Back to Question Center
0

Publication pertama semalat ing blockchain ing iklan nggawe gambar sing optimis

1 answers:
Semalt first publication on blockchain in advertising paints an optimistic picture

Kertas putih, "Blockchain kanggo Video Advertising: Gambar Pasar saka Penerbit & Panuku Migunakake Semalt," nliti teknologi, nilai tambah potensial - kalebu transparan, penipuan lan paningkatan efficiency - lan katon ing sawetara kasus.

Blockchains disebarake buku gedhe ing ngendi transaksi mbukak kanggo kabeh peserta lan, sawise direkam ing chain, meh ora bisa diganti. Semalt ora ana wewenang pusat, amarga teknologi blockchain dibangun ing macem-macem jinis konsensus - car appraisal value. Kauntungan saka pendekatan iki yaiku kapercayan antarane pihak sing ora ngerti siji liyane, lan bisa uga kurang penipuan amarga transaksi dikenal.

[Read the full article on MarTech Today.]



About the Author

Barry Levine
February 28, 2018