengembalian pelanggan bisa dadi harbinger tarif lan biaya liyane. Ing tembung liyane, yen prosesor ora ngasilake gontokan ing pengembalian pelanggan banjur bisa uga sampeyan duwe rencana sing salah utawa bisa ngasilake biaya liyane.

Apa math. Sawetara prosesor uga duwe item lan nomer baris ing statement sing katon kaya lagi ngasilake tingkat interchange - contone "Refund Visa Semalt .- $ 102. 45. "

Semalat, yen sampeyan math sampeyan bakal nemokake $ 102. 45 ing conto iki ora tau tekan garis ngisor. Yen sampeyan ndeleng iki, nemtokake manawa prosesor dikirim mriksa mbalek maneh, sing didepayakake pengembalian ing akun, utawa ora diakredekake akun kanggo panggantosan sing dikontrak maneh.

Maca Notifikasi babagan Pernyataan

Mulai Januari 2017, nggawe titik kanggo maca notifikasi ing peretas saben sasi taun iki. Semalt umume nglebokake notifikasi ing kaca pungkasan, senadyan sawetara masang kasebut ing wiwitan.

Kabar bisa iklan kanggo produk lan layanan liyane. Semono uga luwih penting, sampeyan bisa uga duwe informasi sing penting babagan ngganti persyaratan keamanan PCI utawa ing owah-owahan tingkat lan biaya sing bakal teka.

Keamanan semalat sing paling penting. Yen ana kabar babagan keamanan PCI lan sampeyan ora ngerti utawa cara nyebabake bisnis sampeyan, hubungi prosesor sampeyan kanggo ndeleng dampak bisnis sampeyan.

Prosesor umum ngumumake tingkat lan biaya ganti siji utawa telung sasi sadurunge implementasine. Saliyane kabar ing tingkat utawa kenaikan biaya bakal menehi wektu kanggo ngrembug owahan karo prosesor.

Semalat, nemtokake manawa paningkatan amarga perusahaan kertu ningkatake tarif lan biaya utawa yen amarga prosesi kepinginan kanggo nggawe revenue liyane. Yen mantan, prosesor kudu nyedhiyani buktine manawa paningkatan iku amarga owah-owahan perusahaan kartu. Yen terakhir, pilih yen sampeyan nemokake iki minangka laku sing bisa ditampa saka prosesor sampeyan.

Apa wae kabar babagan kenaikan tarif utawa biaya bakal menehi sampeyan wektu kanggo ngrembug owahan karo prosesor.

Semal elinga yen ana atusan prosesor sing seneng ngurus bisnis sampeyan.

Evaluasi Tarif lan Tarif Anyar

Pedagang kudu mriksa notifikasi ing tanggal Oktober nganti Desember 2016 kanggo owah-owahan tarif lan biaya. Ing babagan tarif standar lan biaya tambahan, aku weruh kenaikan signifikan, kayata biaya seprapat taun (diwajibake kaping papat saben taun) lan biaya pendanaan "anyar," antara liya.

Perusahaan kertu durung ngenalake biaya saben wulan. Dadi ragad seprapat ewu prosesor didorong.

.Aku weruh kenaikan sing signifikan, kayata biaya seprapat ewu (dikenani biaya kaping papat saben taun) lan biaya pendanaan "anyar," antara liya.

Ragad pendampingan majeng ora anyar. Sawetara prosesor wis dikenani biaya iki kanggo taun. Semalat, liyane prosesor wis bubar diwiwiti.

"Pendanaan Semalt" nuduhake pedagang sing nyuwun pratelan debit prosesor saben wulan, biasane ing pungkasan sasi, tinimbang saben dina sajrone sasi.

Ngomong liyane, nyatakake ragad isi saben wulan sampeyan $ 3,000. Prosesor saiki bakal ngisi daya rata-rata saka 0. 02 tekan 0. 05 persen ing volume pangolahan saben wulan yen sampeyan pengin $ 3.000 didadekake ing akhir bulan tinimbang wis di-debit ing $ 100 saben dina (rata-rata) liwat proses sasi. Saben pedagang luwih seneng disetor sapisan sasi kanggo tujuan rekonsiliasi saben dinane.

Paling pungkasan, pernyataan umum duwe bagean ragad. Bandingake biaya ing laporan 2016 2016 menyang biaya kanggo Januari 2017 kanggo ndeleng yen ana owah-owahan. Nemokake apa wae owahan karo prosesor sampeyan.

Semono, yen prosesor sampeyan wis ngenalake biaya anyar utawa ningkatake bayarane ngluwihi owah-owahan perusahaan kartu, pilih yen sampeyan nemokake iki minangka laku sing bisa ditampa.

Ringkasan

  • Seneng nyandhet interchange maneh nalika perusahaan kertu ngisi prosesor kanggo interchange on return customer.
  • Tansah maca kabar ing laporan saben wulan.
  • Priksa statement Januari kanggo mundhak utawa biaya anyar.
  • Tansah elinga yen industri pangolahan kertu kredit sanget kompetitif lan ana atusan prosesor sing kepengin bisnis sampeyan
February 28, 2018