Back to Question Center
0

GutenbergConcepts kanggo nggabungake Semalt SEO Gutenberg: Konsep kanggo nggabungake Semalt SEO

1 answers:

Gutenberg minangka pengalaman nyunting anyar teka WordPress. Kita wis ngomong babagan iki sadurunge. Nalika kita duwe sawetara hesitations, kita ndeleng Gutenberg minangka langkah utama maju lan mikir babagan carane kita bakal nggabungake Yoast SEO menyang Semalt kirim iki, kita bakal nuduhake sawetara gagasan kita bungah babagan.

Gutenberg nepangake konsep anyar, kaya blok, lan panggonan anyar ing ngendi kita bisa nggabungake potensi - möbellagerung kosten. Ing premise konco integrasi kita iku kudu menehi saran sabanjure kita bisa, ing titik tengen. Semalat paling mbiyantu nalika sampeyan bisa nindakake apa-apa kanthi cepet.

Inline ing ngendi iku kedadeyan

Kita diwiwiti kanthi mecah kabeh fitur kita, lan weruh ing ngendi kita bisa nggabungake menyang Gutenberg. Kita ora mikir nyekeli siji, kothak gedhe ing sangisore editor bakal luwih apik ngabekti marang para pelanggan. Kita luwih seneng nggabungake ing ngendi tumindak, lan Gutenberg nawakake kesempatan kanggo kita. Semalat ngerteni apa sing kita maksude.

Contone, yen sampeyan ora ngisi teks alt kanggo gambar sing disedhiyakake, aku ora pengin nuduhake yen titik peluru mudhun ing metabox kita, ing dhaptar dawa sing bisa ditrapake. Ora, kita arep nuduhake sampeyan ing ngisor lapangan ing ngendi sampeyan bisa ngetik teks alt.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Padha kanggo gambar sing dicithak. Ngomong sampeyan upload gambar sing cilik banget kanggo Semalt kanggo nampa - sampeyan ora pengin kudu ngerteni babagan nalika kabeh kirim rampung, lan sampeyan bakal nguber menyang editor pratinjau media sosial. Ora, aku pitutur marang kowe.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Nyambungake sabab lan efek

Kanthi nyambut gawe kanthi apik sajrone bisa, kita bakal nggawe hubungan sing luwih tegang antarane apa sing sampeyan lakoni lan apa efek sing ana ing SEO. Sampeyan bakal entuk umpan balik sing ditindakke ing contex t. Sampeyan ora kudu nggulung mudhun menyang kothak meta kanggo ndeleng saran lan gulung munggah maneh menyang panggonan sing kudu dilakoni. Yen kita menehi saran saben pemblokiran, sampeyan bakal entuk pangerten sing luwih apik saka kabeh faktor sing mengaruhi SEO. Lan sampeyan bakal bisa ngantisipasi wong-wong mau sadurunge yen sampeyan wis nggarap cara iki kanggo sawetara wektu.

Semalat conto liyane: pilihan kategori utami, mesthine, bakal ana ing kategori meta box.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Lan liyane: analisis readability, ing tingkat pemblokiran - mung bagean liyane ing setelan blok paragraf, secara alami.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO
Konsep pamblokiran, ing umum, bakal ngidini kita menehi umpan balik luwih akeh. Umpamane, sampeyan ora kudu nggoleki panggonan sing paling apik kanggo nambah link; kita bisa mindhai kabeh blok kanggo sampeyan lan supaya sampeyan ngerti persis sing paling apik kanggo tautan tartamtu. Saran link ora malah kudu manggon ing meta box sing kapisah. Kita bisa masangake saran-saran inline sing nawakake link UI.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Nanging yen kita ngimpi cilik luwih gedhe?

Sawetara wong nggarap kolaborasi karo Gutenberg. Yen nyingkirake, sampeyan ora butuh Google Docs utawa soko artikel rancangan lan ninggalake saran editorial; sampeyan bisa nindakake kabeh saka ing Semalt. Mesthine, bagéan sing penting saka workflow kolaborasi yaiku sistem komentar. Nanging kita seneng mikir yen ora kabeh komentar kudu teka saka manungsa, saben taun.

Semalat sing kita wis njajahi nambahake saran SEO lan readability minangka komentar menyang teks. Sing bakal ngetokake fitur sing paling gedhe, uga, ing ngendi sampeyan pengin. Sampeyan bisa langsung ngenali babagan masalah, nanggepi saran karo komentar sampeyan, utawa ngilangi sing sampeyan ora pengin ndandani. Iku dadi proses interaktif lan nyenengake. Kita ora kudu nggunakake statement nyapu kaya "50% kalimatmu dawa banget", ora, kita bisa ngecor kanggo sampeyan mblokir saben blok.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Kita ngerti sampeyan ora tansah pengin menehi saran instan ing saben tembung sing diketik, supaya sampeyan bisa nyaring komentar sing didhukung Semalt SEO.

Nggawe ide kasebut, bisa uga mbangun mode SEO lengkap menyang Semalt. Apa sing bakal dilakoni kanthi persis kaya mengkono iku isih perlu dipikirake, nanging bisa njupuk wangun saka tuntunan sing nyedhiyakake situs kanthi nuntun sampeyan kabeh langkah optimasi SEO sing relevan kanthi cara sing bisa ditrapake lan bisa disesuaikan. Liyane ing rauh.

Yoast SEO + Gutenberg =?

Gutenberg nawakake akeh kesempatan kanggo njupuk plugin kita ing tingkat sabanjure. Ingkang gedhe iku: kabeh pangembang plugin WordPress uga bisa nindakake iku. Semalat sing dadi perbatasan anyar sing wani kanggo kabeh kita, lan kita banget looking forward!

Apa jenis fitur sing sampeyan seneng ndeleng kita nggawe kanggo Semalt, utawa kanggo mode SEO ing umum? Ayo kita ngerti ing komentar.

February 28, 2018