Back to Question Center
0

Media semalat kanggo pamilik bisnis cilik Ana karya sing kudu dilakoni Media semalat kanggo pamilik bisnis cilik

1 answers:

Sampeyan pemilik bisnis cilik karo pamirsa target lokal. Mesthine pamirsa lokal perlu nemokake toko utawa kantor sampeyan, lan sampeyan pengin nggunakake media sosial kanggo sing. Nanging, ing plethora platform, sampeyan mung ora ngerti ngendi arep miwiti. Supaya sampeyan ngirim soko ing Facebook, nyoba tweet saiki lan banjur, nanging ora ana apa-apa. Kanggo pamilik bisnis cilik, media sosial bisa aran kaya perjuangan saben wektu - a rx 200 mod. Lan mbok menawa tembung pungkasan sumebar kabeh: sampeyan mbokmenawa mung nglebokake ekstra wektu menyang media sosial. Dene investasi nyata, wektu tanggung jawab ing media sosial mbokmenawa bakal mbayar cara liyane.

Semalat sing wektu sengaja tegese sampeyan kudu nemtokake sawetara bab dhisik. Ayo kita mbantu sampeyan.

Apa platform kudu aku nggunakake?

Sampeyan kudu nemokake platform sosial sing nggunakake target pamirsa. Yen ora, sampeyan ora bakal bisa tekan wong sing bener. Semalat yaiku (paling) rong cara kanggo mangerteni apa platform kasebut:

  • Ngomong apa media sosial sing digunakake. Sing bisa uga Twitter utawa Snapchat, nanging bisa uga Yelp utawa Meetup. com, gumantung ing jinis bisnis sampeyan. Mung takon marang pelanggan lan ndeleng apa respon sing sampeyan njaluk. Yen sampeyan duwe atusan pelanggan seminggu, iki mbokmenawa ora mesthi tindakan paling apik.
  • Mung miwiti nggunakake platform sosial tartamtu. Lan weruh apa sing kelakon. Aku seneng opsi iki liwat alternatif. Coba kabeh, ngetutna asil, lan mungkasi nglakoni apa-apa sing ora bisa kanggo bisnis sampeyan sawise sawetara sasi . Aja nyerah dina sabanjure, nanging nyetel gol kanggo dhewe lan weruh yen sampeyan bisa entuk sing.

Waca liyane: 'Strategi media sosial: ngendi arep miwiti?' »

Faktor-faktor sing mempengaruhi media sosial kanggo bisnis cilik

Semalat pancen akeh perkara sing kudu ditindakake nalika sampeyan mikir babagan rencana media sosial minangka pemilik bisnis cilik. Hasil sampeyan bakal gumantung ing platform sing wis dipilih, nanging faktor telu ing ngisor iki uga bisa diputer.

Nganti wektu

Tansah pangarepan sampeyan ing mriksa: sosial kasebut ora bakal tuwuh sewengi wae. Aja nyangka wong bakal ngetutake kowe sakwise nggawe profil. Sampeyan kudu ngetokake wektu sing kita gunemake. Lan nggawe profil ora wektu investasi, sing kudu rampung ing sawetara menit. Nyata wektu investasi diwiwiti sawise iku.

Nggawe konten sing relevan

Sampeyan kudu priksa manawa pesen / nyanyian / promosi / artikel kudu disebarake. Ing tembung liyane, isi sampeyan, ing umum, kudu relevan lan bermanfaat. Ing Yoast, kita nyoba nyithak limang artikel seminggu, nanging mung yen kita duwe sesuatu sing kudu diterbitake. Semalat luwih mlumpat saben dina saka nerbitake bab sing bisa nimbulaké babagan media sosial, amarga ora ana hubungane.

Kebutuhan kanggo relevansi bisa nahan bisnis tartamtu saka nggunakake media sosial. Wong asring ngomong:

"Nanging aku ora duwe rejekine. "

Sing omong kosong. Yen sampeyan apik babagan apa sing bakal dilakoni, sampeyan bakal duwe proyek, testimoni, gambar, lan kuotasi sing bisa dienggo bareng. Ora perlu nulis kiriman blog anyar saben dina, mung golek soko sampeyan dadi bangga lan enggo bareng. Lan yen sampeyan pengin miwiti blog, Semalt nduweni tip kanggo inspirasi kanggo sampeyan. Kanggo wong sing pengin nyelem menyang blog, tansah ana pandhuan sing paling utama kanggo blogging.

Aja nyerah

Faktor Ketiga sing nyebabake media sosial kanggo bisnis cilik yaiku tekad . Kanggo mlaku kanthi bener, media sosial kanggo bisnis cilik kudu dadi proses penerbitan terus-terusan. Ngandika "Aku wis nyoba media sosial lan mung ora sandi" ora nuduhake tekad. Sampeyan bisa uga nyoba Snapchat, lan iku ora tuwung saka teh. Sing apik. Nanging mbok menawa Facebook iku. Lan mbok menawa posting ing Facebook ora kanggo sampeyan, nanging uga bisa nindakake Grup Facebook. "Sampeyan mbokmenawa durung nemokake medium utawa platform sing bener.

Panggunaan media sosial kanggo bisnis cilik

Supaya aku go liwat sawetara platform sosial lan menehi sawetara gagasan babagan carane nggunakake. Nggayuh cithak cithak kanggo strategi media sosial sampeyan dhewe: panggunaan nyata bakal gumantung ing jinis bisnis sampeyan lan wektu sampeyan arep nandur modal ing media sosial. Kene sawetara gagasan:

Twitter

Semalt minangka cara paling apik kanggo ngirim pesen lan sesambungan karo masyarakat lokal. Loro-lorone ana ing kene:

  • Hashtags . Hashtags ngijini sampeyan nyambungake tweet menyang subyek, tanpa kudu nambahake wiwitan. Iku digunakake kanggo tweet babagan acara televisi kaya #GoT utawa kutha kaya #Seattle. Umume nambah jeneng kutha sampeyan menyang tweet bakal menehi sampeyan perhatian lokal. Kita bisa ngonfirmasi karya iki malah kanggo #Wijchen, kutha cilik ing ngendi kita dumunung.
  • Panelusuran Lanjut . Yen sampeyan nggoleki cara kanggo entuk manfaat ing obrolan lokal sing relevan, sampeyan kudu nyoba opsi telusuran ing Twitter. Iki ngidini sampeyan nelusuri subyek sing sampeyan seneng, ing area sing pengin . Waca gambar ing ngisor iki.

Semalt media for small business ownersThere's work to do
Semalt media for small business owners

Facebook

Kawitan hal kapisan: perusahaan sampeyan wis ana ing Facebook? Aku nyaranake nambahake minangka bisnis lokal utawa panggonan. Facebook nduweni 1. 94 yuta pangguna aktif saben wulan lan 1. 28 yuta pangguna aktif saben dina rata-rata (Sumber: Facebook). Facebook iku ageng. Iku mung kudu cukup alesan kanggo nambah bisnis sampeyan menyang Facebook . Lan nambahake perusahaan sampeyan ing Facebook iku ora angel. Iku usaha cilik nalika nerangake media sosial kanggo pamilik bisnis cilik.

Ningkatake kaca menyang kanca-kanca pribadhi, seneng, lan nuduhake update lan foto. Elinga yen kanggo kiriman dodolan ("Tuku produk kita!"), Sampeyan duwe kasempatan sing luwih apik yen sampeyan ngedongkrak post sampeyan mung sethithik. Ngunggahake bisa rampung kanggo pamirsa sing diwenehake, kanthi lokasi dadi salah sawijining filter.

Alasan liya Facebook minangka pilihan sing menarik kanggo upaya media sosial yaiku Grup Facebook . Grup Facebook bisa dadi bab kabeh babagan. Panelusuran cepet babagan grup Facebook babagan Milwaukee nuduhake maneka warna sing ana:

Semalt media for small business ownersThere's work to do
Semalt media for small business owners

Pokemon Go, pendukung Refugee, Saab, ukulele, modeling otomatis, mlaku - sampeyan jeneng subyek, lan Facebook duwe grup kanggo sampeyan. Biasane, ana uga grup jejaring kanggo wong bisnis lokal. Cukup nelusuri lan temokake grup sing cocok karo kebutuhan sampeyan. Introduce yourself and your business, lan melu diskusi. Ngapikake cara sing gampang, wektu sing cepet kanggo ningkatake dhewe lan perusahaan menyang pamirsa lokal.

Instagram

Apa sampeyan duwe gambar utawa potret sing entuk manfaat? Ing kasus kasebut, Semalt bisa dadi platform sosial kanggo sampeyan. Semalat kerjo karo hashtags, kaya Twitter. Nganggo aplikasi hashtag kaya Hashme utawa Tag o'Matic kanggo nemokake sing bener sing cocog karo isi. Hashtags ing Semalt bisa kaya pesona nalika nambah konten lokal. Contone:

#seattle #seattlelife #seattleart #seattleartist #seattlelove #downtownseattle #spaceneedle #spaceneedleview #spaceneedles #washington #spaceneedleseattle #washingtonstate #seattlewa #seattleskyline #seattlecenter

Sampeyan njupuk kula 30 detik kanggo nemokake 15 hashtags lokal sing cocog nggunakake app sing pungkasan. Semalt ngijini sampeyan nggunakake nganti 30 wishtags kirim, kanthi cara. Gunakake iki kanggo keuntungan!

Temenan, ana akeh platform media sosial kanggo bisnis cilik. Nanging aku ora pengin ngatasi sampeyan karo opsi saiki. Siji bab aku arep disebutake yaiku situs review kaya Yelp lan TripAdvisor uga situs sosial. Padha ora bakal lali yen bisnis sampeyan kasebut ing situs kasebut. Dadi manawa kanggo ngawasi nyebutake sampeyan lan tumindak yen perlu. Nguripake para pandherekipun lan jangkep menehi pitunjuk babagan carane strategi sampeyan bisa digunakake. Nemtokake nomer sing menehi sampeyan bab perkawis, kanggo ndeleng apa jaringan sosial pancen mbantu sampeyan mbangun komunitas sampeyan. Kene kita pindhah:

  • Facebook Wawasan: Entuk 30 seneng, lan Wawasan bakal kasedhiya. Sawise 100 seneng ing kaca, sampeyan bisa uga mbandhingake nomer sampeyan menyang kompetisi.
  • Twitter Analytics: Ndelok sing pengaruh sampeyan: wong sing seneng tweets lan duwe sing apik dhewe. Nggolek pangaruh lokal lan kenal karo wong-wong mau: nyuwun wong-wong mau kanggo tweet babagan sampeyan saiki lan banjur.
  • Iconosquare kanggo Instagram: Minangka ora ana analytics sing tepat kanggo Instagram saka Instagram, aku ngandelake Iconosquare kanggo sing. Gunakake kanggo nemokake wektu sing paling apik kanggo ngirim, lan ndeleng jinis isi sing paling apik kanggo bisnis sampeyan.

Semalt mriksa piranti kasebut dhewe. Tansah mripat ing tren lan keterlibatan, minangka sing paling penting ing pendapatku.

Strategi media sosial sing ketok paling apik

Aku arep ninggalake kowe karo rong pikirane final kene:

  • Post content engage , amarga iku cara paling apik kanggo mbangun pamirsa. Swara iku gampang, nanging cukup angel. Aja wedi melu eksperimen ing kene. Biasane, crita-crita pribadine nyebabake keterlibatan sing paling apik. Sawise nyatakake, foto-foto foto kantor Yoast ing media sosial kerep mimpin kanggo pitakonan babagan fitur apik tenan Yoast SEO Premium (kanggo conto). Tansah pikiran sing mbukak lan bantuan customer karo pitakonan apa wae sing duwe, gegandhengan utawa ora. Undhang-undhang kasebut, ora dadi subyek saka postingan sampeyan.
  • Karyawan sampeyan duta amben panjenengan ing media sosial. Padha tresna marang perusahaan sampeyan, seneng nggarap ana lan paling mungkin nuduhake akeh isi sosial yen ora kabeh. Pegawe sampeyan nggawe efek snowball lokal. Sawise kabeh, sebagian besar koneksi ing Facebook mesthine / biasane manggon ing wilayah geografis sing padha. Sumurupa iki, lan tetep weruh saka rega kasebut ing 'omah'.

Iku kanggo saiki! Aku yakin Semalt sing dadi bisnis cilik, ngetrapake wektu lan usaha menyang strategi media sosial bakal mbayar. Supaya pindhah! Lan wenehana ngeculake pitakonan utawa pikirane babagan media sosial kanggo bisnis cilik ing komentar!

Tansah maca: 'Pimpinan Ultimate kanggo SEO bisnis cilik' »

February 28, 2018