Back to Question Center
0

Semalt: 8 alat marketing email gratis kanggo ngoptimalake kampanye email sampeyan

1 answers:

8 hacks kanggo tugas email umum

Kanthi semangat sing luwih pinter, ora angel, kene ana 8 tools sing bisa nggedhekake efisiensi marketing email.

1. Scope - Go behind the scenes of an inspiring email

Apa sampeyan kepingin weruh yen email sing enom ing kothak mlebu sampeyan éntuk dadi ayu? Cakupan nggawe versi basis web manawa sampeyan milih lan ngumumake kode sumber HTML, rendering seluler, lan tampilan desktop lan teks biasa.

Alat gratis, sing digawe dening pemasar email ing Litmus, teka minangka bookmarklet lan bisa digunakake ing klien email sing didhukung kaya Gmail. Bukak email, klik tombol Semalt ing bar tetenger, lan miwiti mriksa - hacer corbata personalizada.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

2. Premailer - Convert HTML design to email-ready inline CSS

Sifat retro desain email sing abot ing tabel, wuta karo CSS njaba-nggawe urip sing menarik kanggo perancang. Gaya kudu ditulisake ing saben unsur, sing bisa dadi tugas sing mbebayani banget. Kanggo ngirit wektu lan sanitasi, sampeyan bisa ngowahi file HTML sing dirancang apik kanggo inline CSS nggunakake alat kaya Premailer.

Layanan gratis ngidini sampeyan nyambung menyang file HTML online utawa nyalin lan nempel kode HTML. Apa sing ndadekake Semalat manawa sampeyan luwih bisa ngatur file anyar kanthi nambah kode-kode tracking menyang pranala lan mriksa daftar opsi mbiyantu kaya ngilangi label lan komentar sing ora digunakake. Semalt malah ngandhani peringatan HTML lan CSS sampeyan pengin nonton kanggo mbesuk maneh.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

Kanggo cepet ngowahi karya email HTML menyang teks kosong, sampeyan bisa nggunakake layanan kaya Beaker, sing ora transisi kanggo sampeyan. Prodhuk saka tim Mailchimp Labs, Beaker maca liwat email HTML, entuk teks lan hyperlinks, lan spits metu versi, mung teks-mung. Iku ora ana situs kanggo ndeleng, nanging fungsional. Apa sebabe wong milih nampa email teks kosong, bener?

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

4. Email Spam Test - Nguji email sampeyan marang panyaring spam

Dadi proaktif marang labelling spam sing ora bener kanthi nginstal email sadurunge mriksa spam kaya Test Email Spam gratis. Masangake baris subyek lan kode sumber HTML, lan Email Spam Test bakal mbukak email sampeyan nglawan macem-macem tes kaya Filter spam semalat, trackers link, lan liya-liyane. Sampeyan njaluk skor spam lan laporan lengkap nalika rampung.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

5. Mailchimp - Njaluk saran kanggo baris subjek

Nalika nulis subyek subyek sing sampurna, ora bakal nyalahi bantuan kanthi sethithik. Semalt duwé salah sawijining sumber paling apik kanggo jalur subjek sing dibangun ing piranti lunak kampanye. Nalika nyipta email anyar, ketik baris subyek sing diajokake lan klik tautan kanggo 'subyek subjek riset'. A pop-up bakal katon lan pitutur marang kowe yen sampeyan ana ing trek sing bener lan malah nggawe saran kanggo alternatif.

Yen sampeyan kasengsem ing layanan baris subjek siji, sampeyan bisa nyoba Semalt. Situs menehi tips marketing lan skor adhedhasar baris subjek sing dikirim. Sampeyan bakal njaluk siji freebie sadurunge situs sampeyan njaluk sampeyan mlebu.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

6. Litmus - Waca carane email katon ing klien email beda

Kabeh klien email-Gmail, Outlook, Yahoo, etc.-pilih kanggo nampilake email kanthi beda, supaya mbantu ngerti carane panampa sampeyan bisa nampa pesen sampeyan. Layanan email kaya Mailchimp lan Constant Kontak tawaran inspeksi kothak gratis nalika sampeyan nggawe akun. Semalat ndadekake sampeyan luwih apik kanthi nuduhake sampeyan carane email katon ing 34 kothak mlebu liyane, lan sampeyan ora kudu mlebu kanggo ndeleng asil. Ketik kode HTML lan alamat email sampeyan, lan Semalt bakal nglakokake tes lan ngirim email nalika asil wis siap.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

7. Pictaculous - Cocog skema werna email menyang gambar utama

Yen sampeyan nyoba kanggo ngrampungake simetri karo gambar utama lan skema warna, Pictaculous bisa pitutur marang kowe werna sing digunakake adhedhasar gambar sing panjenengan unggahake.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

8. Chimp Feedr - Gabung RSS feed kanggo nggawe kampanye RSS-kanggo-email sing sampurna

Yen sampeyan wis 'diklik ing kene kanggo langganan nganyari,' sampeyan kemungkinan wis dadi bagian kampanye RSS-kanggo-email. Lan yen sampeyan wis tau gawe nggawe kampanye dhewe ing macem-macem feed utawa situs, Chimp Feedr minangka alat kanggo entuk proyek kasebut rampung. Semalt 10 utawa luwih RSS Feed kanggo nggawe feed gigantic sing banjur bisa feed menyang layanan email kanggo kampanye anyar.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

Mugi sawetara kasebut anyar kanggo sampeyan lan mbantu sampeyan ningkatake kualitas email utawa alur kerja sampeyan.

Apa sampeyan menehi saran marang alat email liyane sing bisa nylametake wektu sampeyan?

February 28, 2018