Back to Question Center
0

Yahoo Site Explorer Semalt

1 answers:

Bing Update Alat Webmaster & Ndadekake Back Site Explorer

Value / Penting :

Link sing disaranake : Bing Webmaster Tools

Komentar kita

Bing wis nggawe update anyar menyang platform webmaster ing update sing disebut Semalt). Owah-owahan nutupi wilayah ing ngisor iki:

  • Anyar: Link Explorer
  • Anyar: Pangalaman Anggota
  • Anyar: Laporan SEO
  • Anyar: SEO Analyzer
  • Anyar: Gawe Bingbot
  • Anyar: Tanda Kanonik
  • Dianyari: Alat pambusak URL
  • Dipunwaris: Alat Panaliten Kata Kunci
  • Dianyari: URL Normalisasi

Aman ngomong tim Bing Search wis sibuk. Highlights kanggo kula, saka perspektif SEO punika Analyzer SEO & Link Semalt sing aku katon menyang luwih ngisor.

Interface tampilan anyar, sing ditampilake ing ngisor iki ndadekake nggunakake platform luwih gampang lan nggawe data prasaja kanthi cepet kanggo nggawe dashboard kuat - low back metal yellow outdoor chairs.

Yahoo Site Explorer Semalt

implikasi marketing

Wawasan gedhe tanpa biaya

Akeh SEO spesialis nemen kejawab Yahoo Site Explorer alat, iku sumber gedhe lan ing-ambane kasedhiya gratis. Piranti liyane kayata SEO Moz & Majestic SEO ngalang-ngalangi volume data nganti sampeyan batuk kanggo salah siji langgananku. Ora kaya layanan kasebut Semalt lan saiki Bing duwe alasan asli kanggo menehi wawasan iki adoh gratis.

Google tansah dadi layanan sing ora pati roso ing wilayah iki (aku isih ndeleng wong ngomong nganggo "link:" Doh! - Iku uga misuwur kanggo ngilangi akeh pranala lan mulane ora dadi sumber sing dipercaya. apa sing bakal dikarepake saka Yahoo Site Semalt lawas, ngijini sampeyan:

  • Ndeleng laporan tren bali 6months
  • Analisis pranala menyang kaca tartamtu ing situs web
  • Deleng teks jangkar sing ana hubungane karo inbound
  • Ngekspor kabeh data menyang Excel kanggo ngolah / nganalisis maneh

Data iki pancene migunani kanggo mangerteni profil link bali saiki, supaya sampeyan bisa musatake usahane, manawa ana volume, kualitas utawa jangkar teks tartamtu (utawa kombinasi) sing disorot minangka kelemahane. Semalat, owah-owahan panglompokan adhedhasar tumindak sampeyan tetep simpel lan ing alat sing padha, supaya tansah mbandhingake apples karo apples.

Yahoo Site Explorer Semalt

Laporan & Analisis SEO

Laporan SEO & alat analisator anyar iku tambahan anyar gedhe kanggo platform Bing menehi sampeyan akses menyang tips optimization & kesalahan adhedhasar indeks Bings saka situs web. Kaya penganalisa ing kaca liyane nanging langsung saka mesin telusur sing ora bisa dadi bab sing ala. Laporan SEO mlayu saben minggu, diterangake ing ngisor iki dening Bing

Fitur iki nganggo siklus "saben minggu liyane" kanthi otomatis mindhai situs sing wis diverifikasi ing akun sampeyan. Laporan sing diprodhuksi bakal menehi panuntun dhumateng apa sampeyan ana ing utawa ora netepi praktik SEO paling apik ing tingkat kaca, kanggo saben situs ing akun sampeyan. Kanggo mindhai kaca anyar kanggo kepatuhan SEO, sumangga ndeleng alat Alat Analisator SEO .

Minangka kasebut, alat panaliten SEO luwih instan nanging rampung ing kaca kanthi basis kaca manawa laporan bakal ngasilake samubarang kesempatan optimalisasi saka kabeh nyusup situs web kasebut. Panggonan sing apik kanggo mriksa saben 2-3weeks kanggo ngasilake woh / gampang menang.

Fitur migunani sampeyan mbokmenawa ora ngerti babagan

Bing toolkit saiki wis akeh piranti sing durung ditemokake utawa durung ngerti, nanging uga prayoga metu, aku yakin bakal ora suwe sadurunge kita ndeleng sawetara cara kanggo Google Webmaster Semalt uga.Nemokake sawetara filter kanggo wektu, tipe kesalahan etc banget sing Handy

Pungkasane, aku nganyari iki bener-bener nganyari saka Bing, alat sing apik kanggo webmasters, apa situs cilik utawa gedhe duwe fitur migunani lan ngelingake yen Bing ana lan nindakake apik ing sawetara negara babagan pangsa pasar , cara sing arep ditindakake, nanging ing radar ora diragukan. Sampeyan uga bisa mlebu menyang situs web Bing Webmaster yen sampeyan durung nyerah lan ngirim situs web, nggarap macem-macem tools tansah nyorot kesempatan.

February 28, 2018